Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία
- marinos.a
- Site Admin
Re: Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία
εν κανονικό full grain το δέρμα
Si vis pacem, para bellum
marinos.a έγραψε:εν κανονικό full grain το δέρμα
Τότε είσαι μέσα με το wax που έχεις
θέλεις και Polish για τα γδαρσίματα κτλ και συστήνω το saphir
http://www.valmour.com/cleaning-leather-1/shoes-7
Eιδικά τις ενώσεις να πάρεις παλιά οδοντόβουρτσα και θέλει έξτρα κερί για να συνντηρείτε και ο σπάγγος/σχοινί που απο εκεί μπαίνει το νερό
Λουίς Βουιτόν Περτικόν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 13 Δεκ 2012, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- 682 GOLD E
- Full Member
Μαρινο εχω τα ιδια... εδωκε μου η Γεωργια μια κρεμα crispi που εν σαν τη βαζελινη. προσφατα εβαλα για πρωτη φορα τωρα που αρκεψαν οι υγρασιες...βαλλε και πας τες ραφες!marinos.a έγραψε:εν κανονικό full grain το δέρμα
- marinos.a
- Site Admin
682 GOLD E έγραψε:Μαρινο εχω τα ιδια... εδωκε μου η Γεωργια μια κρεμα crispi που εν σαν τη βαζελινη. προσφατα εβαλα για πρωτη φορα τωρα που αρκεψαν οι υγρασιες...βαλλε και πας τες ραφες!marinos.a έγραψε:εν κανονικό full grain το δέρμα
Fiammes
- 682 GOLD E
- Full Member
marinos.a έγραψε:682 GOLD E έγραψε:Μαρινο εχω τα ιδια... εδωκε μου η Γεωργια μια κρεμα crispi που εν σαν τη βαζελινη. προσφατα εβαλα για πρωτη φορα τωρα που αρκεψαν οι υγρασιες...βαλλε και πας τες ραφες!marinos.a έγραψε:εν κανονικό full grain το δέρμα
Fiammes
ναι τουτα ακριβως, ηβρα τα λιο βαρετα αλλα ανθεκτικα. πριν ειχα τα Andalo, προτειμω τα παντως
- marinos.a
- Site Admin
φιλε, ακομα δεν τις δοκίμασα αλλα νομίζω οτι θα είμαι οκ με το βάρος τους φτάνει να είναι ανθεκτικές.
οι προηγούμενες μου ηταν Meindl και είναι βολιτζι
Όπως και να εχει σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες
οι προηγούμενες μου ηταν Meindl και είναι βολιτζι
Όπως και να εχει σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες
- gptochos
- Full Member
Τελικά εννα παραγειλω από το ιντερνετ διότι δακάτω εν ολλοι αχάπαροι! Ότι έχουν θέλουν να σου το μπήξουν με το έτσι θέλω
Τζαι ύστερα κατηγορούν ότι πιάνουμε από το ιντερνετ! Ε ναι ρε κουμπάρε εννα παραγγείλω από το ιντερνετ να μοθ έρτει πιο ακριβό αλλά να γίνει η δουλειά μου σωστά.
Εθελε να μου πουλήσει wax για δέρμα εγώ ελάλουν του ότι θέλω για suede τζαι ατού ο Γαβρίλης ελάλεν μου κάμνει! Ε αφού εν καμνει ρε μάστρε γράφει το καθαρά ότι είναι για δέρμα ΟΧΙ suede ατου ο πελλος. Αμα του είπα ότι εν μου κάμνει ανγκρίστηκε τζιολάς

Τζαι ύστερα κατηγορούν ότι πιάνουμε από το ιντερνετ! Ε ναι ρε κουμπάρε εννα παραγγείλω από το ιντερνετ να μοθ έρτει πιο ακριβό αλλά να γίνει η δουλειά μου σωστά.
Εθελε να μου πουλήσει wax για δέρμα εγώ ελάλουν του ότι θέλω για suede τζαι ατού ο Γαβρίλης ελάλεν μου κάμνει! Ε αφού εν καμνει ρε μάστρε γράφει το καθαρά ότι είναι για δέρμα ΟΧΙ suede ατου ο πελλος. Αμα του είπα ότι εν μου κάμνει ανγκρίστηκε τζιολάς

Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Για κυνήγι σε αρκότοπους στην Κύπρο ζητάτε πάντα full grain δέρμα
Για βόλτες στα κατασστήματα κάνει και το suede και nubuck
Top Grain Leather
To Top Grain δέρμα είναι η εξωτερική - πρώτη στρώση του δέρματος. Το Top Grain δέρμα είναι η εξωτερική στρώση που έχει μείνει εντελώς απείραχτη - ανέπαφη και είναι ότι καλύτερο μπορείτε να συναντήσετε σε δέρμα. Είναι το πιο ακριβό αλλά και το δέρμα με την μεγαλύτερη αντοχή.
Full Grain Leather
Το Full Grain δέρμα είναι όλο το δέρμα ανέπαφο χωρίς να έχει αφαιρεθεί κάποια στρώση δέρματος, αλλά ούτε να έχει υποστεί άλλη επεξεργασία εκτός από την αφαίρεση του τριχώματος. Το Full Grain είναι το πιο "γνήσιο" δέρμα ενώ διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά όπως η υφή και τα φυσικά "σημάδια" του αρχικού δέρματος.
Split Leather
Το Split Leather το δέρμα που έχει προέλθει από τις εσωτερικές στρώσεις του δέρματος αφού έχει διαχωριστεί η επάνω "στρώση". Το δέρμα Split είναι πιο ευπαθές από το Top grain και το Full grain δέρμα, και συνήθως χρησιμοποιείται για την κατασκευή δέρματος Suede.
Δέρμα Suede
Το δέρμα Suede προέρχεται από την εσωτερική πλευρά του δέρματος μετά τον διαχωρισμό των στρώσεων των δερμάτων προκειμένου να κατασκευαστούν τα δερμάτινα είδη. Το Suede είναι πολύ λεπτό και μαλακό δέρμα το οποίο και χρησιμοποιείται συνήθως για την κατασκευή ειδών μόδας και δερμάτινων αξεσουάρ. Το Suede έχει προέλθει μετά από τράχυνση του δέρματος προκειμένου να δημιουργηθεί η αίσθηση βελούδινης υφής. Είναι εύκαμπτο δέρμα εξαιρετικής αντοχής αλλά ταυτόχρονα έχει εκλεπτυσμένη υφή. Αν και γενικά είναι λίγο φθηνότερο από το Nappa δεν θεωρείται υποδεέστερο. Το Suede απορροφά την υγρασία σε μεγαλύτερο βαθμό, αλλά από την άλλη είναι και αυτό που αναπνέει καλύτερα.
Δέρμα Nubuck
Το δέρμα Nubuck είναι παρόμοιο με το Suede. Η διαφορά τους είναι ότι ενώ το δέρμα Suede φτιάχνεται από την εσωτερική πλευρά του δέρματος, το δέρμα Nubuck φτιάχνεται από την εξωτερική πλευρά του δέρματος, με την ίδια διαδικασία της τράχυνσης προκειμένου να δώσει την αίσθηση βελούδινης υφής, όπως και το Suede. Είναι πολύ - πολύ μαλακό. Είναι επίσης πιο ακριβό πιο "παχύ" και έχει μεγαλύτερη αντοχή από το Suede. Χαράσσεται εύκολα, και αν πέσει επάνω του νερό, σκουραίνει προσωρινά το δέρμα μέχρι να στεγνώσει οπότε και επανέρχεται πλήρως.
Επίσης βλέπετε όπως και τις χαρτούτσιες που φυλάγονται και τι χρονιάς στοκ είναι πριν να αγοράσετε και τι εγγύηση σας δίνουν
Για βόλτες στα κατασστήματα κάνει και το suede και nubuck
Top Grain Leather
To Top Grain δέρμα είναι η εξωτερική - πρώτη στρώση του δέρματος. Το Top Grain δέρμα είναι η εξωτερική στρώση που έχει μείνει εντελώς απείραχτη - ανέπαφη και είναι ότι καλύτερο μπορείτε να συναντήσετε σε δέρμα. Είναι το πιο ακριβό αλλά και το δέρμα με την μεγαλύτερη αντοχή.
Full Grain Leather
Το Full Grain δέρμα είναι όλο το δέρμα ανέπαφο χωρίς να έχει αφαιρεθεί κάποια στρώση δέρματος, αλλά ούτε να έχει υποστεί άλλη επεξεργασία εκτός από την αφαίρεση του τριχώματος. Το Full Grain είναι το πιο "γνήσιο" δέρμα ενώ διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά όπως η υφή και τα φυσικά "σημάδια" του αρχικού δέρματος.
Split Leather
Το Split Leather το δέρμα που έχει προέλθει από τις εσωτερικές στρώσεις του δέρματος αφού έχει διαχωριστεί η επάνω "στρώση". Το δέρμα Split είναι πιο ευπαθές από το Top grain και το Full grain δέρμα, και συνήθως χρησιμοποιείται για την κατασκευή δέρματος Suede.
Δέρμα Suede
Το δέρμα Suede προέρχεται από την εσωτερική πλευρά του δέρματος μετά τον διαχωρισμό των στρώσεων των δερμάτων προκειμένου να κατασκευαστούν τα δερμάτινα είδη. Το Suede είναι πολύ λεπτό και μαλακό δέρμα το οποίο και χρησιμοποιείται συνήθως για την κατασκευή ειδών μόδας και δερμάτινων αξεσουάρ. Το Suede έχει προέλθει μετά από τράχυνση του δέρματος προκειμένου να δημιουργηθεί η αίσθηση βελούδινης υφής. Είναι εύκαμπτο δέρμα εξαιρετικής αντοχής αλλά ταυτόχρονα έχει εκλεπτυσμένη υφή. Αν και γενικά είναι λίγο φθηνότερο από το Nappa δεν θεωρείται υποδεέστερο. Το Suede απορροφά την υγρασία σε μεγαλύτερο βαθμό, αλλά από την άλλη είναι και αυτό που αναπνέει καλύτερα.
Δέρμα Nubuck
Το δέρμα Nubuck είναι παρόμοιο με το Suede. Η διαφορά τους είναι ότι ενώ το δέρμα Suede φτιάχνεται από την εσωτερική πλευρά του δέρματος, το δέρμα Nubuck φτιάχνεται από την εξωτερική πλευρά του δέρματος, με την ίδια διαδικασία της τράχυνσης προκειμένου να δώσει την αίσθηση βελούδινης υφής, όπως και το Suede. Είναι πολύ - πολύ μαλακό. Είναι επίσης πιο ακριβό πιο "παχύ" και έχει μεγαλύτερη αντοχή από το Suede. Χαράσσεται εύκολα, και αν πέσει επάνω του νερό, σκουραίνει προσωρινά το δέρμα μέχρι να στεγνώσει οπότε και επανέρχεται πλήρως.
Επίσης βλέπετε όπως και τις χαρτούτσιες που φυλάγονται και τι χρονιάς στοκ είναι πριν να αγοράσετε και τι εγγύηση σας δίνουν
-
- Full Member
Παίδες καλημερα,
Ποιες ειναι οι επιλογές για ένα καλό ζευγάρι μπότες μέχρι τα €150?
Να ειναι full grain leather και vibram
Ποιες ειναι οι επιλογές για ένα καλό ζευγάρι μπότες μέχρι τα €150?
Να ειναι full grain leather και vibram
- Phinix
http://www.rockyboots.com/rocky-mens-bo ... 82#start=1
καλημέρα σε όλους
αγόρασε κανένας σας από το συγκεκριμένο site
καλημέρα σε όλους
αγόρασε κανένας σας από το συγκεκριμένο site
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν