πως γίνεται αυτό ;
ενδιαφέρομαι και αν έχει για ενοικίαση διπλοκάμπινο με ενσωμάτωμένο πίσω δεντροκοπτική μηχανή

Τα περισσότερα δέντρα απαγορεύται να τα κόψεις, εκτός κι αν είναι δικά σου. Γι' αυτό έπεσε και τόσο η τιμή τους.louisll έγραψε:γιατί εγώ αγοράζω ξύλα και βλέπω κυνηγετικά διπλοκάμπινα φορτωμένα ξύλα κάθε κυνηγετική ημέρα;
πως γίνεται αυτό ;
ενδιαφέρομαι και αν έχει για ενοικίαση διπλοκάμπινο με ενσωμάτωμένο πίσω δεντροκοπτική μηχανή
Εγω σου ειπα πουλα την cayenne και παρε hilux, εσυ οχι. Αγοραζε ξυλα τωραlouisll έγραψε:γιατί εγώ αγοράζω ξύλα και βλέπω κυνηγετικά διπλοκάμπινα φορτωμένα ξύλα κάθε κυνηγετική ημέρα;
πως γίνεται αυτό ;
Ναι αλλά το hilux δεν έχει τουαλέταistriano έγραψε:Εγω σου ειπα πουλα την cayenne και παρε hilux, εσυ οχι. Αγοραζε ξυλα τωραlouisll έγραψε:γιατί εγώ αγοράζω ξύλα και βλέπω κυνηγετικά διπλοκάμπινα φορτωμένα ξύλα κάθε κυνηγετική ημέρα;
πως γίνεται αυτό ;
Μην εισαι τοσο σιγουροςlouisll έγραψε:Ναι αλλά το hilux δεν έχει τουαλέταistriano έγραψε:Εγω σου ειπα πουλα την cayenne και παρε hilux, εσυ οχι. Αγοραζε ξυλα τωραlouisll έγραψε:γιατί εγώ αγοράζω ξύλα και βλέπω κυνηγετικά διπλοκάμπινα φορτωμένα ξύλα κάθε κυνηγετική ημέρα;
πως γίνεται αυτό ;
εχει τσιε μωρομαντηλα... για να μεν τσακρουν τα αρβηλλα...682 GOLD E έγραψε:![]()
ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ!
![]()