έγινε κράτηση για ≈ 20 άτομα στο όνομα Σύνδεσμος Κυνηγών. Μπορεί να ήβρε και η Βασιλική κανένα μύκητα να μας κάμει παστα κάρβουναlouisll έγραψε:Ακυρώσαμε υποχρεώσεις που δεν ακυρώνονται και θα αφήσουμε αρρώστους σπίτι για να έρθουμε
Ελπίζω να μην είμαστε μόνοι μας με την Βασιλική
Φέρτε κανένα μανιτάρι για μας τους μη ειδικούς
ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
- FRANCHI
- Full Member
Re: ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- marinos.a
- Site Admin
-
- Full Member
Ευχαριστώ για τις οδηγίες, θα έρθω από Λευκωσία κατευθείαν αν θέλει κανείς να τον φέρω έχω τόπο για 3 άτομα, αλλά μετά εν Λεμεσό που εν να πάω.
Μαρίνο, αν δεν σου φέρουν μια τσέντα καραόλους κάμε απεργία από συντονιστής
. Εγώ πρέπει να εν το μόνο πράγμα που δεν τρώω και έχει σχέση με το κυνήγι. Τους μύκητες όμως τρώω τους πολλά φίλε Σωτήρη
.
Μαρίνο, αν δεν σου φέρουν μια τσέντα καραόλους κάμε απεργία από συντονιστής

- marinos.a
- Site Admin
Εγώ μόλις δω καραολους γίνομε χρυσόψαροnature έγραψε:Μαρίνο, αν δεν σου φέρουν μια τσέντα καραόλους κάμε απεργία από συντονιστής. Εγώ πρέπει να εν το μόνο πράγμα που δεν τρώω και έχει σχέση με το κυνήγι.

Si vis pacem, para bellum
ε φιλε Ναture εφα τι εφα και εδοσα τα αλλα του παππου μου γιατι εν που Παραλιμνι και ακομα εν εφαεν
!
την Κυριακη αν εβρο αλλα να σου φερω ! ενα 99% την Δευτερα θα φαεις μανιταρκα
!

την Κυριακη αν εβρο αλλα να σου φερω ! ενα 99% την Δευτερα θα φαεις μανιταρκα

-
- Full Member
Αστειευκω σε φίλε μου, ευχαριστώ να σαι καλά αλλά στείλε τα τζαι τούτα της Κυριακής Παραλίμνη, ο παππούς σου πρέπει να κάμνει απίστευτη χαρά. Έφαγα ήδη αρκετά για φέτος και εγώ, ασεν καλά οι φίλοι μου. Ήταν να με πάρουν και αύριο γιατί εγώ δεν το έχω το άθλημα αλλά εκούτσανα!!!!
Ετοιμάστου εσύ για τις τζιήκλες του Γεννάρη που εν να πάμε και άφηστα τα μανιτάρκα τα φλώρικα
. Α τρώω πολλά και τα αγρέλια ρε φίλε, υπόψιν
.
Ετοιμάστου εσύ για τις τζιήκλες του Γεννάρη που εν να πάμε και άφηστα τα μανιτάρκα τα φλώρικα

-
- Full Member
Εν να παει κανενας άλλος που Λευκωσία να πάμε παρέα?
κανονιζουμεν μεν μου αχονεσε ζικλες πολλες!!!nature έγραψε:Αστειευκω σε φίλε μου, ευχαριστώ να σαι καλά αλλά στείλε τα τζαι τούτα της Κυριακής Παραλίμνη, ο παππούς σου πρέπει να κάμνει απίστευτη χαρά. Έφαγα ήδη αρκετά για φέτος και εγώ, ασεν καλά οι φίλοι μου. Ήταν να με πάρουν και αύριο γιατί εγώ δεν το έχω το άθλημα αλλά εκούτσανα!!!!
Ετοιμάστου εσύ για τις τζιήκλες του Γεννάρη που εν να πάμε και άφηστα τα μανιτάρκα τα φλώρικα. Α τρώω πολλά και τα αγρέλια ρε φίλε, υπόψιν
.
-
- Full Member
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΗ ΙΙΙ ΚΟΠΙΑΣΕ!!!!Fanos έγραψε:Εν να παει κανενας άλλος που Λευκωσία να πάμε παρέα?
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
και εγώ από λευκωσίαstelios--- έγραψε:ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΗ ΙΙΙ ΚΟΠΙΑΣΕ!!!!Fanos έγραψε:Εν να παει κανενας άλλος που Λευκωσία να πάμε παρέα?