ρε φιλε τιποτε οπως ηταν ετσι το αφησα.Breda Pegaso έγραψε:Εβαλες του τιποτε πανω του κανενα σημαδι? θα ηταν καλο...
Θα ηταν καλο εαν ειχε καποιο τροπο να του βαλουμε 1 σημαδι για αναγνωριση εαν θηρευτει αργοτερα αλλα δεν του βαλαμε τιποτα
ρε φιλε τιποτε οπως ηταν ετσι το αφησα.Breda Pegaso έγραψε:Εβαλες του τιποτε πανω του κανενα σημαδι? θα ηταν καλο...
ΠΟΥΚΑΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΞΙΦΩΤΗKoutsofteros έγραψε:Δαμέ να σας δω!
Να δούμε ποιους κόφκει το μμάτιν τους...! Στείλτε pm με την απάντηση, και μπείτε στην κλήρωση για πλούσια Δώρα..![]()
![]()
![]()
Koutsofteros έγραψε:Δαμέ να σας δω!
Να δούμε ποιους κόφκει το μμάτιν τους...! Στείλτε pm με την απάντηση, και μπείτε στην κλήρωση για πλούσια Δώρα..![]()
![]()
![]()
virtualgreek έγραψε: 2. Ένα παράνομο κυνηγό που δεν φοράει πορτοκαλί.
ε φιλε η αλήθεια είναι ότι δεν έπεια ακόμα τσε εν τα ξέρω έκοψα "περτικους" πολλούς τσε εν με αφήνουν να αλλάξω περιοχή τώρα να δούμε αν τα καταφέρω καμια τεταρτη τσε πιάο άδεια να πάω αποκλειστικά για "φραγγολινες" αν αφήκαν καμια φυσικά. τωρα τριβιτσιαζουμε γιατι αρκεψαν τσε οι τρυονες και κινουντε καρτερο να τελισι ο περτικοςsotiris!129 έγραψε:ε Απολλον κατι ελαλες για κατι φραγκολινες πρην το κυνηγι τωρα που θυμηθηκα... αν δεν θα παεις να τες παιξεις , παω εγω στον τοπο σου!
ΡΕ APOLLON ΕΝ ΤΖΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΝΑ ΠΑΙΣ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΖΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΗ?APOLLON_1 έγραψε:ε φιλε η αλήθεια είναι ότι δεν έπεια ακόμα τσε εν τα ξέρω έκοψα "περτικους" πολλούς τσε εν με αφήνουν να αλλάξω περιοχή τώρα να δούμε αν τα καταφέρω καμια τεταρτη τσε πιάο άδεια να πάω αποκλειστικά για "φραγγολινες" αν αφήκαν καμια φυσικά. τωρα τριβιτσιαζουμε γιατι αρκεψαν τσε οι τρυονες και κινουντε καρτερο να τελισι ο περτικοςsotiris!129 έγραψε:ε Απολλον κατι ελαλες για κατι φραγκολινες πρην το κυνηγι τωρα που θυμηθηκα... αν δεν θα παεις να τες παιξεις , παω εγω στον τοπο σου!