8 τσίκλες, 3 κιλα φτανά, λουκάνικα, ένα κάρτο τζιβανία και μια μπουκάλα κρασί.
Όλα αυτά μέχρι τις 10-10.30 μετα εκοψασιν τα πουλια

αμπα και εν εσονετε μετα τεσ 10??canastas έγραψε:κυριακή 11 όπλα, 8 τσίκλες, 3 κιλα φτανά, λουκάνικα, ένα κάρτο τζιβανία και μια μπουκάλα κρασί. Όλα αυτά μέχρι τις 10-10.30 μετα εκοψασιν τα πουλια
εμείς εσονα μεANTROS BREDA έγραψε:αμπα και εν εσονετε μετα τεσ 10??canastas έγραψε:κυριακή 11 όπλα, 8 τσίκλες, 3 κιλα φτανά, λουκάνικα, ένα κάρτο τζιβανία και μια μπουκάλα κρασί. Όλα αυτά μέχρι τις 10-10.30 μετα εκοψασιν τα πουλια![]()
ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΜΒΕΝΩ...ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙsotiris!129 έγραψε:Kυριε Σολονα ευχαριστω, λειπει ακομα η φαση με το κοπαδι που σφινονει πανω μου, ζινο που εν στες φωτογραφιες... δυστιχος δεν μπορω να βαλω το video αλλα μονο snapshots γιατι φαινεται ενα χαρακτηριστικοτατο βουνο απεναντι στην δευτερη ντουφεκια που θα προδοσει το ποστο μου!
APOLLON_1 έγραψε:εντυπωσιάστηκα γενικά από τα κυνήγια στην ελλάδα επέστρεψα τώρα το μεσημέρι αν και 2 μέρες κυνήγησα δεν ξέρω αν θα βγάλω το όπλο μέχρι να τελειώσει η τσίκλα τι να πω ρε παιδιά λυπάμαι γενικά για το κυνήγι στη κύπρο. 2 άτομα πιάσαμε 173 60+ που δεν βρήκαμε άλλες 60 που δεν πετύχαμε εκείνες που λέμε δεν χάνονται και υπόψη ότι μας είπαν ότι δεν είχε tpt πουλια αλλα θέλει "παρπατιμα" πολύ πόδια να έχεις την άλλη μέρα κυνήγι στις σέρρες για φασιανούς στη ρεζέρβα απίστευτο τοπίο ούτε καταλαβαίνεις ότι μπίγες σε φάρμα απίστευτες "φερμες" από τα σκυλιά απίστευτα πουλια οι φασιανοί πήραμε 3 άτομα 10 τι να πω έκλεισα ραντεβού για του χρόνου. δεν έχω αλλα λόγια να σας περιγράψω
όχι κάπτεν 173 πήραμε στα χερια +60 που χάσαμε στο έδαφος και άλλες τόσες που έπρεπε να πετύχουμε και δεν τες πετύχαμεCaptain theodoros έγραψε:APOLLON_1 έγραψε:εντυπωσιάστηκα γενικά από τα κυνήγια στην ελλάδα επέστρεψα τώρα το μεσημέρι αν και 2 μέρες κυνήγησα δεν ξέρω αν θα βγάλω το όπλο μέχρι να τελειώσει η τσίκλα τι να πω ρε παιδιά λυπάμαι γενικά για το κυνήγι στη κύπρο. 2 άτομα πιάσαμε 173 60+ που δεν βρήκαμε άλλες 60 που δεν πετύχαμε εκείνες που λέμε δεν χάνονται και υπόψη ότι μας είπαν ότι δεν είχε tpt πουλια αλλα θέλει "παρπατιμα" πολύ πόδια να έχεις την άλλη μέρα κυνήγι στις σέρρες για φασιανούς στη ρεζέρβα απίστευτο τοπίο ούτε καταλαβαίνεις ότι μπίγες σε φάρμα απίστευτες "φερμες" από τα σκυλιά απίστευτα πουλια οι φασιανοί πήραμε 3 άτομα 10 τι να πω έκλεισα ραντεβού για του χρόνου. δεν έχω αλλα λόγια να σας περιγράψω
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΚΑΝΕΣ 17360 ΤΣΙΚΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ?????????????????
ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙ Α ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΞΕΡΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΣΙΚΛΕΣ !!!!
APOLLON_1 έγραψε:όχι κάπτεν 173 πήραμε στα χερια +60 που χάσαμε στο έδαφος και άλλες τόσες που έπρεπε να πετύχουμε και δεν τες πετύχαμεCaptain theodoros έγραψε:APOLLON_1 έγραψε:εντυπωσιάστηκα γενικά από τα κυνήγια στην ελλάδα επέστρεψα τώρα το μεσημέρι αν και 2 μέρες κυνήγησα δεν ξέρω αν θα βγάλω το όπλο μέχρι να τελειώσει η τσίκλα τι να πω ρε παιδιά λυπάμαι γενικά για το κυνήγι στη κύπρο. 2 άτομα πιάσαμε 173 60+ που δεν βρήκαμε άλλες 60 που δεν πετύχαμε εκείνες που λέμε δεν χάνονται και υπόψη ότι μας είπαν ότι δεν είχε tpt πουλια αλλα θέλει "παρπατιμα" πολύ πόδια να έχεις την άλλη μέρα κυνήγι στις σέρρες για φασιανούς στη ρεζέρβα απίστευτο τοπίο ούτε καταλαβαίνεις ότι μπίγες σε φάρμα απίστευτες "φερμες" από τα σκυλιά απίστευτα πουλια οι φασιανοί πήραμε 3 άτομα 10 τι να πω έκλεισα ραντεβού για του χρόνου. δεν έχω αλλα λόγια να σας περιγράψω
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΚΑΝΕΣ 17360 ΤΣΙΚΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ?????????????????
ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙ Α ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΞΕΡΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΣΙΚΛΕΣ !!!!