ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
-
- Full Member
Re: ΧΑΡΕΙΖΕΤΑΙ
ρε φιλε ιχνηλατα? η εν του αερα παραπανο? ποσο μηνων?γιατι εταξα ενα σκυλουι ρε φιλε του παρεα που του επιασα τον γασκωνης 

Ειναι τεσσαρων χρονον,ιχνηλατα,τραβα παραπανω σε λαγο και ανηγει.Ο ανθρωπος που τον εχει εν περτικαρης.beaglemania έγραψε:ρε φιλε ιχνηλατα? η εν του αερα παραπανο? ποσο μηνων?γιατι εταξα ενα σκυλουι ρε φιλε του παρεα που του επιασα τον γασκωνης
-
- Full Member
ενομιζα ρε φιλε ηταν μικρος εν για μικρο που εμιλουν. Μα λασει και μαλαης? 

-
- Full Member
Ρε φιλε αν γινεται μπωρο να εχω το τηλεφωνο σου?Ενδιαφερει με!dimitris savva έγραψε:Χαριζεται ημιαιμο θηλικος ιχνηλατης γασκονη με ποιντερ.
.Αλλα ο σκυλος εν με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑOmonoia99 έγραψε:Ρε φιλε αν γινεται μπωρο να εχω το τηλεφωνο σου?Ενδιαφερει με!dimitris savva έγραψε:Χαριζεται ημιαιμο θηλικος ιχνηλατης γασκονη με ποιντερ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris savva την 24 Φεβ 2013, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
Xaxaxa,εν μπειραζειdimitris savva έγραψε:99037806.Αλλα ο σκυλος εν με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑOmonoia99 έγραψε:Ρε φιλε αν γινεται μπωρο να εχω το τηλεφωνο σου?Ενδιαφερει με!dimitris savva έγραψε:Χαριζεται ημιαιμο θηλικος ιχνηλατης γασκονη με ποιντερ.![]()
![]()

-
- Full Member
Re: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
Συνάδελφοι καλησπέρα. Για όποιον ενδιαφέρεται, χαρίζεται αρσενικό επανιέλ μπρετόν 3 χρονών περίπου. Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μου πμ.