Δροσσια φιλε μου,αλλα μπορω να βρεθω παντου μες την Λαρνακαistriano έγραψε:Ποια περιοχη της Λαρνακας εισαι φιλε μου;mikros έγραψε:Eν εχει κανεναν που Λαρνακα να παμε μαζι???

Δροσσια φιλε μου,αλλα μπορω να βρεθω παντου μες την Λαρνακαistriano έγραψε:Ποια περιοχη της Λαρνακας εισαι φιλε μου;mikros έγραψε:Eν εχει κανεναν που Λαρνακα να παμε μαζι???
Δροσσια φιλε μου,αλλα μπορω να βρεθω παντου μες την Λαρνακαmikros έγραψε:istriano έγραψε:Ποια περιοχη της Λαρνακας εισαι φιλε μου;mikros έγραψε:Eν εχει κανεναν που Λαρνακα να παμε μαζι???
istriano έγραψε:Αφου εταξε μας το, ο Μακρης την αλλη φορα αν θυμουμαι καλαlouisll έγραψε:Τελικά θα έχει show?
Είμαι εκλεκτικός![]()
ξερω το ρε φιλε.... αστιευκουμε...mikros έγραψε:Μες την πολη ενοω φιλε Αρτεμη
ρε φίλε αν πάμε μαζί εννα τα έβρουμε τι ώρα να φύουμε;; οξά να φύεις και να με αφήκεις;;APOLLON_1 έγραψε:κανένας δεν θα πάει μονος του να πάμε παρέα διότι αν δεν έβρο κάποιο δεν θα έρθω μονος μου
φιλε ενα παμε εμεις 2-3 ατομα που λευκωσια κοπιασε να σε παρουμε!APOLLON_1 έγραψε:κανένας δεν θα πάει μονος του να πάμε παρέα διότι αν δεν έβρο κάποιο δεν θα έρθω μονος μου