ε κροκοδειλε φενεται η φατσα μου πεντακαθαρα μπορω να κινηθω νομικα αν καποιος την πιασειArtemis G. έγραψε:ρε κροκοδειλε εξιασες να βαλεις το 2012@k.sotiris

ε κροκοδειλε φενεται η φατσα μου πεντακαθαρα μπορω να κινηθω νομικα αν καποιος την πιασειArtemis G. έγραψε:ρε κροκοδειλε εξιασες να βαλεις το 2012@k.sotiris
ρε κροκοδειλε μου την φατσα σου κανενας εν την πιανει... εξαλλου τι να την καμει.... εν για την αλλη φωτογραφια που λαλωsotiris!129 έγραψε:ε κροκοδειλε φενεται η φατσα μου πεντακαθαρα μπορω να κινηθω νομικα αν καποιος την πιασειArtemis G. έγραψε:ρε κροκοδειλε εξιασες να βαλεις το 2012@k.sotiris
ειμαι νακον αχτενιστος εν καλα που λαλειςArtemis G. έγραψε:ρε κροκοδειλε μου την φατσα σου κανενας εν την πιανει... εξαλλου τι να την καμει.... εν για την αλλη φωτογραφια που λαλωsotiris!129 έγραψε:ε κροκοδειλε φενεται η φατσα μου πεντακαθαρα μπορω να κινηθω νομικα αν καποιος την πιασειArtemis G. έγραψε:ρε κροκοδειλε εξιασες να βαλεις το 2012@k.sotiris
χμ... ανυγουει... εγω εν για το καλο σου που το ειπα....sotiris!129 έγραψε: ειμαι νακον αχτενιστος εν καλα που λαλεις![]()
![]()
![]()
η αλλη ενεν τιποτε το σιζε τις ετσι οπως ενει ζε να την πιαει κανενας χαλαλη του εν μπορει να καμει ζε πολλα
οι τζινο ετσι ενει... εν για να φενεται πιο αρρενωπος....sotiris.. έγραψε:τζε αξουριστος ...φτου σου
αα σορρυυ εν το ηξεραArtemis G. έγραψε:οι τζινο ετσι ενει... εν για να φενεται πιο αρρενωπος....sotiris.. έγραψε:τζε αξουριστος ...φτου σου
και η ζωντανή λαγούδια εν αυτής τις μέρας αδελφέ για πες τους με τι σκυλιά κυνηγούσαPanas έγραψε:Btw συγχαρητήρια! εν που προχτές?sotiris NIKOLAOU έγραψε: