admin έγραψε:Γιατί εγώ νομίζω ότι οι ευνόητοι λόγοι είναι για να ακούσει και πάλι Μπράβο είσαι σπουδαίος κυνηγός.
Νομίζω φίλε chris αφού μεταφέρεις μυνήματα πές στον φίλο Σωτήρι ότι ξέρουμε καλά την παροιμία με τον ψεύτη βοσκό και αν συνεχίσει θα πρέπει ανα αποκαλύψουμε πράγματα καικαταστάσης γιατί αρκετοί απο εδώ μέσα πήγαν και μαζί του κυνήγι και ξέρουν πράματα άσε που δέν μιλούν. Αν θέλει να κάνει μια καλή πράξη να την κάνει γιατί το νιώθει όχι γιατί έχει την ανάγκη να ακούσει μπράβο
Φίλε Admin,
Λυπάμαι πραγματικά για τα λόγια που έχεις γράψει.
θα ήθελα να σου επισημάνω τα εξής:
1. εγώ είπα του Σωτήρη να τούς απελευθερώσει μαζί με όλους μας για να αποδεικνύει σε όλους ότι δεν είναι ο βοσκός ο ψεύτης ( ήθελε να τους απελευθερώσει δίχως να ξέρει κανείς τίποτα γιατί υπάρχουν και οι λαθροθήρες )
2. εσύ σαν Διαχειριστής δεν πρέπει να κατηγορείς κάποιον δίχως στοιχεία. ( εάν έχεις θα ήθελα να ξέρω, εάν φυσικά αυτό είναι εφικτό από μέρους σου )
3. Οι ευνόητοι λόγοι πίστεψε με δεν είναι οι ανάγκη του Σωτήρη να ακούσει μπράβο αλλά γιατί θέλει με αυτό το τρόπο να βοηθήσει μια επαρχία στο να αυξηθεί το θήραμα της ( εάν δεν απατώμαι είναι οι επαρχία που κυνηγάς )
4. Αυτοί που πήγαν κυνήγι με τον Σωτήρη θα ήθελα να μου στείλουν πμ και να μου πουν τη έγινε. ( εγώ και της 2 φορές που πήγα η έννοια του Σωτήρη ήταν να μην μπούμε σε απαγορευμένη, σε μια περίπτωση μάλιστα πήραμε τηλέφωνο την θήρα γιατί είχαμε αμφιβολία για το εάν οι περιοχή ήταν απαγορευμένη οι όχι).
Λοιπόν επιδει ειμε ένας άνθρωπος ο οπιος αναλαμβάνει το βάρος τον πράξεων του εάν έχω λάθος θα ζητήσω συγνώμη αλλά μέχρι τότε οφείλω να λέω αυτά που είδα με τα ίδια μου τα μάτια και όχι κουβέντες του καφενέ.
Ευχαριστώ