ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
- Vasils-TOZ34E
- Full Member
Re: ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Δοκιμή 2
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Panas
- Full Member
- Επικοινωνία:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
.jpg[/attachment]
- Georgios
- Full Member
Ε παιθκια απορια.. Εγω που θελω να στειλω φωτογραφια μεσω προσωπικου μηνύματος τι στο καλο πρεπει να καμω για να τη στειλει...? κατι μου λαλει "Η επέκταση jpeg δεν επιτρέπετε".. Τι σημαίνει τούτο ?? αφου το αρχείο μου ειναι jpeg.. τι πρεπει να καμω ?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
στείλε την με εμαιλ ή μικρανε τηνGeorgios έγραψε:Ε παιθκια απορια.. Εγω που θελω να στειλω φωτογραφια μεσω προσωπικου μηνύματος τι στο καλο πρεπει να καμω για να τη στειλει...? κατι μου λαλει "Η επέκταση jpeg δεν επιτρέπετε".. Τι σημαίνει τούτο ?? αφου το αρχείο μου ειναι jpeg.. τι πρεπει να καμω ?
Προσέχουμε...για να έχουμε
- marinos.a
- Site Admin
Georgios έγραψε:Ε παιθκια απορια.. Εγω που θελω να στειλω φωτογραφια μεσω προσωπικου μηνύματος τι στο καλο πρεπει να καμω για να τη στειλει...? κατι μου λαλει "Η επέκταση jpeg δεν επιτρέπετε".. Τι σημαίνει τούτο ?? αφου το αρχείο μου ειναι jpeg.. τι πρεπει να καμω ?
φιλε στο θέμα που σου εχω επισυνάψει μπορει να δεις το πως να εισάγεις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας εξωτερικό παροχέα (Imageshack, photobucket etc). Ανεβάζοντας εκεί τη φωτογραφία μπορείς μετα να κάνεις copy/paste το link της στο μήνυμα σου και να την δει ο παραλήπτης κανονικά μες το μήνυμα
σαν αυτή

Si vis pacem, para bellum
- Georgios
- Full Member
Οκ φιλε μου ευχαριστω πολυ...marinos.a έγραψε:Georgios έγραψε:Ε παιθκια απορια.. Εγω που θελω να στειλω φωτογραφια μεσω προσωπικου μηνύματος τι στο καλο πρεπει να καμω για να τη στειλει...? κατι μου λαλει "Η επέκταση jpeg δεν επιτρέπετε".. Τι σημαίνει τούτο ?? αφου το αρχείο μου ειναι jpeg.. τι πρεπει να καμω ?
φιλε στο θέμα που σου εχω επισυνάψει μπορει να δεις το πως να εισάγεις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας εξωτερικό παροχέα (Imageshack, photobucket etc). Ανεβάζοντας εκεί τη φωτογραφία μπορείς μετα να κάνεις copy/paste το link της στο μήνυμα σου και να την δει ο παραλήπτης κανονικά μες το μήνυμα
σαν αυτή
-
- Full Member
ΔΟΚΙΜΗ
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης