ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
Re: ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
εγώ είμαι από αυτούς που το "παλεβου"
malo δεν κατάλαβες "κρεατο" συλλέχτες λέω αυτούς που δεν το "παλεβου" και "θελου" και λαγό
ας τον ταΐσου ας τον προφυλάξου από εχθρούς και τότε θα δικαιούνται να "πεξου" και εγώ δεν το κρατάω ούτε κρυφό φιλε ότι λαγούς έχω ζωντανούς τους απελευθερώνω μετά την tzikla
malo δεν κατάλαβες "κρεατο" συλλέχτες λέω αυτούς που δεν το "παλεβου" και "θελου" και λαγό
ας τον ταΐσου ας τον προφυλάξου από εχθρούς και τότε θα δικαιούνται να "πεξου" και εγώ δεν το κρατάω ούτε κρυφό φιλε ότι λαγούς έχω ζωντανούς τους απελευθερώνω μετά την tzikla
- kyriakos304
Φίλοι συνάδελφοι γεια σας
Αν και νεαρός στην ηλικία οφείλω να σας πω την άποψη μου.
Αμφιβάλλει κανένας ότι πέρσι και φέτος είχαμε τους καλύτερους χειμώνες σε σχέση με βροχόπτωση άρα και φαγητό για λαγούς και περδίκια;
Που είναι οι λαγοί;
Περδίκια υπήρχαν ένα σωρό μέχρι το κυνήγι της φάσσας που επεχτήκαν.
Τσίχλες; Που είναι; Τόσα χιόνια στην Ρωσία – Τουρκία και δαμέσα ο τόπος εν γεμάτος σχοινιές με φαί πάνω τους. Και μετά λαλείτε ότι εμειωθήκαν οι αριθμοί τους. Αφού τα μεγάφωνα και τα βερκά και τα δίχτυα κάθε μα κάθε χρόνο θερίζουντες. Εννεν πολλά λογικά να μειωθούν οι αριθμοί τους;
Λαθροθηρία φίλοι μου. Τούτο πρέπει να πολεμήσουμε πρώτα από όλα.
Λαλείτε για δενδροφυτεύσεις σπορές και καθαριότητες. Για πιο σκοπό; Για να πολλύνει το θήραμα; Ναι συμφωνώ εννά πολλύνει. Αλλά ποιος θα το χαρεί; Εγώ; Εσείς; Κανένας φίλοι μου. Μόνο εκείνος που θα λαθροθηρήσει. Και στην ουσία θα κλέψει που σένα. Το θήραμα έζησε πολλά πιο ξηρές περιόδους. Με το να ποτίσετε απλά θα κάνετε τη ζωή τους πιο εύκολη. Σπορές; Γιατί; Τα βουνά έξω εν καταπράσινα. Δοξάζω το Θεό μου έδωκε και στο λαό και στα περδίκια το νου να προστατέυει τον εαυτό του από τη φύση. Όxι όμως και από τους λαθροθήρες.
Παίδες απλά να καταλάβετε κάτι.
ΌΟΟΟΣΟ ΦΑΙ, ΟΟΟΟΟΣΟ ΝΕΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΡΤΕ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ «ΧΑΪΡΙ» ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
1414 ο μαγικός αριθμός. Έβαλα το αριθμό τούτο πριν την έναρξη. Εχρησιμοποιήσετε τον κανένας σας; Τόσα που γράφεται ότι κάμνουν πάνω στο βουνό
Φέτος έκαμα 5 καταγγελίες για λαθροθηρία. Με λύπη μου ξέρω ότι οι 4 περιπτώσεις δεν τους προλάβαν. Αλλά προχτές ξέρετε πόσο εξαλάφρωσα όταν έμαθα πως στην 5η φορά ετυλήξατον;
Άμαν πιάσετε την άδεια σας εννα δείτε κάποια τηλέφωνα. Εκείνα δεν είναι μόνο για να μας πουν οι ανθρώποι ποιες είναι οι επιτρεπόμενες και οι απαγορευμένες. Μπορείς και να κάνεις την καταγγελία σου. Σκεφτείτε το λίγο.
Τωρά εννα μου πείτε για τις ποινές. Πείτε μου συνάδελφοι επειδή εγώ είμαι εκτός των πραγμάτων που μπορούμε να ασκήσουμε πιέσεις για να λάβουν σοβαρά τους λαθροθήρες. Ποιου να πάω να κουκουφήσω το αυτί του; Βουλευτές; Δικαστές; Έχει καμιά ομοσπονδία; Έχει κανένα διευθυντή; Πείτε μου ποιου να κάτσω πάνω στα αυτιά του.
Αμφιβάλλει κανένας ότι πέρσι και φέτος είχαμε τους καλύτερους χειμώνες σε σχέση με βροχόπτωση άρα και φαγητό για λαγούς και περδίκια;
Που είναι οι λαγοί;
Τσίχλες; Που είναι; Τόσα χιόνια στην Ρωσία – Τουρκία και δαμέσα ο τόπος εν γεμάτος σχοινιές με φαί πάνω τους. Και μετά λαλείτε ότι εμειωθήκαν οι αριθμοί τους. Αφού τα μεγάφωνα και τα βερκά και τα δίχτυα κάθε μα κάθε χρόνο θερίζουντες. Εννεν πολλά λογικά να μειωθούν οι αριθμοί τους;
Λαλείτε για δενδροφυτεύσεις σπορές και καθαριότητες. Για πιο σκοπό; Για να πολλύνει το θήραμα; Ναι συμφωνώ εννά πολλύνει. Αλλά ποιος θα το χαρεί; Εγώ; Εσείς; Κανένας φίλοι μου. Μόνο εκείνος που θα λαθροθηρήσει. Και στην ουσία θα κλέψει που σένα. Το θήραμα έζησε πολλά πιο ξηρές περιόδους. Με το να ποτίσετε απλά θα κάνετε τη ζωή τους πιο εύκολη. Σπορές; Γιατί; Τα βουνά έξω εν καταπράσινα. Δοξάζω το Θεό μου έδωκε και στο λαό και στα περδίκια το νου να προστατέυει τον εαυτό του από τη φύση. Όxι όμως και από τους λαθροθήρες.
ΌΟΟΟΣΟ ΦΑΙ, ΟΟΟΟΟΣΟ ΝΕΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΡΤΕ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ «ΧΑΪΡΙ» ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
1414 ο μαγικός αριθμός. Έβαλα το αριθμό τούτο πριν την έναρξη. Εχρησιμοποιήσετε τον κανένας σας; Τόσα που γράφεται ότι κάμνουν πάνω στο βουνό
Φέτος έκαμα 5 καταγγελίες για λαθροθηρία. Με λύπη μου ξέρω ότι οι 4 περιπτώσεις δεν τους προλάβαν. Αλλά προχτές ξέρετε πόσο εξαλάφρωσα όταν έμαθα πως στην 5η φορά ετυλήξατον;
Άμαν πιάσετε την άδεια σας εννα δείτε κάποια τηλέφωνα. Εκείνα δεν είναι μόνο για να μας πουν οι ανθρώποι ποιες είναι οι επιτρεπόμενες και οι απαγορευμένες. Μπορείς και να κάνεις την καταγγελία σου. Σκεφτείτε το λίγο.
Τωρά εννα μου πείτε για τις ποινές. Πείτε μου συνάδελφοι επειδή εγώ είμαι εκτός των πραγμάτων που μπορούμε να ασκήσουμε πιέσεις για να λάβουν σοβαρά τους λαθροθήρες. Ποιου να πάω να κουκουφήσω το αυτί του; Βουλευτές; Δικαστές; Έχει καμιά ομοσπονδία; Έχει κανένα διευθυντή; Πείτε μου ποιου να κάτσω πάνω στα αυτιά του.
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
τουτο με τα φαγεια συμφωνω και εγω, 1-2 λαγοι, 20-30 περτιζια και 2 φραγκολινες σε ολοκλιρα βουνα βρισκουν μια χαρα φαγητο να φαν δεν εχουν την αναγκη μας!
δυστιχος ναι η λαθροθηρια ειναι το νο1 κακο στο κυνηγι αλλα η ωρες που γινεται για λαγο ειναι λιγο δυσκολες για εμας τους κυνηγους να βοηθησουμε!
δυστιχος ναι η λαθροθηρια ειναι το νο1 κακο στο κυνηγι αλλα η ωρες που γινεται για λαγο ειναι λιγο δυσκολες για εμας τους κυνηγους να βοηθησουμε!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....
ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΙΔΙΚΟΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΣΚΑΣ.......ΠΑΡΑΘΥΡΟΥΘΚΙΑ-ΠΑΡΑΘΥΡΟΥΘΚΙΑ-ΠΑΡΑΘΥΡΟΥΘΚΙΑ
ΕΝΑ ΣΩΡΟΟΟΟΟΟΟ......
ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΟΥΝ Κ'ΕΓΩ ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΟΣ......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΩ ΤΟΝ ΛΑΓΟ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!!!!
Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ
ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΙΔΙΚΟΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΣΚΑΣ.......ΠΑΡΑΘΥΡΟΥΘΚΙΑ-ΠΑΡΑΘΥΡΟΥΘΚΙΑ-ΠΑΡΑΘΥΡΟΥΘΚΙΑ
ΕΝΑ ΣΩΡΟΟΟΟΟΟΟ......
ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΟΥΝ Κ'ΕΓΩ ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΟΣ......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΩ ΤΟΝ ΛΑΓΟ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!!!!
Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
φιλε το θέμα δεν είναι να είναι καταπράσινο αλλα να έχει τροφές που του "αρεσου"kyriakos304 έγραψε:Φίλοι συνάδελφοι γεια σας
Που είναι οι λαγοί;
πατάτες λόουνι κούκες τριφύλλι νίκο αυτά και όχι απλά χόρτο όπως σκέφτεσαι εσύ
- FRANCHI
- Full Member
όσοι είναι από Λεμεσό, έχουν όρεξη και θέλουν να κάμουμε ενεργό σύλλογο για να προχωρήσουμε σε έργα (ποτίστρες, καταπολέμηση επιβλαβών κ.α.) να μου στείλουν π.μ. να οργανωθούμε
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- marios10
- Full Member
Kopelia kalhspera ena ginei I synantish ayrio....sygnwmi poy grafw pou kinhto....
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
-
- Full Member
Τα μέτρα φίλε κυριακο. Εν παρα πολλα. Είπα μεν τα εκατό φορές αλλα δυστυχώς για κάποιους λόγους δεν τα προχωρούν,,,
Συμφωνώ ναι ενεν που τις σπόρες που πρέπει να ξεκινήσουμε αλλα καταπολέμηση της λαθροθηριας
Με ελεγχόμενη εκτροφή λαγού να μπει στο παζάρι να πέσουν άμεσα οι τιμές για να μεν έχει κίνητρο ο κάθε λαθροθηρας και μετέπειτα απελευθέρωση για εμπλουτισμό
Και καταπολέμηση της αλεπους
Απο αυτα τα 2 πρέπει ι να. Ξεκινήσουμε. Τώρα ποτε έννα έρθει το πράσινο φως μόνο κάποιοι το ξερουν
Συμφωνώ ναι ενεν που τις σπόρες που πρέπει να ξεκινήσουμε αλλα καταπολέμηση της λαθροθηριας
Με ελεγχόμενη εκτροφή λαγού να μπει στο παζάρι να πέσουν άμεσα οι τιμές για να μεν έχει κίνητρο ο κάθε λαθροθηρας και μετέπειτα απελευθέρωση για εμπλουτισμό
Απο αυτα τα 2 πρέπει ι να. Ξεκινήσουμε. Τώρα ποτε έννα έρθει το πράσινο φως μόνο κάποιοι το ξερουν
- MsgJack
- Full Member
Ρε παιδιά κάπου σε μια δημοσίευση διάβασα ότι σε ένα χρόνο κατά μέσω όρο ένα ζευγάρι λαγούς μπορεί να αυξηθεί στο σύνολο σε 18 λαγούς. (1 λαγός γεννά περίπου 5 φορές το χρόνο, αν υποθέσουμε 2 λαγουδάκια τη φορά και τα λαγουδάκια στους 4-5 μπορούν να γεννήσουν κι αυτά, αποδίδει στο σύνολο 18 λαγούς)[2+(2*5)+(2*2)+(2*1)]
Υπάρχουν πολλοί χώροι (περιφραγμένα) όπου μπορεί να γίνει ελεγχόμενη εκτροφή και κατόπιν απελευθέρωση. Η απελευθέρωση μπορεί να γίνετε άνοιξη ώστε να μην υπάρχει καταδίωξη και να μπορούν να εγκλιματίζονται τα ζώα.
-Δεν μπορούμε να οργανώσουμε κάτι τέτοιο σε διάφορες περιοχές της κάθε επαρχίας;
-Δεν πρέπει πρώτα να αποκαταστίσουμε το θήραμα και μετά να το συντηρήσουμε;
Υπάρχουν πολλοί χώροι (περιφραγμένα) όπου μπορεί να γίνει ελεγχόμενη εκτροφή και κατόπιν απελευθέρωση. Η απελευθέρωση μπορεί να γίνετε άνοιξη ώστε να μην υπάρχει καταδίωξη και να μπορούν να εγκλιματίζονται τα ζώα.
-Δεν μπορούμε να οργανώσουμε κάτι τέτοιο σε διάφορες περιοχές της κάθε επαρχίας;
-Δεν πρέπει πρώτα να αποκαταστίσουμε το θήραμα και μετά να το συντηρήσουμε;
Hunt, Search, Track, Avast, Retrieve?
Get a D. Drahthaar...
Get a D. Drahthaar...
-
- Full Member
ΜΟΛΙΣ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ!!!!!!!dangerous έγραψε:Τα μέτρα φίλε κυριακο. Εν παρα πολλα. Είπα μεν τα εκατό φορές αλλα δυστυχώς για κάποιους λόγους δεν τα προχωρούν,,,
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!