Καταλληλότερο αυτοκίνητο για κυνήγι

Απάντηση
lagomania
Full Member

Re: Καταλληλότερο αυτοκίνητο για κυνήγι

Δημοσίευση από lagomania »

giorgos-zabala έγραψε:το navara εχει air lok??

αμαν του βαλεις εχει :D εγω εχω isuzu d-max 31ari me air λοκ μπορστα πισω ψιλωμενο λαστιχα πλατια off road κασια τους σκυλους με καγκελα οπου το γυρισω αχερα κτλ φκενει ασπουμε θελω να φκω μια αχερα και να παρκαρω πανω και να αρχισω το κυνηγι μου φκενω ανετα :) αλλα εκατσε μου 8 χιλιαδες να το στησω :evil:
editor
Full Member

Δημοσίευση από editor »

axerkwtis έγραψε:εχω μιαν απορια και σιουρα καποιος που δαμεσα εν να μπορεσει να την λυσει..η απορια ειναι τα τρολευ εχουν δικη τους αδεια κυκλοφοριας η εν πας την ασφαλεια που γραφεται?και ποια η τιμη τους ή γενικα πως παει η χρεωση?και τα τρολευ ποθεν πρεπει να περασουν για να ειναι νομιμο να κυκλοφορουν?
ΤΑ ΤΡΟΛΛΕΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΙΑΝΙ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΔΕΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΛΛΕΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΜΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ.Τ.Λ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΔΕΙΩΝ
Άβαταρ μέλους
giorgos-zabala
Full Member

Δημοσίευση από giorgos-zabala »

πιο διπλοκαμπινο ειναι το καταλληλοτερο κατα τη γνωμη σας για τα κυπριακα δεδομενα?? hilux, navara, l200, d-max :?:
aggelos ANO G10
Full Member

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

[quote="giorgos-zabala"]για εμενα ρε φιλε μου το l200 ειναι πολλα καλο αυτοκινητα χορισ προβλιματα δεν τροει πετρελεο πκιο μεγαλι κασια για κασια του συλου σου και εινε ενα ΘΙΡΗΟ :!: :!: :!: .....ρε παιδια εχω ενα bmw x5 του 2008 βασικα εν 2 bmw που εχω και θα ηθελα αν εσει κανενασ ιποψει του καμια πατετα πανο του να του βαλω καμια κασια τον συλον πανο :?: :?: :?: ...η αν δεν ηπαρχι παμεν για l200

ευχαριστω αγγελοσ :)
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

giorgos-zabala έγραψε:πιο διπλοκαμπινο ειναι το καταλληλοτερο κατα τη γνωμη σας για τα κυπριακα δεδομενα?? hilux, navara, l200, d-max :?:
φιλε μου εγω εχω το d-max 25αρι 4 χρονια τωρα δεν μου ειπε ποττε του τιποτε αππαρος παντως καιρου και εδαφους και πολυ οικονομικο .
Άβαταρ μέλους
giorgos-zabala
Full Member

Δημοσίευση από giorgos-zabala »

miky55 έγραψε:
giorgos-zabala έγραψε:πιο διπλοκαμπινο ειναι το καταλληλοτερο κατα τη γνωμη σας για τα κυπριακα δεδομενα?? hilux, navara, l200, d-max :?:
φιλε μου εγω εχω το d-max 25αρι 4 χρονια τωρα δεν μου ειπε ποττε του τιποτε αππαρος παντως καιρου και εδαφους και πολυ οικονομικο .
εμενα μου αρεσει το navara αλλα ακουσα οτι εκτοσ δρομου δεν ειναι καλο
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Τι γνώμη έχετε για το ΤΕΡΙΟΣ το τελευταίο μοντέλο το καινούργιο το sx ?
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

καλησπέρα, εγώ ρε φίλε έπιασα πρόσφατα το l200 warrior του 2005 (προηγούμενο μοντέλλο), ακόμα δεν πήγα κυνήγι με αυτό αλλα στες αναγνωρίσεις και γεννικά που πάω έξω είμαι πολλά ευχαριστημένος, το ίδιο και στο δρόμο, πολλά οραίο τσίλημα, καθόλου τρέμουλλο και σούσμα στους παλιόδρομους. Φαντάζομαι το πιό νέο μοντέλλο θα είναι ακόμα πιο καλό. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι έννεν καθόλου οικονομικό, και νομιζω κανένα που τα νέα μοντέλλα δεν είναι.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

AndreasDr έγραψε:καλησπέρα, εγώ ρε φίλε έπιασα πρόσφατα το l200 warrior του 2005 (προηγούμενο μοντέλλο), ακόμα δεν πήγα κυνήγι με αυτό αλλα στες αναγνωρίσεις και γεννικά που πάω έξω είμαι πολλά ευχαριστημένος, το ίδιο και στο δρόμο, πολλά οραίο τσίλημα, καθόλου τρέμουλλο και σούσμα στους παλιόδρομους. Φαντάζομαι το πιό νέο μοντέλλο θα είναι ακόμα πιο καλό. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι έννεν καθόλου οικονομικό, και νομιζω κανένα που τα νέα μοντέλλα δεν είναι.

τα L200 τα πιο παλια μοντελα που το δικο σου ειναι οικονομικα? Ας πουμε του 2000 που εεχει πολλα διχρωμα?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Captain theodoros έγραψε:Τι γνώμη έχετε για το ΤΕΡΙΟΣ το τελευταίο μοντέλο το καινούργιο το sx ?
ΚΑΠΤΑΙΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΙΟΣ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ , ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΠΟΥΘΕΝΑ . (ΚΥΝΗΓΙ ,ΨΑΡΕΜΑ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΟΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ 4Χ4 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ .
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”