ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Artemis G. »

ρε σωτηρη εσκεφτηκες το οτι οι τζικλες οι παστες μπορει να εν κινεζικες ? :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
the hunter
Full Member

Δημοσίευση από the hunter »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Artemis G. έγραψε:ρε σωτηρη εσκεφτηκες το οτι οι τζικλες οι παστες μπορει να εν κινεζικες ? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

sotiris!129 έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:στο τελος οπως πατε ο σοτιρις εννα θελει να καμνετε αιτιση με 2 εγγυητες για να πατε μαζι του! :D
ε φιλε οσες αιτησεις και να καμει καποιος μαζι μου κυνηγι δεν ερχεται!
εχει πολους φιλους παιδικους που θελω και θελουν να παμε μαζι κυνηγι αλλα το περπατητο δεν ειναι για πολλα ατομα και ως τωρα ημαστες υπερ αρκετοι!
παω με αλλο το προι στες φασες με αλλους το μεσημερι στες ζικλες ζε με αλλο το απογευμα στες ζικλες ζε ακομα θελω να παω με 2-3 φιλους κυνηγι αλλα δυστιχος δεν εχει αλλες ωρες η μερα!
αλλα και τουτα ουλλα να μην ηταν παλε απαγορευεται ρητα να περνεις αγνωστους στο κυνηγι μαζι σου :roll:

Σωτηρη μπραβο εισαι θηριο !!!
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

sotiris!129 έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:στο τελος οπως πατε ο σοτιρις εννα θελει να καμνετε αιτιση με 2 εγγυητες για να πατε μαζι του! :D
εχει πολους φιλους παιδικους που θελω και θελουν να παμε μαζι κυνηγι αλλα το περπατητο δεν ειναι για πολλα ατομα και ως τωρα ημαστες υπερ αρκετοι!
παω με αλλο το προι στες φασες με αλλους το μεσημερι στες ζικλες ζε με αλλο το απογευμα στες ζικλες ζε ακομα θελω να παω με 2-3 φιλους κυνηγι αλλα δυστιχος δεν εχει αλλες ωρες η μερα!
αλλα και τουτα ουλλα να μην ηταν παλε απαγορευεται ρητα να περνεις αγνωστους στο κυνηγι μαζι σου :roll:

exoume akrivos ton idio tropo skepsis gia tounto thema!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

ANTROS BREDA έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:

exoume akrivos ton idio tropo skepsis gia tounto thema!
φιλε αντρο τουτα τα πραματα ειναι τροπος σκεψεις και λογικης.... επισεις για μενα ειναι κατι σαν τους αγραφους νομους στο κυνηγι...
εν οπως εγω προσωπικα εν θα παω να πιασω ποστο μπροστα που καποιον αλλο , εφοσον επια και ηρβα τον ανθρωπο τζιαμε... η εν θα παω να μπω μπροστα τους στο ενδημικο....
ενα μου πειτε τωρα οτι υπαρχουν ατομα που το καμουν... εν πειραζει ομως.... τουτη την νοοτροπια εν την εχω εγω , εσυ , ο 129 και κανει... εν παρα πολλοι συναδελφοι που το εχουν και μπραβο μας... και εν κατι που ενα το μεταφερεις σε ενα αλλο φιλο σου , στα μωρα σου εφοσον γινουν κυνηγοι και οποιδητποτε αλλου....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

εδω η βροχη δεν σταματα καθουλου :cry:

miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Εφάνηκε τίποτε στον ορίζοντα ;
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ακρα του ταφου σιωπη... :|
ναμπον ρε κοπελια γιατι τουτι η σιωπη?
αμπα ζε ηβρεται τες ζικλες ρε μουσιτσες ζε γιαυτο? φοασται να μεν σας ρωτησω που??? :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”