ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
- Nikos
Re: ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
Εμένα βάρτε μου απουσία στην πρώτη συνάντηση...Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω...
Για ότι συμφωνείσετε και αποφασίσεται είμαι μαζί σας!!
Νίκος Α
Για ότι συμφωνείσετε και αποφασίσεται είμαι μαζί σας!!
Νίκος Α
-
- Full Member
Εχεις π.μ.sotiris NIKOLAOU έγραψε:και εγώ από λευκωσίαstelios--- έγραψε:ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΗ ΙΙΙ ΚΟΠΙΑΣΕ!!!!Fanos έγραψε:Εν να παει κανενας άλλος που Λευκωσία να πάμε παρέα?
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Αν και δεν δηλωσα συμετοχη στην σηναντηση θα προσπαθησω περκει τα καταφερω και ερτω και γω .
- Breda Pegaso
Και γω το ιδιο.ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Αν και δεν δηλωσα συμετοχη στην σηναντηση θα προσπαθησω περκει τα καταφερω και ερτω και γω .
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
ΠΑΙΔΙΑ λυπαμαι μολις σχολασα και ειεμ παρα πολλι κουρασμενος.
δεν εχω την δυναμη να οδιγισω μεχρι την χοιροκιτια.
ελπιζω να το κσαναδιοργανσουμε και ενημεροστε μας για της αποφασεις που θα παρθουν
και παλι ζιτω συγνωμη
δεν εχω την δυναμη να οδιγισω μεχρι την χοιροκιτια.
ελπιζω να το κσαναδιοργανσουμε και ενημεροστε μας για της αποφασεις που θα παρθουν
και παλι ζιτω συγνωμη
η πρωτη συναντηση εγινε στα πλαισια του να γνωριστουμε καλητερα και για να αποφασισουμε τι θελουμε να κανουμε σαν ομαδα!
ο Αρηστος να φανταστω θα δοσει περαιτερω πληροφοριες σε αυτους που δεν ηταν παρον !
1 θεμα μονο με δυσαρεστησε...αναλαβε ο Μαρινος 1 δουλεια ζε εκαμε τα ...αστα να πανε!
anws εν να την παλεψω με τους ασπροκαραολους της Λευκωσιας ζε κανει
Λογο καποιον κυνηγετικων υποχρεωσεων (εγεμοσεν η κυπρος ζικλες παω στο ποστο
) φεφκω που Λευκωσια τωρα και δεν θα εχω ιντερνετ ως τα αυριο την νυχτα γιαυτο δεν θα γραψω πολλα για εχτες ας τα γραψει καποιος αλλος...
παρολα αυτα χαρηκα για την γνωριμια με τα ατομα που ηρταν και αποτι εκαταλαβα παμε στο σωστο δρομο !
ο Αρηστος να φανταστω θα δοσει περαιτερω πληροφοριες σε αυτους που δεν ηταν παρον !
1 θεμα μονο με δυσαρεστησε...αναλαβε ο Μαρινος 1 δουλεια ζε εκαμε τα ...αστα να πανε!
anws εν να την παλεψω με τους ασπροκαραολους της Λευκωσιας ζε κανει

Λογο καποιον κυνηγετικων υποχρεωσεων (εγεμοσεν η κυπρος ζικλες παω στο ποστο

παρολα αυτα χαρηκα για την γνωριμια με τα ατομα που ηρταν και αποτι εκαταλαβα παμε στο σωστο δρομο !
- marinos.a
- Site Admin
αφού είδες ότι είχα πολέμιους.
Το φαί τελικά ήταν οκ αλλά στη Χοιροκοιτια χωρίς καραολους γίνεται?
τώρα που εξιμουτισες και είδαμε ότι υπάρχεις που τ' αλήθκεια και είδες ότι εν ακκανουμε εννα ξαναπάμε να φάμε και δεν ακούω κανένα τούτη τη φορά.
στα σοβαρά τώρα, εψες αποκόμισα τις ποιο καλές εντυπώσεις από τη σύναξη διότι είδα ανθρώπους από όλους τους κοινωνικούς κύκλους γεμάτους κυνηγοσινη μαζεμένους και ανήσυχους για το μέλλον του κυνηγιού και της φύσης της Κύπρου με διάθεση να συνεισφέρουν.
Το φαί τελικά ήταν οκ αλλά στη Χοιροκοιτια χωρίς καραολους γίνεται?
τώρα που εξιμουτισες και είδαμε ότι υπάρχεις που τ' αλήθκεια και είδες ότι εν ακκανουμε εννα ξαναπάμε να φάμε και δεν ακούω κανένα τούτη τη φορά.
στα σοβαρά τώρα, εψες αποκόμισα τις ποιο καλές εντυπώσεις από τη σύναξη διότι είδα ανθρώπους από όλους τους κοινωνικούς κύκλους γεμάτους κυνηγοσινη μαζεμένους και ανήσυχους για το μέλλον του κυνηγιού και της φύσης της Κύπρου με διάθεση να συνεισφέρουν.
Si vis pacem, para bellum
- Artemis G.
- Full Member
ερκουμε τζιε γω ρε....sotiris!129 έγραψε:η πρωτη συναντηση εγινε στα πλαισια του να γνωριστουμε καλητερα και για να αποφασισουμε τι θελουμε να κανουμε σαν ομαδα!
anws εν να την παλεψω με τους ασπροκαραολους της Λευκωσιας ζε κανει![]()
Λογο καποιον κυνηγετικων υποχρεωσεων (εγεμοσεν η κυπρος ζικλες παω στο ποστο) φεφκω που Λευκωσια τωρα και δεν θα εχω ιντερνετ ως τα αυριο την νυχτα γιαυτο δεν θα γραψω πολλα για εχτες ας τα γραψει καποιος αλλος...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!!!ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΩΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ!!!ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΩΝ-ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ-HUNT AND SHOOT!!
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
χάρηκαν και εγώ που είδα νέα άτομα και όπως είπε κάποτε και ο Πάμπος Χριστοδούλου(πρώην) προπονητήε τηε ΑΕΛ στους οπαδούς της ομάδα . με την τρελλα σας και την τρέλλα μου θα τα καταφέρουμε
λοιπον επειδή γράφω απο σπίτι την δευτέρα θα γράψω το τί συζητήθηκε και θα προχωρήσουμε

Προσέχουμε...για να έχουμε