Κυνήγι Σερβίας

Απάντηση
tsitsios
Full Member

Re: Κυνήγι Σερβίας

Δημοσίευση από tsitsios »

Τώρα γυρίζουμε τα λαόνια ακλουθώντας τον κολιό….χα χα χα αριστεεεεεεεεεε :D
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Laurona έγραψε:
nature έγραψε:Φίλε Laurona, αλλόπως εκάμα σου αεροψεκασμό (chemhares) οι χωρκανοί σου......... :)
Ειμαστεν Γειτονες νομιζω γιαυτο εαν μου εκαμαν αεροψεκασμο, εχε ενοιαν και εφας την και συ :lol:
Δόξα σοι ο Θεός φέτος 2/2 ως τώρα μακριά από μας έτσι πράματα :lol: . Αλλά αποκλείεται, εν να τηρήσω το καθιερωμένο καλλίκομα και φέτος. Πέρσι έκαμα το καλλίκομα, έχω και επίσημο δίπλωμα να σκεφτείς που μου κάμαν οι φίλοι μου "τιμής ένεκεν".

Τις 2 τελευταίες εξορμήσεις βγάλαμε 3 και δεν είδα ούτε ένα εγώ.......λες ή δεν λες στο τέλος ας τον δω και ασέν και 2 καλλίτζια......!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Φιλε ειδα το και λυπηθηκα πολυ......

Βρες ενα σκυλακι φερμας οπως σου αρεσει και κοπιασε να το δουλεψουμε, εαν θελεις, μερακκιν εχεις πολυν, αγαπην εχεις πολλην, θα ξαναφτιαξεις ενα αλλο.Το σκυλι σου δεν θα το αντικαταστησει γιατι το καθε ενα ειναι μοναδικο, μα θα χεις και παλι παρεα στα βουνα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
tsitsios
Full Member

μόλις βρω τι θέλω θα το κανονίσουμε...και είπα σου..παίζε τον με το κάτσιμο την πρώτη και εν να με θυμηθείς
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

tsitsios έγραψε:Επισεις……οσπου οι σύντροφοι σου στο κυνήγι…….. δεν σου στέλνουν καλλιτζια και φλαγκουθκια με το AKIS εν έχεις πρόβλημα. Τον τίτλο του καλλικα στην Λεμεσό τον κατέχει άλλος με 6 καλλιτζιες στην σειρά την ίδια μέρα κε στον έβδομο να μεν σηκώνει το όπλο που τα 15 μετρά μες σε χωματόδρομο …και να μας φωνάζει ….ετον λαό ..ετον λαό
Στην παρέα κάνουμε αρκετές τέτοιες πλάκες αφού είμαστε φίλοι χρόνια. Η κορυφαία ήταν πρόπερσι όταν ο "καλλικάς" στεκόταν πάνω σε δομή και πέρασε ο λαός από κάτω του με αποτέλεσμα να ανοίξει 2 λάκκους....... για 2-3 μέρες έβρισκε παντού μπροστά του δεντρούδκια για φύτεμα που το δασονομείο..... :lol:

Πάντος, έβαλες μου ιδέες φίλε για να πάρω εκδίκηση απο πέρσι :D
tsitsios
Full Member

Πάντως παιδκια τώρα που άλλαξα σιεπεττο εν χάνω σιεπεθκια… το ΤΟΠΟΥΖ 1,25 με σινακλικκι την συκλα την 10λυτρη και φυσέκι το τσακκουι..εν παίζουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”