Κυνηγι μπεκάτσας με σκύλο τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο!

Απάντηση
andreas78

Re: Κυνηγι μπεκάτσας με σκύλο τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο!

Δημοσίευση από andreas78 »

Yiannis έγραψε:Θα ήθελα να πω και εγώ τις απόψεις μου για αυτό το κυνήγι.

Από τι φαίνεται μερικοί βλέπουν εκείνο που τους συμφέρει και όχι το γενικό καλό του κυνηγίου.

Από τη μια οι πολέμιοι των λαγοκυνηγών και των εκπαιδευτικών διατυμπανίζουν πως οι σκύλοι δεν έχουν θέση στα βουνά από τον Γενάρη μέχρι το κυνήγι (εκτός από τις ‘δήθεν’ περιοχές εκπαίδευσης ) και από την άλλη τα ίδια άτομα υποστηρίζουν πως τα περδίκια στις περιοχές θα δοθούν για αυτό το κυνήγι δεν θα επηρεαστούν γιατί δήθεν θα κυνηγούν στις ποταμοσιές, γιατί δεν θα έχουν φωλιές και οι λαγοί (εάν τους νοιάζει δηλαδή) δεν θα εντοπίζονται από τα σκυλιά φερμας.

Τα ίδια επιχειρήματα αλλά με αντίθετο νόημα θα έλεγαν και στην περίπτωση που κάποιος λαγοκυνηγός υποστήριζε να δοθούν όλες οι περιοχές παγκύπρια για εκπαιδευτικά από το Γενάρη μέχρι το Φεβράρη με περιορισμό στον αριθμό σκύλων και μετά μόνο σε προκαθορισμένες περιοχές.

Αν σκεφτόμουν ακριβώς όπως μερικοί θα έβγαζα τα σκυλιά μου από τον Μάρτη μέχρι τον Απρίλη χωρίς να με νοιάζει η πέρδικα αφού δεν την κυνηγώ. Αλλά από την άλλη είναι και αυτή ένα ενδημικό θήραμα που έμαθα να σέβομαι.

Αν καταφέρει να γίνει ένα ελεγχόμενο κυνήγι μπεκάτσας εγώ είμαι μαζί σας. Αλλά μην χρησιμοποιείτε επιχειρήματα όπως και τι μας νοιάζει εμάς ο λαγός κτλ.
Μπορεί και να ζηλέψω μάλιστα γιατί σαν άνθρωπος που κυνηγώ μόνο λαγό είμαι αναγκασμένος να έχω απαγορεύσεις στην εκπαίδευση των σκυλιών μου γιατί αυτοί που οδηγούν γάρο τουλάχιστο στο κυνήγι του λαγού είναι περισσότεροι από τις φερράρι.

Επίσης φίλε Αντρέα δες το οργανόγραμμα του ταμείου θήρας και πες μου εάν σου προκαλεί θλίψη ή όχι. Δεν κατηγορώ ούτε τους θηροφύλακες ούτε τίποτε. Απλά ίσως να μην μπορούν!
http://www.moi.gov.cy/moi/wildlife/wild ... enDocument

Φίλε Yiannis, το θέμα του Ταμείου το έχουμε εξαντλήσει σε πολλές αναφορές και θα επαναλάβω και εγώ, πως το Ταμείο δεν είναι σε θέση να ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΕΙ τον κυνηγόκοσμο της Κύπρου.
Άλλο ανέφερα και στο κάτω-κάτω οι καταγγελίες μπορούν να γίνονται στην Αστυνομία, που είναι υπόχρεα να παρουσιαστεί στο τόπο.
Σε κανένα σημείο από τις αναφορές μου δεν έριξα φταίξιμο σε λαγοκυνηγούς όπως επίσης δεν είπα, δεν με νοιάζει ο λαγός επιδί δεν τον κυνηγώ!!!!
Πρέπει όμως να σταματήσει η δικαιολογία, της τάχα προστασίας του λαγού εξού και οι μέχρι τώρα απαγορεύσεις. Αυτά είναι που μας έφεραν πριν το χείλος του γκρεμού.!!!!
andreas78

sotiris!129 έγραψε:φιλε μου ΕΑΝ το παρεις με το ΕΑΝ τοτε πολλα πραγματα επρεπε να γινουν χωρις να χρειαζεται ο οποιος διποτε κυνηγος να κανει αυτα που λες!
η πραγματικοτητα ειναι πως ημαστε μια σταλια τοπος και παρολα αυτα ο ελεχος ειναι 0!
φετος για πρωτη φορα με ελεξε το ταμειο θηρας 2 φορες! bravo τους εκαμαν την δουλεια τους ηταν ευγενικοι εκαμαν μας τες απαρετητες συστασεις γιατι δεν ειχαμε πανω μας οσο πορτοκαλι επρεπε, ελενξαν τες χαρτουτσιες που επαιξαμε τα θηραματα και ολα... στην ζωη μου απο την μερα που εβγαλα αδεια εδω και 8 χρονια οι εξωρμησεις που εχασα ειναι μετριμενες στα 2 χερια + τα εκπαιδευτικα που ειναι εχτος κυνηγιου και τι ελεχο ειχα? 6-7 φορες στην ζωη μου!!!
εαν επιτραπει το κυνηγι μπεκατσας με σκυλο τοτε το κυνηγι θα τελειωσει καπου εκει...

Το Just because you haven't seen something it doesn't mean is not there!!! που έχεις κάτω απο τις αναφορές σου είναι αρκετό για εμένα.!!!
;) ;)
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε φιλε ενζεν Θρησκευτικα που καμουμε "πιστευε και μη ερευνα" εσυ ποσες φορες ειχες ελεχο στην κυνηγετικη σου καριερα?
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Φιλε Ανθιμε μην τα διατυπωνεις ετσι και καλλιστα μπορει να σου πει καποιος ''Εγω που εχω ιχνηλατη με/χωρις χαρτια η ημιαιμο σκυλι και δεν ειμαι σε ομιλο ειμαι λαθροθηρας αν παω''??
Θα καταντησουμε οποιος εχει το χρημα και αγοραζει καθαροαιμα σκυλια με χαρτια πλεον να περνει εκπαιδευτικα το σκυλο του και ολοι οι αλλοι κατσετε σπιτι στο DVD να σας περασει????

Το συμπερασμα ειναι 1 και καθε φορα ολοι λεμε το ιδιο πραγμα:

1. Να απαγορευετουν τα πολλα σκυλια ανα κυνηγο μεχρι τα 2 ειναι ικανοποιητικα

2. Να εφαρμοστουν οι νομοι περι προστιμων και να μεν καλυφκει ο ενας τον αλλο ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κανενα βαρετο προστιμο καμια φυλακιση και να πουμε αρκεψαν και καμνουν τη δουλεια τους και εστω φοβηθουν/Ξανασκεφτουν το 1/10 των λαθροθηρων.Αυτο θα ειναι φουλ επιτυχια

3.Ειναι γεγονος οτι και στες τζικλες και στις φασσες αποδεκατιζονται λαγοι και περδικια (Κυνηγετικη παιδεια, κρεατοσυλλογη ,αμπαλατοσυνη , λαθροθηρια κτλ απο πολλους δυστυχως δεν θα ληψουν)

4. Εκπαιδευτικα σε ορισμενες ελεγχομενες περιοχες Παγκυπρια και εκπαιδευτικα μεχρι καποια ηλικια του σκυλου και οχι οπως τωρα που βλεπεις σκυλια στα 8+ χρονια και να πηγαινει εκπαιδευτικα, τι θα μαθει τωρα τζιαι να παει.(Μην συγχιζετε τη λεξη εκπαιδευτικα με την εκγυμναση)
Οσο για αυτους που κυνηγουν ητε περδικες ητε λαγο στα εκπαιδευτικα κανουν λιγο πολυ ολοι ζημια στην αναπαραγωγη

5.Να σταματησουν να ριχνουν σταχτη ιδιοι οι αρμοδιοι στα ματια του κοσμου και προπαντων των κυνηγων με τις απελευθερωσεις που κανουν και να εργαστουν σωστα.Τοσα χρονια τους ανεχομαστε και εξαφανιζονται κατι εκατομμυρια για να ταιζουμε κορονους ,αλουπους και ποντικες με τα ημερα περδικια και στο τελος καθε σεζον να βγαζουν και συμπερασμα οτι ηταν και ικανοποιητικος ο αριθμος
Τοσα λεφτα καθε χρονο σκεφτειται λιγο εαν αξιοποιουνταν διαφορετικα τι θα προσφεραν στη πανιδα της κυπρου

6.Καταπολεμιση επιβλαβων ελεγμενα 1 φορα καθε μηνα ολοχρονα απο στελεχη του ταμειου θηρας σε ολες τις επαρχιες (Την μια μερα της εβδομαδας περιοχη Λευκωσιας την αλλη εβδομαδα καποια μερα Λεμεσο ,Παφο ,Λαρνακα ,Αμμοχωστο και παει λεγοντας οσπου να μειωθουν σε φυσιολογικους αριθμους και οχι να εξαφανιστουν)
Φυσικα η καλυτερη εποχη ειναι η ανοιξη που γεννουν και επιτυχανεται αυτο σε διπλασιο βαθμο αλλα...)

7.Πως ορισμενοι αρμοδιοι πρεπει να αποχωρισουν ειναι γεγονος γιατι κανει εβαρεθηκαμε να ακουμε και να βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια χωρις αποτελεσμα και αντιθετος καθε χρονο να πηγαινουμε και ενα βημα πισω.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
andreas78

'petros' έγραψε:Φιλε Ανθιμε μην τα διατυπωνεις ετσι και καλλιστα μπορει να σου πει καποιος ''Εγω που εχω ιχνηλατη με/χωρις χαρτια η ημιαιμο σκυλι και δεν ειμαι σε ομιλο ειμαι λαθροθηρας αν παω''??
Θα καταντησουμε οποιος εχει το χρημα και αγοραζει καθαροαιμα σκυλια με χαρτια πλεον να περνει εκπαιδευτικα το σκυλο του και ολοι οι αλλοι κατσετε σπιτι στο DVD να σας περασει????

2. Να εφαρμοστουν οι νομοι περι προστιμων και να μεν καλυφκει ο ενας τον αλλο ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κανενα βαρετο προστιμο καμια φυλακιση και να πουμε αρκεψαν και καμνουν τη δουλεια τους και εστω φοβηθουν/Ξανασκεφτουν το 1/10 των λαθροθηρων.Αυτο θα ειναι φουλ επιτυχια

3.Ειναι γεγονος οτι και στες τζικλες και στις φασσες αποδεκατιζονται λαγοι και περδικια (Κυνηγετικη παιδεια, κρεατοσυλλογη ,αμπαλατοσυνη , λαθροθηρια κτλ απο πολλους δυστυχως δεν θα ληψουν)

4. Εκπαιδευτικα σε ορισμενες ελεγχομενες περιοχες Παγκυπρια και εκπαιδευτικα μεχρι καποια ηλικια του σκυλου και οχι οπως τωρα που βλεπεις σκυλια στα 8+ χρονια και να πηγαινει εκπαιδευτικα, τι θα μαθει τωρα τζιαι να παει.(Μην συγχιζετε τη λεξη εκπαιδευτικα με την εκγυμναση)
Οσο για αυτους που κυνηγουν ητε περδικες ητε λαγο στα εκπαιδευτικα κανουν λιγο πολυ ολοι ζημια στην αναπαραγωγη

5.Να σταματησουν να ριχνουν σταχτη ιδιοι οι αρμοδιοι στα ματια του κοσμου και προπαντων των κυνηγων με τις απελευθερωσεις που κανουν και να εργαστουν σωστα.Τοσα χρονια τους ανεχομαστε και εξαφανιζονται κατι εκατομμυρια για να ταιζουμε κορονους ,αλουπους και ποντικες με τα ημερα περδικια και στο τελος καθε σεζον να βγαζουν και συμπερασμα οτι ηταν και ικανοποιητικος ο αριθμος
Τοσα λεφτα καθε χρονο σκεφτειται λιγο εαν αξιοποιουνταν διαφορετικα τι θα προσφεραν στη πανιδα της κυπρου

6.Καταπολεμιση επιβλαβων ελεγμενα 1 φορα καθε μηνα ολοχρονα απο στελεχη του ταμειου θηρας σε ολες τις επαρχιες (Την μια μερα της εβδομαδας περιοχη Λευκωσιας την αλλη εβδομαδα καποια μερα Λεμεσο ,Παφο ,Λαρνακα ,Αμμοχωστο και παει λεγοντας οσπου να μειωθουν σε φυσιολογικους αριθμους και οχι να εξαφανιστουν)
Φυσικα η καλυτερη εποχη ειναι η ανοιξη που γεννουν και επιτυχανεται αυτο σε διπλασιο βαθμο αλλα...)

7.Πως ορισμενοι αρμοδιοι πρεπει να αποχωρισουν ειναι γεγονος γιατι κανει εβαρεθηκαμε να ακουμε και να βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια χωρις αποτελεσμα και αντιθετος καθε χρονο να πηγαινουμε και ενα βημα πισω.

Φίλε Πέτρο κανένας δεν είπε ότι τα άγραφα ή τα ημίαιμα φέρμας δεν θα μπορούν να πάρουν άδεια, εξάλλου τα καθαρόαιμα περνούν από ΕΦΥΠ, τα άγραφα είναι που θα περνούν από έλεγχο και όσα καθαρόαιμα δεν έχουν ΕΦΥΠ.
Με τα υπόλοιπα που αναφέρεις για εκπαιδευτικά και βαριές ποινές δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να μην συμφωνεί.
Η επανάπαυση όμως στο να μην υπάρχουν έξω κυνηγοί μέχρι να αλλάξει νοοτροπία ο Κύπριος και να εξαλειφθεί η λαθροθηρία, θα έχει ακριβός τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που πρέπει.
Σωτήρη μου δεν κάνουμε θρησκευτικά!!! Αναφερόμουν στην όλη ιδέα και όχι στο Ταμείο!!!!!
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

Διεκδικήσεις που έχουν ως απώτερο σκοπό το προσωπικό συμφέρον, το διπολισμό και οδηγούν σε κυνηγούς δυο ταχυτήτων είναι άκρως επικίνδυνες για το μέλλον του κυνηγίου και θα έπρεπε καθολικά να απομονώνονται . Επειδή κάποιοι γουστάρουν δεν σημαίνει ότι και η υφιστάμενη κυνηγετική κατάντια μπορεί να ανεχτεί περεταίρω παραχωρήσεις απλά έτσι γιατί αν ήταν από το χέρι μας χωρίς νομικούς φραγμούς θα γουστάραμε και 365 μέρες το χρόνο κυνήγι αγνοώντας όλες τις συνέπειες.

Διασφαλίστηκες δικλίδες που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα υποτιθέμενο τέτοιο κυνήγι, του τύπου «μόνο καθαρόαιμα», «να φερμάρουν», «να έχουν χαρτιά», «γραμμένα σε ομίλους», αποσκοπούν σε αλλότρια συμφέροντα άκρως συσχετισμένα και χειραγωγημένα από άτομα με οικονομικό όφελος. Αυτοί που θέλουν να προωθήσουν την κυνοφιλία ας το κάνουν με το δικό τους κεφάλαιο.

Οι άνθρωποι που θέλουν να κυνηγούν μπεκάτσες δεν θυματοποιούνται από κανένα απλά και μόνο γιατί η μπεκάτσα δεν ήταν ποτέ κεκτημένο, δεν υπήρξε ποτέ για να απαγορευτεί. Οι συνέπειες από ένα κατ’ αποκλειστικότητα τέτοιου είδους κυνήγι θα είναι άκρως αρνητικές στην ολότητά τους στους πληθυσμούς του ενδημικού, που ήδη αυτοί οι πληθυσμοί διανύουν την αρχή του τέλους, και αυτό για το τεράστιο δήθεν ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι πληθυσμοί της μπεκάτσας στην Κύπρο, σαν να έγινε ξαφνικά η Κριμαία.

Όσο για το λαγό, δυστυχώς θα είναι για πάντα το νούμερο ένα κυνήγι στην Κύπρο, το οποίο ελκύει όλο και περισσότερους νέους κοντά του αλλά και κάθε καρυδιάς καρύδι, συμβάλλοντας στην καθολική συρρίκνωση του πληθυσμού του λόγο της νοοτροπίας που διακατέχει όλες τις κατηγορίες κυνηγών, θυματοποιώντας εν τέλει τον αγνό λαγοκυνηγό ο οποίος εκ φύσεως του αρέσκεται να μπαίνει σε ένα αγώνα εκπαιδευτικών με την λήξη του κυνηγίου αφού αυτό επιβάλλεται για να αναμετρηθεί σε ένα καθαρά εγκεφαλικό κυνήγι με το θήραμα, κάτι που πολλοί παρεξηγούν λίγοι αντιλαμβάνονται…

Δεν υπάρχουν δήθεν δικαιολογίες για απαγορεύσεις λόγο του λαγού, μονο πραγματικότητες που για όσους εθελοτυφλούν ας αρκεστούν στο να ζητούν ρεπανάκια για να κάνουν όρεξη αφού φαί να φάμε δεν έχουμε.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Hercules έγραψε:Διεκδικήσεις που έχουν ως απώτερο σκοπό το προσωπικό συμφέρον, το διπολισμό και οδηγούν σε κυνηγούς δυο ταχυτήτων είναι άκρως επικίνδυνες για το μέλλον του κυνηγίου και θα έπρεπε καθολικά να απομονώνονται . Επειδή κάποιοι γουστάρουν δεν σημαίνει ότι και η υφιστάμενη κυνηγετική κατάντια μπορεί να ανεχτεί περεταίρω παραχωρήσεις απλά έτσι γιατί αν ήταν από το χέρι μας χωρίς νομικούς φραγμούς θα γουστάραμε και 365 μέρες το χρόνο κυνήγι αγνοώντας όλες τις συνέπειες.

Διασφαλίστηκες δικλίδες που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα υποτιθέμενο τέτοιο κυνήγι, του τύπου «μόνο καθαρόαιμα», «να φερμάρουν», «να έχουν χαρτιά», «γραμμένα σε ομίλους», αποσκοπούν σε αλλότρια συμφέροντα άκρως συσχετισμένα και χειραγωγημένα από άτομα με οικονομικό όφελος. Αυτοί που θέλουν να προωθήσουν την κυνοφιλία ας το κάνουν με το δικό τους κεφάλαιο.

Οι άνθρωποι που θέλουν να κυνηγούν μπεκάτσες δεν θυματοποιούνται από κανένα απλά και μόνο γιατί η μπεκάτσα δεν ήταν ποτέ κεκτημένο, δεν υπήρξε ποτέ για να απαγορευτεί. Οι συνέπειες από ένα κατ’ αποκλειστικότητα τέτοιου είδους κυνήγι θα είναι άκρως αρνητικές στην ολότητά τους στους πληθυσμούς του ενδημικού, που ήδη αυτοί οι πληθυσμοί διανύουν την αρχή του τέλους, και αυτό για το τεράστιο δήθεν ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι πληθυσμοί της μπεκάτσας στην Κύπρο, σαν να έγινε ξαφνικά η Κριμαία.

Όσο για το λαγό, δυστυχώς θα είναι για πάντα το νούμερο ένα κυνήγι στην Κύπρο, το οποίο ελκύει όλο και περισσότερους νέους κοντά του αλλά και κάθε καρυδιάς καρύδι, συμβάλλοντας στην καθολική συρρίκνωση του πληθυσμού του λόγο της νοοτροπίας που διακατέχει όλες τις κατηγορίες κυνηγών, θυματοποιώντας εν τέλει τον αγνό λαγοκυνηγό ο οποίος εκ φύσεως του αρέσκεται να μπαίνει σε ένα αγώνα εκπαιδευτικών με την λήξη του κυνηγίου αφού αυτό επιβάλλεται για να αναμετρηθεί σε ένα καθαρά εγκεφαλικό κυνήγι με το θήραμα, κάτι που πολλοί παρεξηγούν λίγοι αντιλαμβάνονται…

Δεν υπάρχουν δήθεν δικαιολογίες για απαγορεύσεις λόγο του λαγού, μονο πραγματικότητες που για όσους εθελοτυφλούν ας αρκεστούν στο να ζητούν ρεπανάκια για να κάνουν όρεξη αφού φαί να φάμε δεν έχουμε.
Κανενας δεν εθελοτυφλει και κανενας γραφων δεν εξυπηρετει τα συμφεροντα οικονομικα η αλλα κανενος φίλε Hercules. Λυπουμαι να σε απαγοητευσω , μιας και απο τα γραφομενα σου μαλλον σε απασχολει το κυνηγι του λαγου, αλλα για καποιους (λιγους) ο λαγος ΔΕΝ αποτελει το νουμερο 1 κυνηγι και σαφεστατα αυτοι οι λιγοι δεν μπορουν να διανοηθουν την καταπιεση οταν εσυ θελεις να καμνεις " εγκεφαλικο" ανωτερου επιπεδου κυνηγι (εκπαιδευτικο), να μην μπορουν κι αυτοι να χαρουν τα σκυλια τους και να τα εχουν κλειστα στα κλουβια επειδη ορισμενοι φοβουνται και την σκια τους και ενω εν ενταξει να σφαζουν τα ππαλαζια στη φασσα , ενω εν ενταξει να σφαζουν τις φραγκολινες , περδικια , λαγους καμνοντας "περπατητο" για τζικλες οι 6 με 8 εξορμησεις για μπεκατσα απο ελεγχομενο συνολο δημιουργει φοβιες και κρισεις πανικου!!! Η Κυπρος δεν ειναι και δεν θα γίνει ποτε Κριμαια και οι αγνοι μπεκατσαδες δεν θα καρπωθουν εκατομβες μπεκατσων στον βωμο του κυνηγετικου τουρισμου οπως γινεται εκει...εξαλλου η βασιλισσα δεν μας τιμα συχνα στη Κυπρο
Απλα οσοι στηριζουμε να κυνηγουμε αυτο το θηραμα δεν θεωρουμε οτι καταστρεφεται το ενδημικο ( ισως επειδη η κυνηγετικη καρπωση σε φτερωτο να ηταν πιο ικανοποιητικη απο όσους κυνηγουν λαγο) ετσι δεν ψαχνουμε ρεπανι για την ορεξη. Θελουμε μια ευκαιρια για να βγουμε εξω με τα κυνηγοσκυλα μας ( φερμας επι το πλειστο) και να χαρουμε την φυση ΝΟΜΙΜΑ και αγνα οπως αγνα ισχυριζεσαι οτι θα κανεις το εκπαιδευτικο σου στο λαγο με τα σκυλια σου

Γιατι αμεσως μας χρεωνεις ΔΟΛΟ , ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΕΙΑ και ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ????
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
andreas78

Hercules έγραψε:Διεκδικήσεις που έχουν ως απώτερο σκοπό το προσωπικό συμφέρον, το διπολισμό και οδηγούν σε κυνηγούς δυο ταχυτήτων είναι άκρως επικίνδυνες για το μέλλον του κυνηγίου και θα έπρεπε καθολικά να απομονώνονται . Επειδή κάποιοι γουστάρουν δεν σημαίνει ότι και η υφιστάμενη κυνηγετική κατάντια μπορεί να ανεχτεί περεταίρω παραχωρήσεις απλά έτσι γιατί αν ήταν από το χέρι μας χωρίς νομικούς φραγμούς θα γουστάραμε και 365 μέρες το χρόνο κυνήγι αγνοώντας όλες τις συνέπειες.

Φίλε HERCULES, ρώτα παλιούς κυνηγούς με σκυλιά φέρμας και μη, να σου πουν για τις εξορμήσεις τους για μπεκάτσα στην οροσειρά του Πενταδάκτυλου!!!!!
Γιατί δεν είναι κεκτημένο, επιδί δεν είναι ενδυμικό????
Να σταματήσει και η Φάσσα και η τζίκλα και τα τριγόνια και τα ορτύκια και να τα κυνηγούμε μόνο Νοέμβριο και Δεκέμβριο!!!!!!!!!!!!!!!
Και όποιος πιάσει όπλο και βγάλει άδεια και αυτοβαφτίζετε λαγοκυνηγός δεν σημάνει ότι συγκαταλέγετε στους αγνούς λαγοκυνηγούς και να δημιουργείτε η εντύπωση ότι ο λαγός είναι το νούμερο ένα!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Επειδή ανήκω και εγώ σε αυτούς που θα ήθελαν να κυνηγήσουν μπεκάτσα τον Γενάρη αρα με καλύπτει και εμένα το πέπλο τον κατηγοριών σου με ενδιαφέρει άμεσα η απάντηση στο ποιο κάτω ερώτημα
Anthimos έγραψε:Γιατι αμεσως μας χρεωνεις ΔΟΛΟ , ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΕΙΑ και ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ????
Si vis pacem, para bellum
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

'petros' έγραψε:Φιλε Ανθιμε μην τα διατυπωνεις ετσι και καλλιστα μπορει να σου πει καποιος ''Εγω που εχω ιχνηλατη με/χωρις χαρτια η ημιαιμο σκυλι και δεν ειμαι σε ομιλο ειμαι λαθροθηρας αν παω''??

Συμφωνω σε ολα, απλα να ξεκαθαρισω κατι. Τα καθαροαιμα δεν ειναι πιο ακριβα, και δεν τα εχουν οι λεφταδες!!! Συνηθως υπερβολικα ποσα δαπανονται για την αγορα ημιαιμων ενηλικων σκυλλιων (2000-7000). Επισης προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτοι που δαπανουν τετοια ποσα εγνοια τους ειναι το νουμερα. Αντιθετα με οσους ασχολουνται με καθαροαιμα οχι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ”