Βουητο στο αυτι
- g13marcos
- Full Member
Βουητο στο αυτι
Γεια σας παιδια. Σημερα ενας φιλος επεκσε πισω μου ακριβως τζαι εχει που τζινι τιν ωρα που νιωθω ενα βουητο στο αριστερο αυτι. Εν να περασει η εν να πρεπει να παω γιατρο αυριο;
-
- Full Member
Re: Βουητο στο αυτι
Γιατρό αμέσως να αποφυγής μεγαλύτερη ζημιά είτε βουιζη η όχι αύριο . Πυροβολισμος με το τέλος της καννης κοντά στο αυτί μπορεί να προκαλέσει και ρήξη τυμπανου
Μαριος
Μαριος
-
- Full Member
Φίλε να πας άμεσα στο γιατρό. Μην το αφήσεις έτσι διότι υπάρχει περίπτωση υποτροπής με πιο δυσάρεστα αποτελέσματα. Εάν θέλεις μπορείς πλέον να χρησιμοποιάς μικρές ωτοασπίδες μίας χήσης για να μην έχεις ξανά τον κίνδυνο αυτό.
Σου εύχομαι να είναι κάτι περαστικό.
Σου εύχομαι να είναι κάτι περαστικό.
- marinos.a
- Site Admin
- Laurona
Θα πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε ενα γιατρο να σε δει και να σου κανει και ακουογραφημα.
Ακολουθως και ελπιζω να ειναι προσωρινο, κοιτα με τον τροπο σου, να ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ στην παρεα σου οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ τοσο κοντα ο ενας στον αλλο, γιατι και θεμα ασφαλειας παιζει αλλα και ακουστικο - υγειας.
Ολοκληρο καυγα εκαμα γιαυτο το θεμα με την παρεα μου καποτε.
Μονο ο γιατρος θα σου πει εαν εχεις παθει ζημια, και τι ειναι ακριβως αυτο που επαθες, ο θορυβος ομως απο τις σσιπεθκιες καθως και η πιεση απο το ψαροντουφεκο οταν την χειριζεσαι λαθος προκαλει συνηθως ΒΑΡΥΚΟΙΑ ΣΤΙς ΥΨΗΛΕς ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
Εχω βαρυκοια στις υψηλες συχνοτητες και ξερω πολυ καλα ποσο δυσαρεστο ειναι, και ποσο κακο σου κανει στην καθημερινοτητα σου.
Εινια κριμα να κανουμε ζημια στον εαυτο μας, απο μαλακιες.
Πριν 6-7 χρονια δεν εδινα σημασια καθολου, μετα που αποκτας οικογενεια, προσπαθεις να εδραιωθεις επαγγελματικα και βλεπεις ποσα πολλα χανεις στην καθημερινοτητα σου καταλαβεις ποσο σημαντικο ειναι.
Απον ακουει τσιαττιζει λαλει μια παροιμια.
Ειναι η συχνοτερη παθηση σε κυνηγους - ψαροντουφεκκαδες και ειναι η αδυναμια στο να ακουσεις σε ψηλες συχνοτητες........κυριοτερο τροπος διαγνωσης πλην του γ ιατρου ειναι η αργοπορια στο να καταλαβεις οτι κτυπα το κινητο, ακουεις αλλα δεν διακρινεις τι λενε δυο ανθρωποι στα 10 μετρα μακρυα, μιλας πιο δυνατα απο τους υπολοιπους, εχεις αναγκη να ακους τηλεοραση πιο δυνατα απο τους υπολοιπους αλλα οχι υπερβολικα και ακους τις λεξεις λαθος εαν καποιος σου μιλαει απο αποσταση!!
Οταν εκανε τον πρωτο αγωνα ο Αριστος στο Παλαιομετοχο, πηγα βιαστικα και ξεχασα τις ωτοασπιδες στο αυτοκινητο, βαρεθηκα να παω να τις πιασω και να αφησω την παρεα αφου περνουσαμε ωραια.
Το μετανιωσα ομως πικρα οταν για μια βδομαδα, ηταν να σπασουν τα αυτια μου και 3 μερες δεν μπορεσα να κλεισω ματι..........
Προσεχετε τα αυτια σας και ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
Ακολουθως και ελπιζω να ειναι προσωρινο, κοιτα με τον τροπο σου, να ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ στην παρεα σου οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ τοσο κοντα ο ενας στον αλλο, γιατι και θεμα ασφαλειας παιζει αλλα και ακουστικο - υγειας.
Ολοκληρο καυγα εκαμα γιαυτο το θεμα με την παρεα μου καποτε.
Μονο ο γιατρος θα σου πει εαν εχεις παθει ζημια, και τι ειναι ακριβως αυτο που επαθες, ο θορυβος ομως απο τις σσιπεθκιες καθως και η πιεση απο το ψαροντουφεκο οταν την χειριζεσαι λαθος προκαλει συνηθως ΒΑΡΥΚΟΙΑ ΣΤΙς ΥΨΗΛΕς ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
Εχω βαρυκοια στις υψηλες συχνοτητες και ξερω πολυ καλα ποσο δυσαρεστο ειναι, και ποσο κακο σου κανει στην καθημερινοτητα σου.
Πριν 6-7 χρονια δεν εδινα σημασια καθολου, μετα που αποκτας οικογενεια, προσπαθεις να εδραιωθεις επαγγελματικα και βλεπεις ποσα πολλα χανεις στην καθημερινοτητα σου καταλαβεις ποσο σημαντικο ειναι.
Απον ακουει τσιαττιζει λαλει μια παροιμια.
Ειναι η συχνοτερη παθηση σε κυνηγους - ψαροντουφεκκαδες και ειναι η αδυναμια στο να ακουσεις σε ψηλες συχνοτητες........κυριοτερο τροπος διαγνωσης πλην του γ ιατρου ειναι η αργοπορια στο να καταλαβεις οτι κτυπα το κινητο, ακουεις αλλα δεν διακρινεις τι λενε δυο ανθρωποι στα 10 μετρα μακρυα, μιλας πιο δυνατα απο τους υπολοιπους, εχεις αναγκη να ακους τηλεοραση πιο δυνατα απο τους υπολοιπους αλλα οχι υπερβολικα και ακους τις λεξεις λαθος εαν καποιος σου μιλαει απο αποσταση!!
Οταν εκανε τον πρωτο αγωνα ο Αριστος στο Παλαιομετοχο, πηγα βιαστικα και ξεχασα τις ωτοασπιδες στο αυτοκινητο, βαρεθηκα να παω να τις πιασω και να αφησω την παρεα αφου περνουσαμε ωραια.
Το μετανιωσα ομως πικρα οταν για μια βδομαδα, ηταν να σπασουν τα αυτια μου και 3 μερες δεν μπορεσα να κλεισω ματι..........
Προσεχετε τα αυτια σας και ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Savvas
- Full Member
Laurona έγραψε:Εχω βαρυκοια στις υψηλες συχνοτητες και ξερω πολυ καλα ποσο δυσαρεστο ειναι, και ποσο κακο σου κανει στην καθημερινοτητα σου.
Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει θεραπεία.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- g13marcos
- Full Member
Βουητο στο αυτι
Μολις επεστρεψα απο τον γιατρο και μου ειπε πως ετραυματοστηκε λιγο το νευρο και χαννω τις ψηλες συχνοτητες. Αλλα επειδη πηγα πολυ νωρις θα θεραπευτει με μια 12ημερη θεραπεια κορτιζονης! Τουλαχιστον εγλιτωσαμε τα χοιροτερα
- Laurona
Μακαρι να θεραπευτει.
Παντως σεεμενα οπως ειπε κα ιο Σαββας ειναι μονιμη ζημια και δεν υπαρχει θεραπεια δυστυχως.
Παντως σεεμενα οπως ειπε κα ιο Σαββας ειναι μονιμη ζημια και δεν υπαρχει θεραπεια δυστυχως.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- andreasana210326
Laurona έγραψε:Μακαρι να θεραπευτει.
φιλε εχει και ενα καλο το 8εμα........γλυτωνεις που τη μουρμουρα της γυναικας......

- Laurona
Οχι ρε φιλε, μακαρι να ακουα κανονικα και ας ακουα μουρμουρα, που ευτυχως δεν εχω ετσι προβλημα, αισε που αστειευκουμε.
Εν πολλα ασχημο πραμα να σε σε μια παρεα, να μιλουν, να γελουν και συ να ακουεις, αλλα να μεν ξεχωριζεις τι λαλει ο φιλος σου, επειδη εχει φασαρια.
Πρεπει να προσεχουμε.
Εν πολλα ασχημο πραμα να σε σε μια παρεα, να μιλουν, να γελουν και συ να ακουεις, αλλα να μεν ξεχωριζεις τι λαλει ο φιλος σου, επειδη εχει φασαρια.
Πρεπει να προσεχουμε.
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......