Προσηλιο;

Απάντηση
istriano ®

Προσηλιο;

Δημοσίευση από istriano ® »

"PROSILIO: ΣTO ΠPOΣHΛIO TPITH&TETAPTH 15&16 IAN.BPAΔIEΣ KYNHΓIOY ME MEΓAΛH ΠOIKIΛIA AΠO EKΛEKTA KYNHΓIA.TIMH €25(MΠOYΦE,ΠOTA,EΠIΔOPΠIO,KAΦE,ZΩNTANH MOYΣIKH) THΛ.99671818."

Εστειλαν μου μυνημα πανω στο κινητο. Γνωριζει κανεις τι ειναι και που ειναι τουτο το προσηλιο;;;;
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Re: Προσηλιο;

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

ΕΝ ΟΥΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ :)
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Σαββα Μακρη και Αριστε τα φωτα σας ;)
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

μα που βρηκαν τα τηλ. μας ? που τες αδειες?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
diomedes
Full Member

Δημοσίευση από diomedes »

istriano έγραψε:"PROSILIO: ΣTO ΠPOΣHΛIO TPITH&TETAPTH 15&16 IAN.BPAΔIEΣ KYNHΓIOY ME MEΓAΛH ΠOIKIΛIA AΠO EKΛEKTA KYNHΓIA.TIMH €25(MΠOYΦE,ΠOTA,EΠIΔOPΠIO,KAΦE,ZΩNTANH MOYΣIKH) THΛ.99671818."

Εστειλαν μου μυνημα πανω στο κινητο. Γνωριζει κανεις τι ειναι και που ειναι τουτο το προσηλιο;;;;

Εν Λευκωσία ρε φίλε Μακεδονίτισσα στον δρόμο της έκθεσης.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Θηράματα από διάφορα ταξίδια ;
Φετινα;
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

εν ειμαι 1000% σιουρος αλλα νομιζω οτι εν παρανομο να πουλας (εμπορευεσε) αγριο θηραμα της κυπρου.
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

Ρε παιδκια, εχει κανενα νομο που εχει να καμει με τουτα τα μηνηματα που πιαννουμε στα κηνιτα??? Που την στιγμη που εγω ποττε δεν εδωσα στοιχεια μου μιας σηγκεκριμενης εταιριας, πως και μου στελλουν διαφημιστικα??? Σημαινει απο καπου τα επιασαν, η μαλλον τα αγορασαν...

Ειναι πολλα ευκολο για καποιον που καθετε σε ενα γραφειο και και εχει προσβαση σε χιλιαδες στοιχεια να καμει ενα copy-paste και να τα πουλησει σε εταιριες...
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Ρε παιθκια οι υπεραγορες εν γεματες κρέας απο αγριογουρουνο. φασιανους, ελαφι.....εν για ετσι κυνηγι που μιλουν οι ανθρωποι όχι τζικλες κι αμπελοπουλια
Καποιος εισαγωγέας κατεψυγμενου κρεατος θηραμάτων που έφερε για τα Χριστουγεννα εμεινε του στοκ και το εδωσε στο εστειατορειο και κάνει μπουφε αυτές τις 2 βραδυες .....
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εγώ προσωπικά κοπέλια αν και είμαι λάτρης της καλής και ποιοτικής κουζίνας επρίτσισε με ο Θεός με άφθονο ουρικό οξυ και μόνο σε περιορισμένες ποσότητες αραιά και πού τρώω καμια΄ζαμπούα!!. Το θήραμα μπορούν να το μαγειρεύουν και να το πουλού υπάρχουν ειδικές εισαγωγές με άδεια για πολλά είδη θηραμάτων απο grouse μέχρι ζαρκάδι, εγώ πάντος έν έπιασα μήνυμα!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”