Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ.

sotiris!129

Re: Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ.

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Browning Ultra plus έγραψε: ΥΓ. Εεεε Μαρινοο... τζιντουσ πουμπουριστουσ εννα τουσ δουμε ακομα. ατε δεχουμε τζαι με λουκανικα τζαι πολιπιφ για να μεν σε σκορσαρω
φιλε που τους καραολους τους πουμπουριστους επιες στα πολιπιφ...χανεις την μαγεια :lol: !!!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Ειλικρινή κατάθεση ψυχής
Παιδιά το παζάρι,οι άνθρωποι,οικογένειες,σχέσεις ΔΕΝ είναι στα καλά τους αυτό το καιρό και είναι αλυσιδωτά τα πράγματα
Γενικά τα πράγματα θα χειροτερέψουν γιαυτό να προσέχουμε ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (wishfull thinking)
Δουλεύω σε τόπο στυλ χασάπικο/war zone/νεκροψίες /μακελειό και σας λέω ότι τρώνε τους λαθροθήρες και τις ψατζές για πρόγευμα (παρομοίωση) επομένως .....
Μακάρι να είμαστε όλοι καλά στην υγεία ...όση θα μας μείνει
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

sotiris!129 έγραψε:
Browning Ultra plus έγραψε: ΥΓ. Εεεε Μαρινοο... τζιντουσ πουμπουριστουσ εννα τουσ δουμε ακομα. ατε δεχουμε τζαι με λουκανικα τζαι πολιπιφ για να μεν σε σκορσαρω
φιλε που τους καραολους τους πουμπουριστους επιες στα πολιπιφ...χανεις την μαγεια :lol: !!!
Ελα ρε Σωτηρη μου. Εσιεισ δικαιο ρε φιλε.. επειδη με τον Μαρινο μπορει να μεν προλαβω να παω (μπορει να τουσ φαει ουλλουσ οσπου να παω) ειπα να εχω εναλλαχτικη το πολιπιφ (να μεν μεινουμε τζαι νηστιτζοι). ΝΟ ΟΦΕΝΣΕ Μαρινο μου αλλα ξερω οτι καταπιννεισ τουσ (τζαι αν εν τζαι ο Ανθιμοσ παιζετε αν θα προλαβω να φκω τησ λεμεσου. )...
Ταξε μου εσυ πουμπουριστουσ τζαι εγω εννα ρτω.
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

ρε Σακη γιατι περιπεζεις τον κοσμο? αφου εσει ΑΝΑΚΑΤΣΙΑΣ τους :D
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

τι είναι οι μπουμπουριστοί?
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

tsitsios έγραψε:ρε Σακη γιατι περιπεζεις τον κοσμο? αφου εσει ΑΝΑΚΑΤΣΙΑΣ τους :D
εσιεισ Δικαιο ρε.. Φερμου μου να τουσ Θωρω καλο. Αρεσκει μου Πολλα να τουσ θωρω..
ειμαι φιλοΚαραολοσ (οπωσ το φιλοζωο ενα πραμα).
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

FRANCHI έγραψε:τι είναι οι μπουμπουριστοί?
Ααα Φιλε μου εισαι Αδκειβαστος (βασικα ουτε εγω ξερω,,,, :lol: :lol: ).. Καραολοσ νανει τζαι οτι νανει ολαν....
Αλλα αφου εσιει ατομα με ΜΑΣΤΕΡ στουσ πουμπουριστουσ εννα τουσ αφισω τζινουσ να μιλισουν (Μαρινο??? Σωτηρη???)

Υ.Γ. εγαμισαμε το ποστ του φιλου μου τελικα.σορρυ μαρινο μου
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

marinos.a έγραψε:Όταν εντόπισα το φόρουμ πριν από 2 χρόνια χάρηκα πάρα πολύ διότι επιτελούς υπήρχε κάποιος λειτουργικός χώρος στο ιντερνέτ κυπριακός που θα μπορούσα να μπαίνω να μαθαίνω πράγματα να κάνω νέους φίλους που λατρέψουν το ίδιο πράγμα με μένα καθότι στον επαγγελματικό μου χώρο ΣΠΑΝΙΖΕΙ να έχει κανένα που αποδέχεται το κυνήγι πόσο μάλλον να είναι κυνηγός. Εγώ με το ποδόσφαιρο που είναι το μόνο πραμα που συζητούν δεν έχω σχέση (αν μου βάψεις τη μάπα πράσινη τρώω τη για παττιχα) άρα αντιλαμβάνεστε…

Είχα την εμπειρία από φόρουμ ψαρέματος σαν μέλος και από κάποια άλλα φόρουμ ιδικών ενδιαφερόντων σαν διαχειριστής και λόγο επαγγέλματος είχα και την τεχνική κατάρτιση για προγραμματισμό και συντήρηση και έτσι αυτά και αυτά μπήκα στην ομάδα διαχείρισης.
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ Ή ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΠΥΡΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ (μετά τα προφανή )

Μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια αποκόμισα τα έξεις καλά από δαμεσα:
1. Ξεστραβώθηκα κυνηγητικά, από το Α ως το Ω. Από το όπλο, τα φυσίγγια, στο να πιάσω σκύλο και τι σκύλος να είναι, πώς να τον εκπαιδεύσω, που να τον εκπαιδεύσω, τι να κάμω αν τρώει τα σκατα του, πώς να προσεγγίζω τους περτικους, που πιάνει τες φραγκολινες, τι γιλέκο να φορέσω, πια αρβύλα εν καλά. Όλα τα ποιο πάνω και πολλά άλλα τα έχω απαντημένα, αν σας γράψω τες απαντήσεις που θα έδινα πριν δυο χρόνια θα γελάτε δυο εβδομάδες.

2. Ανακάλυψα μερικούς τρόπους να βοηθήσω τη φύση να ανακάμπτει, αφού δεν είναι η δουλειά μου και δεν γνωρίζω πώς να πατάξω τη λαθροθηρία που με αυτά που έμαθα εδώ μέσα είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας μείωσης, έμαθα κουτσά κούτσα τη νεκρή περίοδο να γεμίζω και να εγκαθιστώ καμιά ποτίστρα, να βάλω κανένα δηλητήριο για την πόντικα κτλ.

3. Δικτυώθηκα κοινωνικά, από εδώ μέσα έμαθα ένα καλό θηροφυλακα και ένα σωστό κυνηγό στην Πάφο, ένα καλό οπλουργό και ένα καλό σιηλλαρη στην Λεμεσό, ένα καλό οπλοπώλη στην Λάρνακα, ένα λεβέντη στο Λιοπτετρη, και πολλούς επαγγελματίες του χώρου στο χωρκο μου τη Λευκωσία.

4. Τελευταίο και καλύτερο άφησα του φίλους… Θα αφήσω πίσω τον Άνθιμο και τον Κύπρο που γνωριστήκαμε από εδώ μέσα τελείως τυφλά με ραντεβού και τώρα είμαστε παραπάνω που αδέλφια ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ. Τρόμε μαζί 1-2 φορές την εβδομάδα, μιλούμε ουλλη μέρα και άμα λάχει εννα κουμπαριάσουμε.

Ποιο να θυμηθώ και ποιο να αφήσω πίσω;;;
Τον Χρύσανθο που όποτε εννα βρεθούμε κάμνουμε όπως τα μωρά?
Τους Πανικους που τους εκτιμώ αφάνταστα?
Τους Μιχαλιες που καρτερούμε πως και πώς να μιλήσουμε?
Τον Αντρικό που κάμνουμε χάζια του άλλου κόσμου όποτε εννα βρεθούμε?
Το Νικολή στη Σκάλα ?
Το Σάκη στη Λεμεσό?
Το Σωτήρη που εννα φάμε καραολους?
Το Χαρακη τον famous?
Το κουμπάρο του?
Τους Χρηστους ?
Τους σκοπευτές μας?

Τα τελευταία 2 χρόνια έκαμα 100 καινούριους φίλους και τούτο ήταν και είναι πάντα το κυριότερο μέλημα μου.

Πότε δεν θέλω να στεναχωρω κανένα
Ποτέ δεν θέλω να προσβάλλω κανένα

Ποτέ δεν θέλω να τσακώνομαι με κανένα και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το 99% από τα ενεργά μέλη του φόρουμ το ίδιο με μένα είναι και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος αν έρθει έστω σε μια συνάντηση που κάνουμε.

Έτυχε σε κανένα να τσακωθεί και να συζητήσει με κανένα όταν εφευρεθήκαμε από κοντά???
Δεν μιλώ για το παρελθόν, μιλώ για πριν 1 μηνά που βρεθήκαμε.

Δεν ειμαστουν ουλλοι τζιαμε????
Είδε κανένας κανένα να το παίζει βεντέτα?
Είδατε κανένα κυνηγοπατερα?
Δεν ειμαστουν ουλλοι τζιαμε για τον ίδιο λόγο?
Δεν ειμαστουν ουλλοι ειλικρινείς?

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΤΟΣΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ?
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ?
ΠΟΘΕΝ ΩΣ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑ?

Ρε παιδιά μιλώντας αποκλειστικά για τον εαυτό μου, έχοντας μια πάρα πολύ απαιτητική δουλειά και μια οικογένεια με μικρά μωρά, μετά βίας βρίσκω χρόνο να σάζω τα περάματα μου πριν το κυνήγι, για να πιάσω ένα κουτί χαρτουτσιες πρέπει το κατάστημα να εν μες το δρόμο μου και για να έχω το χρόνο που θέλω στο βουνό κάμνω τρελά παζάρια με την οικογένεια.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ούτε να οργανώνομαι εναντίον κάποιου άλλα ούτε να είμαι και τόσο αποτελεσματικός διαιτητής στις διάφορες αντιπαραθέσεις μέσα στο φόρουμ.
Ιδικά όταν πρόκειται για αντιπαραθέσεις που αν μιλούσαμε προσωπικά δεν θα συνέβαινε το παραμικρό.

Με αυτή την ιστορία που προέκυψε μέσα στις γιορτές μαύρισε η ψυσιη μου ρε γαμωτο.

Εφκικα να πάρω την οικογένεια μου περίπατο και επέστεφα σπίτι και έβλεπα ανθρώπους δικούς μου να αλληλοκατηγορούνται να ανταλλάσουν απειλές και όλα αυτά μέσα στις γιορτές.

Και ξαφνικά ανακάλυψα ότι ενώ σχεδιάζαμε να πάμε στο Σωτήρη να μας κάμει καφέ και να πιάσουμε χαλούμια σκλερα, έγινε χαμός και αναγκαστικέ ο Σωτήρης να φύγει και να γίνει όλη αυτή η ιστορία….

…και όλα αυτά γιατί? Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος? Ξέρει κάποιος κανένα λόγο?
Υπάρχει λόγος ή είναι μόνο αφορμές και ξεροκεφαλιές ΟΛΩΝ μας?

Ηρεμίστε ΟΛΟΙ, δεν υπαρχή προφανείς λόγος για τούτον ουλλο το κακό.
Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε.
Μην προσπαθήσετε να επιρρίψετε ευθύνες σε κανένα

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Φιλε Μαρινο συμφωνω και επαυξανω.
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Οταν ξερεις προσωπικα καποια ατομα δαμεσα γνωριζεις και το τροπο και το υφος των οσων γραφουν..φανταζομαι ο φιλος μαρινος για να φτασει στο σημειο να γραψει αυτο το κειμενο που πραγματικα οπως λεχθηκε ειναι καταθεση ψυχης πρεπει να εσπασε..για να γνωρισεις τον καθε ενα που δαμεσα πρεπει να εμφανιζεσαι στις διαφορες συναντησεις που γινοντε..στο οσο διαστημα ειμαι μελος ειδα πως οι καλοπροαιρετες και χωρις ζηλια ή φθονο δημοσιευσεις γινονται απο ατομα τα οποια ολοι γνωριζουμε προσωπικα..ατομα που χαιρουν εκτιμησης απο ολους μας γιατι...?γιατι βρισκονται δαμε για τον ιδιο λογο που βρισκεται ο καθενας μας..την αγαπη για το αθλημα..
Οταν αποχωρησε ο Χρυσανθος ειπα του μιαν κουβεντα...εν να στερηθεις εσυ και οι υπολοιποι την παρεα σου για τον καθε ενα που απλα θελει να προκαλεσει..εν εισαι μες το φορουμ για κεινους αλλα για ατομα οπως τον μαρινο τον ανθιμο τον γερο το Μιχαλη..(μαστρε λεω σε γερο που σεβασμο και ξερεις το αν σε πω οτιδηποτε αλλο εν να μου καμεις παρατηρηση οπως εξαναγινε :D ) τα ιδια ειπα πιο παλια και στον σωτηρη και στον χαρη..
ξερουμε και ειδαμε ατομα που η παρουσια τους δαμε ηταν απλα για να προκαλουν..ειδαμε διπλους λοαρκασμους..εν μας ενδιαφερουν τουτα τα ατομα ουτε τα οσα λεν..πιθανων οι πιεσεις που προκαλουντε απο αλλους παραγοντες να επηρεαζουν δαμεσα ειμαστε για να ξεφευγουμε ομως..σε λιες μερες εν να παμε να κοψουμε την βασιλοπιττα οπως καθε χρονο..ξερετε τι γινεται κεινες τις μερες?να σας θυμησω και να σας περιγραψω την εικονα και να δειτε οτι ολοι μα ολοι το ιδιο σκεφτεστε..?μπαινετε μεσα με χαμογελο χωρις να ξερετε ποιον εν να δειτε πρωτο ή τελευταιο επειδη ολοι για σας εχουν την ιδια σημασια και οταν πατε να κατσετε εισαστε σε δυλημμα..σε τουτη την γραμμη εν ο μαρινος και το αδελφιν(Ανθιμος) κλπ ποδα εν ο πανικος ποδα εν δασκαλος ο Σαββας κλπ που θελετε αντι να κατσετε σε ξεχωριστη γραμμη να εκαμνετε μιαν ευθεια τραπεζιων να κατσετε μαζι με ουλλους..να τους εχετε ουλλους κοντα σας....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

marinos.a έγραψε:Όταν εντόπισα το φόρουμ πριν από 2 χρόνια χάρηκα πάρα πολύ διότι επιτελούς υπήρχε κάποιος λειτουργικός χώρος στο ιντερνέτ κυπριακός που θα μπορούσα να μπαίνω να μαθαίνω πράγματα να κάνω νέους φίλους που λατρέψουν το ίδιο πράγμα με μένα καθότι στον επαγγελματικό μου χώρο ΣΠΑΝΙΖΕΙ να έχει κανένα που αποδέχεται το κυνήγι πόσο μάλλον να είναι κυνηγός. Εγώ με το ποδόσφαιρο που είναι το μόνο πραμα που συζητούν δεν έχω σχέση (αν μου βάψεις τη μάπα πράσινη τρώω τη για παττιχα) άρα αντιλαμβάνεστε…

Είχα την εμπειρία από φόρουμ ψαρέματος σαν μέλος και από κάποια άλλα φόρουμ ιδικών ενδιαφερόντων σαν διαχειριστής και λόγο επαγγέλματος είχα και την τεχνική κατάρτιση για προγραμματισμό και συντήρηση και έτσι αυτά και αυτά μπήκα στην ομάδα διαχείρισης.
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ Ή ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΠΥΡΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ (μετά τα προφανή )

Μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια αποκόμισα τα έξεις καλά από δαμεσα:
1. Ξεστραβώθηκα κυνηγητικά, από το Α ως το Ω. Από το όπλο, τα φυσίγγια, στο να πιάσω σκύλο και τι σκύλος να είναι, πώς να τον εκπαιδεύσω, που να τον εκπαιδεύσω, τι να κάμω αν τρώει τα σκατα του, πώς να προσεγγίζω τους περτικους, που πιάνει τες φραγκολινες, τι γιλέκο να φορέσω, πια αρβύλα εν καλά. Όλα τα ποιο πάνω και πολλά άλλα τα έχω απαντημένα, αν σας γράψω τες απαντήσεις που θα έδινα πριν δυο χρόνια θα γελάτε δυο εβδομάδες.

2. Ανακάλυψα μερικούς τρόπους να βοηθήσω τη φύση να ανακάμπτει, αφού δεν είναι η δουλειά μου και δεν γνωρίζω πώς να πατάξω τη λαθροθηρία που με αυτά που έμαθα εδώ μέσα είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας μείωσης, έμαθα κουτσά κούτσα τη νεκρή περίοδο να γεμίζω και να εγκαθιστώ καμιά ποτίστρα, να βάλω κανένα δηλητήριο για την πόντικα κτλ.

3. Δικτυώθηκα κοινωνικά, από εδώ μέσα έμαθα ένα καλό θηροφυλακα και ένα σωστό κυνηγό στην Πάφο, ένα καλό οπλουργό και ένα καλό σιηλλαρη στην Λεμεσό, ένα καλό οπλοπώλη στην Λάρνακα, ένα λεβέντη στο Λιοπτετρη, και πολλούς επαγγελματίες του χώρου στο χωρκο μου τη Λευκωσία.

4. Τελευταίο και καλύτερο άφησα του φίλους… Θα αφήσω πίσω τον Άνθιμο και τον Κύπρο που γνωριστήκαμε από εδώ μέσα τελείως τυφλά με ραντεβού και τώρα είμαστε παραπάνω που αδέλφια ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ. Τρόμε μαζί 1-2 φορές την εβδομάδα, μιλούμε ουλλη μέρα και άμα λάχει εννα κουμπαριάσουμε.

Ποιο να θυμηθώ και ποιο να αφήσω πίσω;;;
Τον Χρύσανθο που όποτε εννα βρεθούμε κάμνουμε όπως τα μωρά?
Τους Πανικους που τους εκτιμώ αφάνταστα?
Τους Μιχαλιες που καρτερούμε πως και πώς να μιλήσουμε?
Τον Αντρικό που κάμνουμε χάζια του άλλου κόσμου όποτε εννα βρεθούμε?
Το Νικολή στη Σκάλα ?
Το Σάκη στη Λεμεσό?
Το Σωτήρη που εννα φάμε καραολους?
Το Χαρακη τον famous?
Το κουμπάρο του?
Τους Χρηστους ?
Τους σκοπευτές μας?

Τα τελευταία 2 χρόνια έκαμα 100 καινούριους φίλους και τούτο ήταν και είναι πάντα το κυριότερο μέλημα μου.

Πότε δεν θέλω να στεναχωρω κανένα
Ποτέ δεν θέλω να προσβάλλω κανένα

Ποτέ δεν θέλω να τσακώνομαι με κανένα και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το 99% από τα ενεργά μέλη του φόρουμ το ίδιο με μένα είναι και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος αν έρθει έστω σε μια συνάντηση που κάνουμε.

Έτυχε σε κανένα να τσακωθεί και να συζητήσει με κανένα όταν εφευρεθήκαμε από κοντά???
Δεν μιλώ για το παρελθόν, μιλώ για πριν 1 μηνά που βρεθήκαμε.

Δεν ειμαστουν ουλλοι τζιαμε????
Είδε κανένας κανένα να το παίζει βεντέτα?
Είδατε κανένα κυνηγοπατερα?
Δεν ειμαστουν ουλλοι τζιαμε για τον ίδιο λόγο?
Δεν ειμαστουν ουλλοι ειλικρινείς?

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΤΟΣΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ?
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ?
ΠΟΘΕΝ ΩΣ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑ?

Ρε παιδιά μιλώντας αποκλειστικά για τον εαυτό μου, έχοντας μια πάρα πολύ απαιτητική δουλειά και μια οικογένεια με μικρά μωρά, μετά βίας βρίσκω χρόνο να σάζω τα περάματα μου πριν το κυνήγι, για να πιάσω ένα κουτί χαρτουτσιες πρέπει το κατάστημα να εν μες το δρόμο μου και για να έχω το χρόνο που θέλω στο βουνό κάμνω τρελά παζάρια με την οικογένεια.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ούτε να οργανώνομαι εναντίον κάποιου άλλα ούτε να είμαι και τόσο αποτελεσματικός διαιτητής στις διάφορες αντιπαραθέσεις μέσα στο φόρουμ.
Ιδικά όταν πρόκειται για αντιπαραθέσεις που αν μιλούσαμε προσωπικά δεν θα συνέβαινε το παραμικρό.

Με αυτή την ιστορία που προέκυψε μέσα στις γιορτές μαύρισε η ψυσιη μου ρε γαμωτο.

Εφκικα να πάρω την οικογένεια μου περίπατο και επέστεφα σπίτι και έβλεπα ανθρώπους δικούς μου να αλληλοκατηγορούνται να ανταλλάσουν απειλές και όλα αυτά μέσα στις γιορτές.

Και ξαφνικά ανακάλυψα ότι ενώ σχεδιάζαμε να πάμε στο Σωτήρη να μας κάμει καφέ και να πιάσουμε χαλούμια σκλερα, έγινε χαμός και αναγκαστικέ ο Σωτήρης να φύγει και να γίνει όλη αυτή η ιστορία….

…και όλα αυτά γιατί? Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος? Ξέρει κάποιος κανένα λόγο?
Υπάρχει λόγος ή είναι μόνο αφορμές και ξεροκεφαλιές ΟΛΩΝ μας?

Ηρεμίστε ΟΛΟΙ, δεν υπαρχή προφανείς λόγος για τούτον ουλλο το κακό.
Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε.
Μην προσπαθήσετε να επιρρίψετε ευθύνες σε κανένα

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”