Εφκαλα τα ρε φιλε, η αγαπες δεν μπορουν να πουληθουν.
Φυσικα και το αυτοκινητο τουτο αγαπω το πολλα, και οσοι με ξερουν ξερουν και πως το ειχα.....αλλα ς εαν θα μεγαλωσει η οικογενεια, θελουμε πιο μεγαλο......και δυστυχως δυο αυτοκινητα εν μπορω να συντηρω. οποταν εκαμα την καρκιαν μου πετρα και πουλω το.
Αλλιως δεν το πουλουσα με τιποτε.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Ολα τα τιμολογια ειναι διαθεσιμα στον καθε αγοραστη εισ διπλουν, τοσο απο εμενα τοσο και απο την αντιπροσωπεια.
Θα μου πεις γιατι ολα αυτα τα εξοδα!
Σου πα πρωτον με τα αυτοκινητα μου θελω να μην ακουω κιχ και να ειναι σαν καινουργια για παντα( πε το βλακεια αν θες ,ετσι ειμαι και θα ειμαι παντα) και δευτερον δεν ηξερα οτι θα χρειαζοταν να το πουλησω.
Το αυτοκινητο πουλιεται καθαρα απο αναγκη, στην τιμη της αγορας σημερα και οχι με βαση την αξια των οσων εχει πανω.
Ο μηχανικος μου μου λεει οτι ειναι βλακεια να το πουλησω, αφου ο αλλος θα το βρει σαν καινουργιο με τα λαστιχα του και ολα, αλλα ειδικα εαν εχεις οικογενεια ξερεις οτι τα πραματα αλλαξαν τα τελευταια 2 χρονια και να εχεις 2 η 3 αυτοκινητα ειναι πλεον πολυτελεια.
Δεν μπορω να συντηρω ακομη ενα αυτοκινητο και να αγορασω αλλο οικογενειακο αφου με αυτο δεν μπορω να βολευω το θεμα του μωρου.
Το μονο πραμα που εχει το αυτοκινητο αυτη την στιγμη ειναι οτι θελει κομπρεσορο του κλιματιστικου.Αγορασα τον κομπρεσορο και θα δωθει δωρεαν στον αγοραστη.Η τιμη της τοποθετησης του ειναι ( 120 ευρω) και θα αφαιρεθουν 200 ευρω αντι 120 απο την τιμη καθαρα για αυτο το σκοπο.
Ειμαι τιμιος ανθρωπος, και γιαυτο μιλω ειλικρινα, με αποδειξεις.
Το αυτοκινητο μπορει να ελεχθει απο οσους μηχανικους θελει ο οποιος δηποτε, οσες φορες θελει και εχει περασει επιθεωρηση το καλοκαιρι και εχει ανανεωμενη αδεια κυκλοφοριας.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Υπάρχει beagle θηλύκια 4-5 χρονών πολύ καλή. Δεν κλαίει εκτός και αν βγάλει τον λαγό. Θετικός σκύλος και δεν επηρεάζεται από άλλους σκύλους αν τρέχουν η αν κλαίνε. Δοκιμή στο βουνό ευχαρίστως . 1300 ευρό.
ο κύριος ΜICHAEL Blackmore ο οποίος είναι Αγγλος και μετακόμισε στην Κύπρο με την γυναίκα του πωλεί ένα Beretta game SO2 , Διπλοσκάνδαλο 28'' με side plates με πολυ ωραίες κυνηγετικές παραστάσεις κοντάκι τύπου Αγγλικό με σταθερό chok 4/3 στην τιμή των €3500 όποιος ενδιαφερεται να του τηλεφωνήσει στο τηλέφωνο 99-398063