ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από πανικος »

THN TETARTH ΟΜΟΔΟΣ -ΑΡΜΙΝΟΥ-ΜΕΛΙΝΙ ΟΥΤΕ ΦΤΕΡΟ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΚΥΝΗΓΙ 150-200 ΚΑΘΕ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΑΧΑ ΠΡΑΙΤΟΡΙ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

RODOSTHENIS έγραψε:E λεβενταις , εγεμωσεν η κυπρος τζικλες , ετσι λαλουν ουλλοι , αλλα εν ακουσα κομα να πεξει κανενας τζικλες.Toλοιπον αν επεσαν τζικλες οπος λαλουν οτι εγεμοσεν η Κυπρος τζικλες σημερα, πετε μας τζε μας να ερτουμεν να πεξουμε καμια, λαλο σας ετσι γιατι εσχει 5 χρονια π ειμαι αγγλια εν η μοναδικοι χρονια π εμινα αγγλια τοθτι την περιοδο γιατι εν εσχι τζικλες Κυπρο , τζε μαραζονω !!!!!!!!!!! ;) ;) ;)
πιάστο αεροπλάνο κι έλα γιατί θα τις παίξουμε όλες και δε θα μεινει τίποτα !!
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Να εισαι συγουρος οτι εν να το πιασω το αεροπλανο να ερτω , αλλα που εν να πρεπει!!!!Τωρα προς το παρον εν υσηχιες.Σε 10 μερες εν να φανουν οι πολλες :lol: :lol: :lol: :lol:
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

o
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

ωρες ωρες απορω με τον νου που εχουν καποιοι..αν εχουν φυσικα..εν φτανει που εν εχει αρκετα πουλια να το ευχαριστηθεις εχεις και κατι (συγνωμη για την εκφραση) μαλακες να χαλουν τα παντα..παω το πρωι πιανω το ποστο μου κ μετα που ενα 10λεπτο ερκεται ενα αυτοκινητο με 2 ατομα κ παει στεκεται μπροστα μ σε μιαν αποσταση που σιουρα δεν μπορουσα ουτε εγω να παιξω αλλα ουτε κεινοι επειδη βγηκαν πιο ψηλα και το πρωι που περνουν οι σχιστες σιουρα δεν τισ βλεπουν..αφηνω το να περασει λαλω αμαν ξημερωσει εν να σασει η κατασταση..κατα τις 6'10 κατεβαινουν που το αυτοκινητο και ξυτιμαζαν τον μπαγκι μουν και τουτο εκρατησε ως τις 8 περιπου που εφυαν..που τεσ φωνες τους εβλεπα τα πουλια να περνουν που μες την μεση μας εγω απλα θεατης και κεινοι το φκιολι τους..'ρε μπαγκι μουν ειχε λιες εφυες μας τες και κεινες' 'ρε μπαγκι μουν εκαταστρεψες μας' κλπ κλπ..αμαν εν επερασε φτερο που διπλα τους εφυαν γιατι ταχα εν εχει τιποτε..στραβαρα μες τα μαθκια τους..μετα λαλω ατε σε λιο εν να ξεκινησουν να ερκονται παλε τα πουλια γιατι ο τοπος τζιαμε ετσι ειναι κ ειναι ο μονος τοπος που μπορεις να κυνηγησεις ως τις11 κ μετα εχει και τζιταστρο..η χαρα μου ομως κρατησε πολλα λιο..μετα ηρτε ενας αλλος που τον ειδα ξανα στον ιδιο τοπο κ την περασμενη κυριακη αλλα και την τεταρτη με την μηχανη να κοφκει ξυλα..περιττο να σας πω τι εγινε στην περιοχη με την μηχανη των ξυλων..ωραια περασε και αυτη η μερα..απολογισμος περιττος.. 0
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Φιλε , εν τζαι μονο εσεει που τα παθενεις τουτα , εν ουλοι μαε που το παθαινουμαι , γιατι εμαθαμεν τους τοπους μας σε πολλους μαλακιες , τζε παμεν τζε βρησκουμεν τους πας στο ποστο μας, με αντρεπουνται με τπτ, τζε χαλου μαε τα κυνηγια μας . Τελοσπαντον υπομονη. Φιλε δεν καταλαβα τι ειναι το (μπαγκι μουν). Μπωρις να μου εξηγησεις!!!!!!!!

Φιλικα Ροδος
Canis

Δημοσίευση από Canis »

γενικός γραμματέας των ηνωμένων εθνών :lol: :D :lol:
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

μπαγκι μουν-> Ban Ki-moon.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
ARXIKINISOS
Full Member

Δημοσίευση από ARXIKINISOS »

re paidia potamitissa kai agridia simera itan vrimidi kokkinotzikles. pofisima enixa kalo posto kai epiasa 5. os i ora 8 ekamates 11 tzai sto tzitastro akoma 6=17
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΔΑΡΕΣ ΕΙΔΑ 3 ΕΠΙΑΣΑ 2.ΦΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥ.ΚΟΚΚΙΝΟΥΕΣ ΟΥΤΕ ΦΑΝΗΚΑΝ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΑ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”