Βοηθείστε με να καταλάβω

Απάντηση
Γιατρός

Βοηθείστε με να καταλάβω

Δημοσίευση από Γιατρός »

γιατί εγώ αγοράζω ξύλα και βλέπω κυνηγετικά διπλοκάμπινα φορτωμένα ξύλα κάθε κυνηγετική ημέρα;
πως γίνεται αυτό ;
ενδιαφέρομαι και αν έχει για ενοικίαση διπλοκάμπινο με ενσωμάτωμένο πίσω δεντροκοπτική μηχανή
:evil:
cyprohunter
Full Member

Re: Βοηθείστε με να καταλάβω

Δημοσίευση από cyprohunter »

louisll έγραψε:γιατί εγώ αγοράζω ξύλα και βλέπω κυνηγετικά διπλοκάμπινα φορτωμένα ξύλα κάθε κυνηγετική ημέρα;
πως γίνεται αυτό ;
ενδιαφέρομαι και αν έχει για ενοικίαση διπλοκάμπινο με ενσωμάτωμένο πίσω δεντροκοπτική μηχανή
Τα περισσότερα δέντρα απαγορεύται να τα κόψεις, εκτός κι αν είναι δικά σου. Γι' αυτό έπεσε και τόσο η τιμή τους. :|
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

Παιδια χερετε. οτι δηποτε ξυλο εξαχθει απο το δασος χρειαζετε ειδικη αδεια μετα απο πληρωμη στους κατα τοπους δασικους σταθμους. Σαββατοκυριακα επειδη οι δασικοι σταθμοι ειναι κλειστοι, απαγορευεται το κοψιμο ξυλειας. ειδη το τμημα δασων σε συνεργασια με την αστυνομια διενεργει μπλοκκα και ελεγχους σε διαφορους τοπους. οσο αφορα τα ιδιωτικα δεντρα, αν ειναι δασικο ειδος, παλι χρειαζεσαι αδεια υλοτομιας ιδιωτικων δεντρων, οπως ονομαζεται και ειναι δωρεαν. οταν λεμε δασικο ειδος ενοουμε πεφκα πλατανια, δρυες, σκληδρους, τερατσιες, ευκαλυπτοι και διαφορα αλλα. για την αθασια δεν χρειαζεσε αδεια. επεισης για να μεταφερεις δασικο ειδος απο σπιτι σου καπου αλλου χρειαζεσε αδεια μεταφορας που παλε ειναι δωρεαν με την προιποθεση πως θα προσκομησεις την αποδηξη πως αγορασες νομιμα τα ξυλα απο το δασος η απο εμπορο. ελπιζω να βοηθησα. αν αντιλιφθειτε κλοπη στο δασος, ενημερονετε την αστυνομια η το τμημα δασων στο 1407 που λειτουργει 24 ωρες.
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

louisll έγραψε:γιατί εγώ αγοράζω ξύλα και βλέπω κυνηγετικά διπλοκάμπινα φορτωμένα ξύλα κάθε κυνηγετική ημέρα;
πως γίνεται αυτό ;
Εγω σου ειπα πουλα την cayenne και παρε hilux, εσυ οχι. Αγοραζε ξυλα τωρα ;)
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

istriano έγραψε:
πως γίνεται αυτό ;
Ναι αλλά το hilux δεν έχει τουαλέτα :roll:
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

louisll έγραψε:
istriano έγραψε:
πως γίνεται αυτό ;
Ναι αλλά το hilux δεν έχει τουαλέτα :roll:
Μην εισαι τοσο σιγουρος :lol: :lol:
Arctic_Hilux_Top_Gear_North_Pole_6-580x386.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

:lol: :lol: :lol:
Εφυρες με πρωι πρςι ρε Πετρή!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

λιγο ελλειπης η τουαλετα ρε φιλε :D :D φακκα της και κανενα καθαρισμα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

:D :D ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ! :D :D
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

682 GOLD E έγραψε::D :D ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ! :D :D
εχει τσιε μωρομαντηλα... για να μεν τσακρουν τα αρβηλλα...
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”