ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ
-
- Full Member
Re: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ
φιλε για το κουτσχαρ ποσα ζητας΄??ειναι τελειωμενο σκυλι η θελει δουλεια πολλη ακομα
-
- Full Member
agapitoi filoi ean thelete etoimo kynigoskillo epikinoniste mazi mou 99446377
-
- Full Member
Φιλε μου για τα κουρτσχααρ τα κουταβια που θα γεννηθουν ποσα θελεις?
-
φιλε μου θα γεννηση γυρω στις 22 φεβ.οι γονεις ειναι πρωταθλητες μορφολογιας και εξαιρετα κυνηγοσκυλλα.η τιμη εξαρταται αν το θελεις με χαρτια η οχι αρσενικο η θηλυκο.το μελος ο axerkwtis τους ειδε στο βουνο ρωτα τονDemetris έγραψε:Φιλε μου για τα κουρτσχααρ τα κουταβια που θα γεννηθουν ποσα θελεις?
-
ξεχασα να σου γραψω το τηλεφωνο μου 99433367 λεμεσο.αν ενδιαφερεσαι τηλεφωνα μου να τα πουμαι καλυτερα.
εν νομιζω κανενας να εχει οποιονδηποτε ενδυασμο αμαν δει τα σκυλια..ειτε γιαγια ειτε μανα ειτε κορη ειναι οπως τα πλασματα..οσο για τον αρσενικο εχτος που κεινα που ειδα τα σχολια κεινου στο εκπαιδευτηριο νομιζωεν αρκετα..αμαν λεει ο ανθρωπος ειναι ο καλυτερος που ειδε μεσα στο εκπαιδευτηριο του νομιζω οτι κ να λεμε εμεις εν περιττο..επιασα σκυλλο που τον κυριο μιχαλη κ ειλικρινα και σας μιλω εντιμος μακαρι οσοι ειχαν σκυλλους να τους ειχαν σαν τον κυριο μιχαλη και εχτος τουτου βλεπεις και την συμπεριφορα του απεναντι σου..πολλα λιοι εν οι ανθρωποι σαν τον κυριο μιχαλη..εχτος που οσα του ειπα προσωπικα ευχαριστω τον και που τον φορουμ για ολαmiky55 έγραψε:φιλε μου θα γεννηση γυρω στις 22 φεβ.οι γονεις ειναι πρωταθλητες μορφολογιας και εξαιρετα κυνηγοσκυλλα.η τιμη εξαρταται αν το θελεις με χαρτια η οχι αρσενικο η θηλυκο.το μελος ο axerkwtis τους ειδε στο βουνο ρωτα τονDemetris έγραψε:Φιλε μου για τα κουρτσχααρ τα κουταβια που θα γεννηθουν ποσα θελεις?
- AndreasDr
Πωλείται αρσενικός σκύλλος διασταύρωση Kurzhaar-English pointer, 3 χρονών έτοιμος για κυνήγι φτερωτού και λαγού, άριστη-σταθερή φέρμα, ειδικά στο φτερωτό. Δεχτή δοκιμή στο βουνό. τιμή 1200 ευρώ. 99101002
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- cynergy
- Full Member
ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗ ΒΡΙΚΑ ΣΕ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ "Τριών μηνών και άριστα στο κυνήγι!!!!ΤΗΛ 69"
dont shoot fast...shoot good
- AndreasDr
Ρε φίλε τούτα τα σκυλάκια είναι μια σπάνια ράτσα, γενιούντε και στες 15 μέρες φερμάρουν τον λαό και στον μήνα κάμνουν και απόρτ, φαντάστου δηλαδή τωρά που εν 3 μηνών!

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- andros
- Full Member
ε φιλέ απλός ο παρέας εξέχασε να γράψει και άριστα στο κυνήγι των πεταλλούδων τζαι εσείς επαρεξηγήσετε τονcynergy έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗ ΒΡΙΚΑ ΣΕ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ "Τριών μηνών και άριστα στο κυνήγι!!!!ΤΗΛ 69"