Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ.

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ.

Δημοσίευση από marinos.a »

Όταν εντόπισα το φόρουμ πριν από 2 χρόνια χάρηκα πάρα πολύ διότι επιτελούς υπήρχε κάποιος λειτουργικός χώρος στο ιντερνέτ κυπριακός που θα μπορούσα να μπαίνω να μαθαίνω πράγματα να κάνω νέους φίλους που λατρέψουν το ίδιο πράγμα με μένα καθότι στον επαγγελματικό μου χώρο ΣΠΑΝΙΖΕΙ να έχει κανένα που αποδέχεται το κυνήγι πόσο μάλλον να είναι κυνηγός. Εγώ με το ποδόσφαιρο που είναι το μόνο πραμα που συζητούν δεν έχω σχέση (αν μου βάψεις τη μάπα πράσινη τρώω τη για παττιχα) άρα αντιλαμβάνεστε…

Είχα την εμπειρία από φόρουμ ψαρέματος σαν μέλος και από κάποια άλλα φόρουμ ιδικών ενδιαφερόντων σαν διαχειριστής και λόγο επαγγέλματος είχα και την τεχνική κατάρτιση για προγραμματισμό και συντήρηση και έτσι αυτά και αυτά μπήκα στην ομάδα διαχείρισης.
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ Ή ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΠΥΡΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ (μετά τα προφανή )

Μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια αποκόμισα τα έξεις καλά από δαμεσα:
1. Ξεστραβώθηκα κυνηγητικά, από το Α ως το Ω. Από το όπλο, τα φυσίγγια, στο να πιάσω σκύλο και τι σκύλος να είναι, πώς να τον εκπαιδεύσω, που να τον εκπαιδεύσω, τι να κάμω αν τρώει τα σκατα του, πώς να προσεγγίζω τους περτικους, που πιάνει τες φραγκολινες, τι γιλέκο να φορέσω, πια αρβύλα εν καλά. Όλα τα ποιο πάνω και πολλά άλλα τα έχω απαντημένα, αν σας γράψω τες απαντήσεις που θα έδινα πριν δυο χρόνια θα γελάτε δυο εβδομάδες.

2. Ανακάλυψα μερικούς τρόπους να βοηθήσω τη φύση να ανακάμπτει, αφού δεν είναι η δουλειά μου και δεν γνωρίζω πώς να πατάξω τη λαθροθηρία που με αυτά που έμαθα εδώ μέσα είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας μείωσης, έμαθα κουτσά κούτσα τη νεκρή περίοδο να γεμίζω και να εγκαθιστώ καμιά ποτίστρα, να βάλω κανένα δηλητήριο για την πόντικα κτλ.

3. Δικτυώθηκα κοινωνικά, από εδώ μέσα έμαθα ένα καλό θηροφυλακα και ένα σωστό κυνηγό στην Πάφο, ένα καλό οπλουργό και ένα καλό σιηλλαρη στην Λεμεσό, ένα καλό οπλοπώλη στην Λάρνακα, ένα λεβέντη στο Λιοπτετρη, και πολλούς επαγγελματίες του χώρου στο χωρκο μου τη Λευκωσία.

4. Τελευταίο και καλύτερο άφησα του φίλους… Θα αφήσω πίσω τον Άνθιμο και τον Κύπρο που γνωριστήκαμε από εδώ μέσα τελείως τυφλά με ραντεβού και τώρα είμαστε παραπάνω που αδέλφια ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ. Τρόμε μαζί 1-2 φορές την εβδομάδα, μιλούμε ουλλη μέρα και άμα λάχει εννα κουμπαριάσουμε.

Ποιο να θυμηθώ και ποιο να αφήσω πίσω;;;
Τον Χρύσανθο που όποτε εννα βρεθούμε κάμνουμε όπως τα μωρά?
Τους Πανικους που τους εκτιμώ αφάνταστα?
Τους Μιχαλιες που καρτερούμε πως και πώς να μιλήσουμε?
Τον Αντρικό που κάμνουμε χάζια του άλλου κόσμου όποτε εννα βρεθούμε?
Το Νικολή στη Σκάλα ?
Το Σάκη στη Λεμεσό?
Το Σωτήρη που εννα φάμε καραολους?
Το Χαρακη τον famous?
Το κουμπάρο του?
Τους Χρηστους ?
Τους σκοπευτές μας?

Τα τελευταία 2 χρόνια έκαμα 100 καινούριους φίλους και τούτο ήταν και είναι πάντα το κυριότερο μέλημα μου.

Πότε δεν θέλω να στεναχωρω κανένα
Ποτέ δεν θέλω να προσβάλλω κανένα

Ποτέ δεν θέλω να τσακώνομαι με κανένα και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το 99% από τα ενεργά μέλη του φόρουμ το ίδιο με μένα είναι και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος αν έρθει έστω σε μια συνάντηση που κάνουμε.

Έτυχε σε κανένα να τσακωθεί και να συζητήσει με κανένα όταν εφευρεθήκαμε από κοντά???
Δεν μιλώ για το παρελθόν, μιλώ για πριν 1 μηνά που βρεθήκαμε.

Δεν ειμαστουν ουλλοι τζιαμε????
Είδε κανένας κανένα να το παίζει βεντέτα?
Είδατε κανένα κυνηγοπατερα?
Δεν ειμαστουν ουλλοι τζιαμε για τον ίδιο λόγο?
Δεν ειμαστουν ουλλοι ειλικρινείς?

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΤΟΣΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ?
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ?
ΠΟΘΕΝ ΩΣ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑ?

Ρε παιδιά μιλώντας αποκλειστικά για τον εαυτό μου, έχοντας μια πάρα πολύ απαιτητική δουλειά και μια οικογένεια με μικρά μωρά, μετά βίας βρίσκω χρόνο να σάζω τα περάματα μου πριν το κυνήγι, για να πιάσω ένα κουτί χαρτουτσιες πρέπει το κατάστημα να εν μες το δρόμο μου και για να έχω το χρόνο που θέλω στο βουνό κάμνω τρελά παζάρια με την οικογένεια.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ούτε να οργανώνομαι εναντίον κάποιου άλλα ούτε να είμαι και τόσο αποτελεσματικός διαιτητής στις διάφορες αντιπαραθέσεις μέσα στο φόρουμ.
Ιδικά όταν πρόκειται για αντιπαραθέσεις που αν μιλούσαμε προσωπικά δεν θα συνέβαινε το παραμικρό.

Με αυτή την ιστορία που προέκυψε μέσα στις γιορτές μαύρισε η ψυσιη μου ρε γαμωτο.

Εφκικα να πάρω την οικογένεια μου περίπατο και επέστεφα σπίτι και έβλεπα ανθρώπους δικούς μου να αλληλοκατηγορούνται να ανταλλάσουν απειλές και όλα αυτά μέσα στις γιορτές.

Και ξαφνικά ανακάλυψα ότι ενώ σχεδιάζαμε να πάμε στο Σωτήρη να μας κάμει καφέ και να πιάσουμε χαλούμια σκλερα, έγινε χαμός και αναγκαστικέ ο Σωτήρης να φύγει και να γίνει όλη αυτή η ιστορία….

…και όλα αυτά γιατί? Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος? Ξέρει κάποιος κανένα λόγο?
Υπάρχει λόγος ή είναι μόνο αφορμές και ξεροκεφαλιές ΟΛΩΝ μας?

Ηρεμίστε ΟΛΟΙ, δεν υπαρχή προφανείς λόγος για τούτον ουλλο το κακό.
Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε.
Μην προσπαθήσετε να επιρρίψετε ευθύνες σε κανένα

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Re: Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ.

Δημοσίευση από Savvas »

Μπράβο απ' μένα
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΖΕ ΕΣΥ ΔΑΜΕΣΑ ΜΑΡΙΝΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ.ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΤΗΝΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗς ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Τωρα τι να σου πω......

Εαν εισουν εσυ εγω και εγω εσυ στον τροπο που τα εγραψες δεν θα υπηρχε ουτε ενα κομμα διαφορετικο!!

Οταν αποχωρησα ξερετε τι μου στοιχησε παραπανω απ ολα?

Η ΠΑΡΕΑ - Η ΦΙΛΙΑ - Η ΕΠΑΦΗ! Τουτη η ευλοημενη η ομορφκια που εχει μια παρεα, αμα μιλα για το κυνηγι.

Εδωσα ομως το λογο μου και ο λογος μου ειναι πολυ ιερο πραμα για μενα.
Και οταν εγραψα, δεν σου κριβω οτι αμεσως μετα στεναχωρηθηκα γιατι εκαμα το πανω στα νευρα μου για εναν λαγο που εχασα και οχι γιατι το ηθελα, και το μετανιωσα. Μετανιωσα που εγραψα θα στο πω!
Αμμαν ομως καμω κατι, η πω κατι, εν καμνω πισω........εγραψα, σημαινει ηρτα πισω.... ειτε θελοντας το ειτε μη.

Εγραψα ...., και αυτο δημιουργησε αλλον λογο απο μερους μου...που επρεπε αυτος πλεον να τηρηθει.

Εχω πολυ αυστηρες αρχες σε καποια θεματα!!Και ειμαι πολυ αυστηρος με τον εαυτο μου.

Γιαυτο συνεχισε φιλε μου.............η ζωη μας ειναι η οικογενεια μας και πως να την εχουμε καλα.
Το να την εχουμε καλα, και να μπορουμε να την ζουμεν, εξαρταται και που τους φιλους μας και το κυνηγι.
Γιατι που τζινους μαθαινουμε και με το κυνηγι γεμιζουμε τις μπαταριες για να συνεχισουμε αλλη μια μερα.

Απο δω μεσα εκανα φιλιες ΑΔΕΡΦΙΚΕΣ και γνωρισα ατομα, νεαρα και πιο μεγαλα που μου δινουν μαθηματα καθημερινα!

Αυτο και μονο να σε κανει να συνεχισεις. Μην κανεις το λαθος που εκανα εγω και μην δεσμευτεις με τον λογο σου να μεινεις μακρυα που κατι που αγαπας....που ανθρωπους που εκτιμας.....απλα γιατι κατι σε εκανε να πληγωθεις η να νευριασεις.....οταν θα φυγουν τα νευρα.......θα ειναι πιο δυσκολο μετα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αυτό που μπορεί να λυπήσει κάποιος περισσότερο απο όλα είναι να βλέπει αξιόλογα άτομα να αποχωρούν , ΄με αυτό τον τρόπο είναι λές και κάνεις χώρο σε άλλους που μπροστά απο μια οθόνη υπολογιοστη γράφουν ότι τους καπνίσει να συνεχίσουν . Το είπα και θα το ξαναπώ 1000 προσπαθήστε να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Κυνηγοπατέρας δέν έχει βαπτιστεί κανένας, είμαστε μια παρέα, μια ομάδα όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι . Απλά θυμιζείτε κάποια πράγματα που έκανε το φόρουμ και θα καταλάβεται ποιοί είμαστε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΙΟΥ, ΑΝΘΙΜΟΥ,ΣΟΛΟΝΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΕΑΡΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ.ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΝΑ ΒΡΩ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΙΛΟΤΑ.
ΟΠΩΣ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΑΛΑ ΕΤΣΙ ΑΓΩΝΙΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΝΙΚΙΔΕΣ,Ο ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ,ΠΑΡΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΠΟΤΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ,ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΠΟ ΣΤΗ ΟΡΓΗ,Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ .
ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡΤ .ΜΕ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ.ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ.
ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΦΕΥΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΗΣ ΠΙΣΩ 100 ΦΙΛΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ .ΠΡΗΝ ΠΕΙΤΕ ΦΕΥΓΩ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΙΣΩ.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

1000 LIKE ΣΤΟ FORUM
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Καλημέρα φίλοι μου, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, Υγεία σε σας και στις οικογένειές σας.

Τις τελευταίες 10 μέρες βρισκόμουν στο εξωτερικό, και μπορώ να πω ότι η απουσία της επαφής με το φόρουμ ήταν αισθητή. Χθες το βράδυ που επέστρεψα, μπήκα στο φόρουμ να δω νέα σας, πως τελείωσε η σεζόν, μιας και έχασα τις τελευταίες εξορμήσεις, αν ήρθαν πουλιά κ.λ.π... Βλέπω πολλές σελίδες στα αποτελέσματα ενδημικού και χάρηκα, λέω θα περάσαν θαυμάσια τα παιδιά...

Αυτό που αντίκρισα όμως ήταν πολύ λυπητερό, αποχωρίσεις, τσακωμοί, απειλές, οτιδήποτε άλλο υπήρχε μέσα εκτός από αποτελέσματα ενδημικού! Και σας ερωτώ φίλοι μου, ποιος ο λόγος, ποια η αιτία, γιατί αυτή η κατάντια;

Εδώ υπάρχει μια παρέα, κερδίζουμε πολλά ο ένας από τον άλλο, εγώ προσωπικά έμαθα πάρα πολλά σε πολλούς τομείς και ειλικρινά εκτιμώ την προσπάθεια όλων σας για ενημέρωση και κατάρτιση.

Αυτή η κατάντια όμως δεν αρμόζει και είναι κρίμα κ λυπηρό. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που περνάει ο καθένας μας, είναι δύσκολοι οι καιροί αλλά τα νεύρα μας δεν αρμόζει να τα βγάζουμε εδώ. Βρείτε άλλους τρόπους, εκτονωθείτε αλλού, αλλά όχι κρυμμένοι πίσω από έναν υπολογιστή και να βγάζετε τον θυμό σας στους άλλους. Εγώ όταν έχω νεύρα και δεν είμαι καλά εκτονώνομαι στο να γράφω μουσική! Όλοι μπορούμε να βρούμε κάτι άλλο για εκτόνωση!

Στο φόρουμ, αν θέλεις να βάλεις φώτος, βάλε, αν θέλεις να πεις την άποψη σου, πες την, διαφωνείς σε κάτι, πες το, θες να συγχαρείς κάποιον, καν το!!

Δεν δικαιούσαι όμως να βρίζεις, να απειλείς, να μιλάς χυδαία να κατακρίνεις να μειώνεις!

Απλά σκεφτείτε αν είχα μπροστά μου τον Κώστα, τον Γιάννη και γύρω μου όλους τους υπόλοιπους, θα τον έβριζα, θα τον απειλούσα θα τον κατέκρινα ;

Καλή σας μέρα και Χρόνια Πολλά,

Φιλικά,

Μάριος
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

marinos.a έγραψε: Ηρεμίστε ΟΛΟΙ, δεν υπαρχή προφανείς λόγος για τούτον ουλλο το κακό.
Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε.
Μην προσπαθήσετε να επιρρίψετε ευθύνες σε κανένα

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
όπως τα είπατε πιο πάνω
είναι κρίμα να συμβαίνουν έτσι καταστάσεις

μια παρέα ειμαστε
ήρεμα όμορφα και ωραία συνεχίζουμε
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Καταρχην Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια Σε Ολη την ΠΑΡΕΑ (γιατι μια Παρεα ειμαστε)
Λοιπον Παιδες. Οτι Εγινε.. Εγινε. ΤΕΛΟΣ
Προχωρουμε Μπροστα και Ολοι Μαζι (οπωσ και σε ολεσ τισ συναντησεις)
Παντα Υπηρχαν, Υπαρχουν και θα συνεχισουν να Υπαρχουν Αντιπαραθεσεισ και διεφορετικεσ αποψεισ και αυτο ειναι η Μαγεια τησ Συζητησησ. Δυο Φορεσ Μαγεια οταν η Συζητηση ειναι για το Κυνηγι. Ομωσ Παντα σε ιπιουσ Τονουσ Και Κοσμια.
Απειλεσ, Βρισιες τζαι Μασκαραλικια μονο FACE TO FACE γιατι πισω που το PC εν γενετζισιμα πραματα.
Να πω οτι Δεν Ειδα ουτε και εκαταλαβα για την αποχωρηση (εκαμα κατι μερεσ να μπω λογο υποχρεωσεων). Ομωσ Δεχτη η επιθυμια του Φιλου για αποχωρηση.
Εγω ενα εχω να πω. Μεσα που το φορουμ εκαμα καινουργιουσ φιλουσ και συναντισα φιλουσ απο τα παλια που ειχαμε να βρεθουμε Χρονια. Τι Πιο Ωραιο Πραμα. Να μην πω για την απλοχερη και αφιλοκερδη βοηθεια που ελαβα και λαμβανω ετσι απλα επιδη οι φιλοι θελουν να βοηθησουν ενα μελοσ τουτου του Φορουμ (εκαμα τζιαλλουσ φιλουσ με τουτον το τροπο). Να μην πω οτι απο το καιρο που ειμαι μελοσ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ Περιπτωση να παω μονοσ μου κυνηγι (ενα pm σε οποιοδιποτε μελοσ του φορουμ και εχεισ παρεα για την επομενη εξορμηση σε περιπτωση που η παρεα σου δεν μπορει)
Οσο για Ολα τα παιδια που εγνωρισα τι να πω. Ολοι Αθρωποι, Κυριοι και με Αρχεσ. Μπορει με καποιουσ να μην ταιριαζουμε αλλα Ετσι Ειναι. Δεν Γινετε να τζιαττιζουμε με ουλλουσ. ομωσ παλε αμα βρεθουμε Παλε καμνουμε το καλο,
Anyway. οπωσ ειπε και ο φιλοσ μου ο Μαρινοσ. Ηρεμα και κοσμια. Ατε για να αλλαξει τουτο Κλιμα.
Καλημερα σε ολουσ και οπωσ ειπαμε. Παμε Μπροστα με σεβασμο προσ τον ευατον μας αλλα και τουσ Αλλουσ

ΥΓ. Εεεε Μαρινοο... τζιντουσ πουμπουριστουσ εννα τουσ δουμε ακομα. ατε δεχουμε τζαι με λουκανικα τζαι πολιπιφ για να μεν σε σκορσαρω
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”