Επαναδραστηριοποιηση ;;;;;;;;;

Απάντηση
istriano ®

Επαναδραστηριοποιηση ;;;;;;;;;

Δημοσίευση από istriano ® »

Προχτες ηταν μια μερα γεματη σασπενς. Ξεκινησε με λεκτικους διαπληκτισμους, διαξηφισμους και οτι αλλο προεκυψε (διαγραφες κλπ). Μετεπειτα εξεφρασθηκαν εντονες διαφωνιες περι της πρεπουσας ενδυματολογιας κατα τις κυνηγετικες εξορμησεις :D . Τελικα με την συμπεριληψη του ενδυματος κολαν στις ενδυματολογικες επιλογες το θεμα εκλεισε με συγκατανευση!!! ;) ;)

Εχτες και σημερα ομως το τοπιο ειναι μουντο, δεν εχει καθολου action. Η απουσια "του" ειναι περισσοτερο απο αισθητη. Εν σαν την τασιηνοπιττα διχως την τασιη :D , σαν το κουπεπι χωρις το φυλλο :D .

Παρακαλω ολους τους φιλους του φορουμ οπως ψηφισουν ΝΑΙ η' ΟΧΙ στην επαναδραστηριοποιηση "του".
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Re: Επαναδραστηριοποιηση ;;;;;;;;;

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΦΙΛΕ EXEI KAMIA ΩΡΑ ΠΑΤΩ ΤΖΙΝΟ ΤΟ REFRESH TOY PC .....ΠΕΡΚΙ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ..... :D ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΑΙ ΔΑΜΕΣΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ...... ;) .........ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ 8ΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΕΙΧΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...... :D
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

φίλε ιστριάνο παρά το χιουμοριστικό ύφος του σχολίου σου θα ήθελα να πώ ότι το φόρουμ δέν έχει δημιουργηθεί ούτε για να υπάρχουν διαπληκτισμοί, ούτε για να γίνονται κοροϊδίες , ούτε για να μπαίνει ο κάθε ένας που δέν ξέρει που να εκτονώσει τα κόμπεξ του (γενικά και αόριστα το αναφέρω) και να φουμίζετε τα κατορθώματα του για τους δικούς του εμπορικούς ή μή λόγους. Απο αυτό το φόρουμ έγιναν φιλίες, γνωριμίες, βοηθήθηκε κόσμος, έγιναν αρκετές εκδηλώσεις, βγήκαν στην φόρα παρανομίες, θορυβήθηκαν ομοσπονδίες, συλλόγοι και αρκετά άλλα ευεργετικα΄πράγματα για το κυνήγι αλλά και για άτομα που ίσως να μην περνάει απο το μυαλό του κάθε επισκέπτη. όποιος δέν μπορεί να σεβαστεί και τους υπόλοιπους αλλά και τους ανθρώπους που προσπαθούν να διατηρούν μια τάξη ίσως να μην έχει θέση εδώ μέσα. Καλή η πλάκα αλλά όταν πρέπει να είμαστε σοβαροί να είμαστε σοβαροί!
Προσέχουμε...για να έχουμε
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Σεβαστη η αποψη σου φιλε Admin και την σημμεριζομαι. Ομως λειπει μου :D :D
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

istriano έγραψε:Σεβαστη η αποψη σου φιλε Admin και την σημμεριζομαι. Ομως λειπει μου :D :D
Υπάρχουν και τα τηλέφωνα και τα fb! ;)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Ποιον εθκιωξαν ρε κοπελια? Τζινον που φανταζουμαι?
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

καλα ρε κοπελια ηνταλος γινετε να ειμαι καθε μερα μεσα τζε να χανω επισοδια :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: αν μπορει κανενα καλο παιδακι να μου στιλη ενα pm ζε να μου πει τη εγινε αν δεν μπορει να το γραψει διμοσια ...ευχαριστο :D
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ο σωτηρησ νικολαου ζητησε να διαγραφει απο το φορουμ....αυτο εγινε.......

δεν το διαγραψαν..... ο ιδιος ζητησε να διαγραφει και να αποχωρησει απο το φορουμ
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

christy2000 έγραψε:Ποιον εθκιωξαν ρε κοπελια? Τζινον που φανταζουμαι?
Εν η κουβέντα που λαλεί εβάλαν τον φυλακή. Συνήθως κάτι πρέπει να κάμεις για να σε βάλουν όμως.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

andreasana210326 έγραψε:ο σωτηρησ νικολαου ζητησε να διαγραφει απο το φορουμ....αυτο εγινε.......

δεν το διαγραψαν..... ο ιδιος ζητησε να διαγραφει και να αποχωρησει απο το φορουμ
αα οκ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”