cypher έγραψε:ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗΝ FIDES ΠΑΝΤΩς ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΤΗΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΣΚΕΤΟ ΑΣΙΕΡΟ
Καλησπέρα φίλε, ως αντιπρόσωπος της FIDES οφείλω να εκφράσω την λύπη μου που δέν έμεινες ευχαριστημένος με την αγορά σου. Έχω έρθει σε επικοινωνία με τους αντιπροσώπους μας (4) σε όλες τις πόλεις μιάς και όλοι κάνουμε προσωπικές πωλήσεις τηρώντας πελατολόγιο ακόμα και για αγορά 1 σάκκου 4kg. Ωστόσο κανένας δέν έχει αναφορά απο πελάτη του για τέτοιο παράπονο ή κάτι παρόμοιο, πόσο μάλλον εγώ που ώς ο μοναδικός που πουλά στην Λευκωσία τον τελευταίο 1 χρόνο δέν έχω χάσει κανένα πελάτη (άρα όχι παράπονο). Για αυτό τον λόγο αλλά και ίσως λόγο nickname μας διαφεύγεις γιαυτό θα σε παρακαλούσα να μου πείς απο που αγόρασες την τροφή, πότε την αγόρασες και ποιά απο τα 15 είδη (2 σειρές- Premium/Super Premium) αγόρασες έτσι ώστε να διευθετήσουμε να περάσεις απο τον πωλητή και να σου επιστραφούν τα χρήματα.
Όπως και να έχει θα μπορούσες να μας ενημέρωνες για το πρόβλημα έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να βρούμε την πηγή και να το λύσουμε. Σίγουρα τίποτα και κανένας δέν είναι τέλειος, πάντα υπάρχουν περιθώρεια βελτίωσης γιαυτό και διατηρούμε επαφές με τον κάθε πελάτη προσωπικά έτσι ώστε να γνωρίζουμε την δράση της κάθε τροφής σε κάθε σκύλλο/φυλή/ηλικία/δραστηριότητα ξεχωριστά αφού ώς γνωστό οργανισμός απο οργανισμό διαφέρουν.
Φιλικά, Αντρέας