Σαν τες Ατακες του βουνου δεν εχει !!!

Takic
Full Member

Re: Σαν τες Ατακες του βουνου δεν εχει !!!

Δημοσίευση από Takic »

Κυνήγι στον Κάθηκα πριν καμια δεκαριά χρόνια. Η καλύτερη ατάκα πού άκουσα μεχρι σήμερα
Ακούμε μια φωνή στο βουνό...

" Άτε ρε Γιωρκοοο. Πάμεν έσσο τζιαι θα φαν τον μάσελλο μας παλε ποψε οι κρόμμυοι"

Προφανως ο παρέας δεν επιασε τον λαγο :D
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Πριν απο μερικα χρονια μια παγανια απεναντι επο εμας σε περιοχη στη Παφο λιγες μερες πριν τα Χριστουγεννα, φκαλλουν ενα λαγο μετα απο 2 καλλιτζια του ενος της παρεας φευκει.Οι αλλοι της παρεας αρκεψαν τις θκιαο@#$ ο τυπος που τον καλλικωσε λεει την κορυφαια ατακα "Παεννε ρε μαυραναφεντε και εν εκατοπεηντα κιλα σχοιρο που παραγγειλα για ταΧριστουγεννα" :lol:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

παντα τες πρωτες εξωρμισης ειναι μεσα στο game ζε οι μεζεζιες, αφκουν μιαν φωθκιαν καπου στο παγκετο του χωματοδρομου στρονουν και το καρο τραπεζομαντιλο σαμπος και εν Καθαρη Δευτερα και φκαλουν και ενα καρο ζιβανιες της LOEL με την φραγκολινα πανω :lol:
τουτοι οι αθρωποι απο καλη τους προθεση οποιος περασει που ζιαμε κανουν τον εξης διαλογο
-Καλημερα κοπελια κοπιαστε! επαιξαμε τιποτε???
-ε ετο επιαμε λια περτιζια κανενα λαο μπλα μπλα μπλα εσεις μαστοροι??
-εεε τιποτε γιε μου εμεις εν ζε ερκουμαστεν για το κυνηγι ετο ερκουμαστε για την φουκουν , τουτα εν τα ορεα του κυνηγιου... ατε κατεβαται κατω ζε ενεια σας τωρα μες το λαλαρο τα περτιζια!
:lol: :lol: :lol:
τωρα αν φτασεις και αψεις εσυ πρωτος φωθκια οποιος περασει πουτουτους τους Μαστορους που ζιαμε σταματα με το αυτοκινητο μεσα στη μεση του χωματοδρομου και παει καπος ετσι το πραμα...
-"καλημερα κοπελια βαλουμε την ζιβανια!!! βαλετε τα λουκανικα???" :lol: :lol: :lol: :lol:
και μετα εν να σε ρωτησει αν επαιξες τιποτε κτλ κτλ
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΛΛΙΤΖΙ...ΠΕΤΑΣΕΤΤΕ Ο ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ....''ΡΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ??'' ΝΑΙ ΡΕ...ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ BYE BYE.... ;)
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

"ρε προσεχε εχει νακρες..."
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Να πω και εγώ με την σειρά μου ένα περιστατικό που μας έκανα να 'φιρτούμε' κυριολεκτικά του γέλιου.
Παγανιά με την παρέα όπου ακούμε ένα κυνηγό από το απέναντι βουνό να φωνάζει.

" Που πάεις ρε γάρε, ελά πίσω ρε γάρε, ρεεεε γάρεεεεε μα εν ακούεις ρε γάααρεεεεε! Ο τύπος ακουγόταν σε όλο το βουνό όπου σε μια φάση ακούμε ένα άλλο κυνηγό ο οποίος ήταν απέναντι του να του λέει.

" Ρε κουμπάρε αν έρτω τζιαμέ ε να σου εξηγήσω ποιος εν ο γάρος, έσιει 2 ώρες ξυτημάζεις με, τι σου έκαμα;

Και μετά απαντά ο κυνηγός.

'' Ρε φίλε μου εν τζαι εν εσένα που λαλώ εν του σιήλλου μου, μόνο στο ' ρε γάρε' ακούει.... :lol: :lol:
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Demetri5
Full Member

Σαν τες Ατακες του βουνου δεν εχει !!!

Δημοσίευση από Demetri5 »

Eχουμε ενα χωρκανο εχει τρεις σχιλλους τον "Παυλη" τον "Ζενιερη" τζαι τον "Κουτσομπολη" μια μερα εχασε τον παυλη τζαι εγυρευκε τον ουλλη μερα τζαι εν τον ηβρε ευκικε την νυκτα με ενα παρεα του να τον εβρουν τζαι εφωναζαν "παυλη παυλη" εντο μεταξυ καπου ηταν στημενη η θυρα τζαι ακουε τους παει τζιαμε η θυρα αρκεψε τους ελεγχους μες το αυτοκινητο τζαι ξερω γω! λαλει τους ο ενα ο θυροφυλακας "ταυτοτητες" δια την ο ενας ανδρεας το ονομα του δια την ο αλλος νικολας! "ρε λαλει τους ο παυλης που ενι" τζαι τζαμε εστησαν ολοκληρο καβκα γιατι εν τους επιστευκαν οι θυροφυλακες οτι ο παυλης εν σχιλλος τζαι ενομιζαν οτι ο παυλης εν αθρωπος τζαι επιασε τους λαους τζαι επιε να τους χωση! :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

Πριν 2 χρονια παω με τον αδερφο για τσικλες. Τζιηκλες ουτε για δειγμα εντομεταξυ. Ενας τυποσ εφωναζε συνεχεια.
"Βαλε βαλε βαλε βαλε βαλε βαλε". Εν εσιωπισε ουτε λεπτο. Που την ωρα που εξημερωσε ςσ τες 9-10 που εφιαμε. Οποτε εν να παω με τον αδερφο μου στεσ τζιηκλες τσε εν εσιη τπτ αρκεφκουμε:
"Βαλε βαλε βαλε βαλε βαλε βαλε ..." :D
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΜΕΣΑ ΜΑΥΡΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΛΟ.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Η ΩΡΑ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑ8ΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΖΙΚΛΑ. ΠΕΤΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ....''ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΤΖΙΑΜΕ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΣΑΙ......''

ΝΑΙΙΙΙΙ....ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????

ΕΡΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ....ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”