ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ..

Απάντηση
ANDREAS A
Full Member

Re: ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ..

Δημοσίευση από ANDREAS A »

Τρεις βδομάδες μετά το γάμο, η Μαρία τηλεφωνά στον πάτερ που τέλεσε το μυστήριο και του λέει:
Πάτερ μου, είχαμε ένα πολύ άσχημο καυγά με τον Δημήτρη.
Ηρέμησε τέκνον μου, έτσι είναι τα νέα ζευγάρια, θεώρησε το σαν το πρώτο καυγά, μια διαφωνία. Θα περάσει μην ανησυχείς.
Και η Μαρία απαντάει:
Το ξέρω Πάτερ μου, αλλά με το πτώμα τι να κάνω;
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πότε τελειώνει το κυνήγι του λαγού;
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

ANTROS BREDA έγραψε:Σε εναν αγωνα ποδοσφαιρου ,η αθλια ομαδα χανει ηδη με 4-0,ενω οι αντιπαλοι τους κερδιζουν φαουλ.Αμεσως στηνεται το τειχος,οταν ο τερματοφυλακας παρατηρει πως οι παικτες στεκονται αναποδα,με το προσωπο προς το τερμα!-Τι κανετε εκει?Φωναζει.Γυριστε απο την αλλη πλευρα.-Εισαι σοβαρος?Πεταγεται ενας απο τους παικτες.Και να χασουμαι τετοιο γκολ????????

:lol: :lol: :lol:

Πολύ καλό!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Δύο γεροντάκια κάθονται στο παγκάκι του πάρκου και αναπολούν τα παλιά καλά χρόνια.
- Θυμάσαι; λέει ο ένας.
- Δεν κοιμάμαι, του απαντάει ο άλλος.
- Όχι, λέω αν θυμάσαι τότε στο στρατό.
- Α! Τι να θυμάμαι από το στρατό;
- Να, τότε στο στρατό που μας έριχναν εκείνη την αντικαυ****** σκόνη στο γάλα;
- Ε! Και τι;
- Εμένα τώρα με έπιασε.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

marinos.a έγραψε:Δύο γεροντάκια κάθονται στο παγκάκι του πάρκου και αναπολούν τα παλιά καλά χρόνια.
- Θυμάσαι; λέει ο ένας.
- Δεν κοιμάμαι, του απαντάει ο άλλος.
- Όχι, λέω αν θυμάσαι τότε στο στρατό.
- Α! Τι να θυμάμαι από το στρατό;
- Να, τότε στο στρατό που μας έριχναν εκείνη την αντικαυ****** σκόνη στο γάλα;
- Ε! Και τι;
- Εμένα τώρα με έπιασε.
kaloooo
:lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

Ηταν μια φορα ενας ταυρος και ενας φραχτης τον χωριζε απο το λιβαδι που ητανε απεναντι η καλη του.....ΕΕΕ τρεχει παιρνει φορα ο ταυρος και πηδαει το φραχτη και μπαινει στο απεναντι λιβαδι.....Παει στην αγελαδινα και της ρωταει...Πως σε λενε γλυκια μου???Εμενα με λενε κοκκινο βελος.......Αλλα μπορεις να με φωναζεις σκετο κοκκινη....Εσενα πως σε λενε ταυρε μου?Εμενα με λενε Γιαννης ο Μπαλακιας.....Αλλα μπορεις να με φωναζεις σκετο Γιαννη γιατι τα μπαλακια μου εμειναν στο <φραχτη>...........
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Ήταν μια φορά μια πεθερά που είχε 3 γαμπρούς. Ο πρώτος την αγαπούσε, ο δεύτερος έτσι κι έτσι και ο τρίτος καθόλου!

Μια μέρα λέει η πεθερά στον πρώτο «Πάμε παραλία». Πήγαν στην παραλία, βουτάει στη θάλασσα η πεθερά και έκανε πως πνιγόταν. Ο γαμπρός που την αγαπούσε έτρεξε αμέσως και την έσωσε. Την άλλη μέρα βρήκε στην πόρτα του ένα καινούριο πολυτελές αυτοκίνητο και μια ανθοδέσμη με κάρτα που έγραφε «Σε ευχαριστώ που με έσωσες. Η πεθερά σου».

Την άλλη μέρα είπε στον δεύτερο να πάνε παραλία. Πήγαν στην παραλία και πάλι η πεθερά, αφού βουτάει, κάνει πως πνίγεται. Ο γαμπρός βουτάει μετά χωρίς μεγάλη βιασύνη και τη σώζει. Την επόμενη μέρα, βρίσκει έξω από το σπίτι του ένα καινούριο αυτοκίνητο και μια ανθοδέσμη, η κάρτα της οποίας έγραφε «Σε ευχαριστώ που με έσωσες. Η πεθερά σου»

Την άλλη μέρα, λέει και στον τρίτο που την αντιπαθούσε να πάνε παραλία. Βουτάει η πεθερά, κάνει πως πνιγόταν αλλά ο γαμπρός αδιάφορος. Έκανε τα στραβά μάτια μέχρι που τελικά πνίγηκε. Την επομένη του πνιγμού, ο τρίτος γαμπρός βρίσκει μπροστά από το σπίτι του ένα υπερπολυτελές καινούριο αυτοκίνητο και μια τεράστια ανθοδέσμη με κάρτα που έγραφε «Σε ευχαριστώ που με έσωσες. Ο πεθερός σου».
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Για όσους προβληματίζονται τι να ψηφίσουν στις εκλογές
Η εξουσία αυτά κάνει δυστυχώς

http://www.youtube.com/watch?v=ZMR5Y-rKJAY&sns=em
ANDREAS A
Full Member

Δημοσίευση από ANDREAS A »

Ένας εργοστασιάρχης έχει έναν χαζό γιο. Μια μέρα λοιπόν τον πάει να του δείξει το εργοστάσιο αλλαντικών που έχουν.
-Ορίστε, του λέει, σ” αυτή τη μηχανή βάζουμε από εδώ ένα ολόκληρο βόδι, η μηχανή το παίρνει, το γδέρνει, χωρίζει τα κόκκαλα, το τεμαχίζει, το αλέθει κι από δω βγαίνει λουκάνικο.
-Δηλαδή μπαμπά, ρωτάει ο γιος, άμα βάλουμε από δω λουκάνικο, θα μας βγάλει από την άλλη βόδι;
-Αυτό παιδί μου, μόνο η μάνα σου το κατάφερε!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ANDREAS A έγραψε:Ένας εργοστασιάρχης έχει έναν χαζό γιο. Μια μέρα λοιπόν τον πάει να του δείξει το εργοστάσιο αλλαντικών που έχουν.
-Ορίστε, του λέει, σ” αυτή τη μηχανή βάζουμε από εδώ ένα ολόκληρο βόδι, η μηχανή το παίρνει, το γδέρνει, χωρίζει τα κόκκαλα, το τεμαχίζει, το αλέθει κι από δω βγαίνει λουκάνικο.
-Δηλαδή μπαμπά, ρωτάει ο γιος, άμα βάλουμε από δω λουκάνικο, θα μας βγάλει από την άλλη βόδι;
-Αυτό παιδί μου, μόνο η μάνα σου το κατάφερε!
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΚΑΛΟΟΟΟ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”