HUNT & SHOOT CAFE

Γιατρός

Re: HUNT & SHOOT CAFE

Δημοσίευση από Γιατρός »

Laurona έγραψε:Εννα το θωρεις μονον οξα εννα ''παιξεις'' τζι ολας? :lol:
Ως τα 28γρ διότι μετά γίνομαι ζώο :oops:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

EE γΙΑΤΡΕ Κοιτα να γνωριστουμεν πριν τον αγωνα, να σε προσεχω τζιε εσυ εισαι επικινδυνος :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Laurona έγραψε:EE γΙΑΤΡΕ Κοιτα να γνωριστουμεν πριν τον αγωνα, να σε προσεχω τζιε εσυ εισαι επικινδυνος :lol:
Και δικό μου αίτημα. (τα τέλλενα εν δυσκολοβρετα) :lol: :lol: :lol:
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Laurona έγραψε:Αριστε στον αγωνα που εννα καμουμε φετος για σκοποβολη, θελουμεν κοπελες με σορτσακια και να γραφουν παω κκαφε hunt and shoot.
Οι κοπέλες θα περνούν από προσωπική συνέντευξη μαζί μου και κεκλισμένων των θυρών και των παραθυρών! :lol: :lol: Εφόσον εγκριθούν τότε θα μπορούν να σερβίρουν τον καφέ!

Όσον αφορά τον γιατρό, θα φροντίζει αυτές που δεν θα αντέξουν την προσωπική συνέντευξη. Στα διαλείμματα δικαιούται να λαμβάνει μέρος στις υπόλοιπες δραστηριότητες με το Perazzi, εφόσον και μόνο εφόσον τροφοδοτηθεί και χρησιμοποιεί επαρκώς το barrel rest (δερμάτινο αξεσουάρ που δένει στο παπούτσι για να ακουμπάς τις κάννες του όπλου).

Κατά τ'αλλα ευτυχώς που δεν με τραβά και δεν πάω κυνήγι της τσίχλας διότι θα έγραφα πολύ περισσότερα :lol:

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μα ιντα που να πεις αλλο δασκαλε, εμπηκες μεσα οπως τον τσακ νορις, επεξες τες κορουες οπως τον κλιντ ισγουντ και αφηκες μας σιξιλους, εκλεισες και τες πορτες και τα παραθυρα, εεεεεεε......ο αγωνας αναβαλλεται :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Laurona έγραψε:Μα ιντα που να πεις αλλο δασκαλε, εμπηκες μεσα οπως τον τσακ νορις, επεξες τες κορουες οπως τον κλιντ ισγουντ και αφηκες μας σιξιλους, εκλεισες και τες πορτες και τα παραθυρα, εεεεεεε......ο αγωνας αναβαλλεται :lol: :lol:
Θα φροντίσω να τις αφήσω κουτσόφτερες για να μπορέσουν να "σερβίρουν" τους υπόλοιπους! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

virtualgreek έγραψε:
Laurona έγραψε:Μα ιντα που να πεις αλλο δασκαλε, εμπηκες μεσα οπως τον τσακ νορις, επεξες τες κορουες οπως τον κλιντ ισγουντ και αφηκες μας σιξιλους, εκλεισες και τες πορτες και τα παραθυρα, εεεεεεε......ο αγωνας αναβαλλεται :lol: :lol:
Θα φροντίσω να τις αφήσω κουτσόφτερες για να μπορέσουν να "σερβίρουν" τους υπόλοιπους! :lol: :lol: :lol:
Εσύ θα τις αφήκεις κουτσόφτερες, που τον Γιατρό πως εννα γλυτώσουν???? :lol: :lol: :lol:
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Savvas έγραψε:
virtualgreek έγραψε:
Εσύ θα τις αφήκεις κουτσόφτερες, που τον Γιατρό πως εννα γλυτώσουν???? :lol: :lol: :lol:
Το πολύ πολύ να σας τις μαγειρέψει και να σας τις σερβίρει έτοιμες στο πιάτο!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Θα σας αφήσω να φάτε ότι τρώει και κάποιος που κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον digweed :mrgreen: για φαγητό
Τέλλενα... Α μου φέρατε στο μυαλό εικόνες από το μεταπτυχιακό μου ... Ωραία φοιτητικά χρόνια...
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Δημοσίευση από leshi cy »

παντως εν ωραια ιδεα το καφε !! :D
...τζιε υστερα εννα θελουμε τζιε κανενα μπαρακι hunt and shoot για το ποτο μας ;) ...
...τζιε κανενα club hunt and shoot να περνουμε καλα τα σαββατα μας αφου τζικλες εν εσιη να σηκοστουμε πρωι :mrgreen:
...ε τζιε μετα κανενα after club :lol: :lol:

τζιε μετα εννα πεσουν οι σιεππεδκιες πασ τους παντρεμενους, χαρτομενους ,δεσμευμενουσ τζιε βαλε :mrgreen:

ελπιζω μονο να μεν πεσουν τζικλεσ γιατι εννα μεινουν ουλλα ετσι :mrgreen: :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”