ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
dangerous
Full Member

Re: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ

Δημοσίευση από dangerous »

φιλε για το κουτσχαρ ποσα ζητας΄??ειναι τελειωμενο σκυλι η θελει δουλεια πολλη ακομα
chrys
Full Member

Δημοσίευση από chrys »

agapitoi filoi ean thelete etoimo kynigoskillo epikinoniste mazi mou 99446377
Demetris
Full Member

Δημοσίευση από Demetris »

Φιλε μου για τα κουρτσχααρ τα κουταβια που θα γεννηθουν ποσα θελεις?
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

Demetris έγραψε:Φιλε μου για τα κουρτσχααρ τα κουταβια που θα γεννηθουν ποσα θελεις?
φιλε μου θα γεννηση γυρω στις 22 φεβ.οι γονεις ειναι πρωταθλητες μορφολογιας και εξαιρετα κυνηγοσκυλλα.η τιμη εξαρταται αν το θελεις με χαρτια η οχι αρσενικο η θηλυκο.το μελος ο axerkwtis τους ειδε στο βουνο ρωτα τον
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ξεχασα να σου γραψω το τηλεφωνο μου 99433367 λεμεσο.αν ενδιαφερεσαι τηλεφωνα μου να τα πουμαι καλυτερα.
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

miky55 έγραψε:
Demetris έγραψε:Φιλε μου για τα κουρτσχααρ τα κουταβια που θα γεννηθουν ποσα θελεις?
φιλε μου θα γεννηση γυρω στις 22 φεβ.οι γονεις ειναι πρωταθλητες μορφολογιας και εξαιρετα κυνηγοσκυλλα.η τιμη εξαρταται αν το θελεις με χαρτια η οχι αρσενικο η θηλυκο.το μελος ο axerkwtis τους ειδε στο βουνο ρωτα τον
εν νομιζω κανενας να εχει οποιονδηποτε ενδυασμο αμαν δει τα σκυλια..ειτε γιαγια ειτε μανα ειτε κορη ειναι οπως τα πλασματα..οσο για τον αρσενικο εχτος που κεινα που ειδα τα σχολια κεινου στο εκπαιδευτηριο νομιζωεν αρκετα..αμαν λεει ο ανθρωπος ειναι ο καλυτερος που ειδε μεσα στο εκπαιδευτηριο του νομιζω οτι κ να λεμε εμεις εν περιττο..επιασα σκυλλο που τον κυριο μιχαλη κ ειλικρινα και σας μιλω εντιμος μακαρι οσοι ειχαν σκυλλους να τους ειχαν σαν τον κυριο μιχαλη και εχτος τουτου βλεπεις και την συμπεριφορα του απεναντι σου..πολλα λιοι εν οι ανθρωποι σαν τον κυριο μιχαλη..εχτος που οσα του ειπα προσωπικα ευχαριστω τον και που τον φορουμ για ολα
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Πωλείται αρσενικός σκύλλος διασταύρωση Kurzhaar-English pointer, 3 χρονών έτοιμος για κυνήγι φτερωτού και λαγού, άριστη-σταθερή φέρμα, ειδικά στο φτερωτό. Δεχτή δοκιμή στο βουνό. τιμή 1200 ευρώ. 99101002
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗ ΒΡΙΚΑ ΣΕ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ "Τριών μηνών και άριστα στο κυνήγι!!!!ΤΗΛ 69"
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Ρε φίλε τούτα τα σκυλάκια είναι μια σπάνια ράτσα, γενιούντε και στες 15 μέρες φερμάρουν τον λαό και στον μήνα κάμνουν και απόρτ, φαντάστου δηλαδή τωρά που εν 3 μηνών! :lol: :lol: :lol:
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
andros
Full Member

Δημοσίευση από andros »

cynergy έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗ ΒΡΙΚΑ ΣΕ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ "Τριών μηνών και άριστα στο κυνήγι!!!!ΤΗΛ 69"
ε φιλέ απλός ο παρέας εξέχασε να γράψει και άριστα στο κυνήγι των πεταλλούδων τζαι εσείς επαρεξηγήσετε τον :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”