εκαμα λαθος, μετα τις 9Μοδεστος έγραψε:παιθκια γραψετε ο καθενας ποτε μποριτε για κυμηγι τον Γεναρη, μετα τις 8 του Γεναρη .
εγω μπορω ουλες τις κυριακες μετα τις 8
συναντηση μελων για κυνηγι
-
- Full Member
Re: συναντηση μελων για κυνηγι
- APOLLON_1
αν κανονιστει ειμαι μεσα..ετσι και αλλιως πουλλια λια εχει κανενας εν νομιζω να παει με σκοπο μονο να παιξει..σημασια εχει η παρεα και το χαιχουι..αν παιξουμε κιολας καλως..αν κανονισουμε και που πριν καμια ταβερνουα αμαν φυουμε να παμε ουλλοι μαζι ακομα καλυτερα!
- APOLLON_1
axerkwtis έγραψε:αν κανονιστει ειμαι μεσα..ετσι και αλλιως πουλλια λια εχει κανενας εν νομιζω να παει με σκοπο μονο να παιξει..σημασια εχει η παρεα και το χαιχουι..αν παιξουμε κιολας καλως..αν κανονισουμε και που πριν καμια ταβερνουα αμαν φυουμε να παμε ουλλοι μαζι ακομα καλυτερα!
EΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΑΜΕ ΤΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΤΣΙΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΠΤ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΕΝ ΛΙΕΣ ΟΙ ΤΡΥΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΝΤΑΞΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝ ΛΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
EPANIEL POWER
εν ξερω ποτε εν να συντονηστουμε για να κανονιστει..υπαρχουν 2 ενδεχομενα..η να γινει σε συντομο διαστημα η να κανονιστει τελευταια εξορμηση για να κλεισει ευχαριστα κ η σεζον
- πανικος
ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 30ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΑΡΗ Η ΣΤΙΣ 13 ΦΕΒΡΑΡΗ.
ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΗ ΩΡΑ 18.00 ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΥΣ ΒΓΕΝΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΟΝ 1 ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΗΦΟΥ.
30-1-11 ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ.
ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΗ ΩΡΑ 18.00 ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΥΣ ΒΓΕΝΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΟΝ 1 ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΗΦΟΥ.
30-1-11 ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- APOLLON_1
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
-
- Full Member
admin έγραψε:+2APOLLON_1 έγραψε:30/1/11 2 atoma
-
- Full Member
+1tzikloktonos έγραψε:admin έγραψε:+2APOLLON_1 έγραψε:30/1/11 2 atoma