Κυνήγι Σερβίας

Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Κυνήγι Σερβίας

Δημοσίευση από Laurona »

Μετα που εσπασα καμποσο νομιζω ηβρα το και θελω να μου πει ο Σαββας η αλλος που μπορει να ξερει.

Στο οπλο οταν εμωμιζω βλεπω ΜΟΝΟ ΑΚΙΔΑ.εχω πανω το easy hit το κυνηγετικο.
Δεν βλεπω καθολου ριγα.

Δηλαδη το θηραμα σκεπαζεται με την ακιδα και πεζω στην κινηση της προσκοπευσης, δεντο βλεπω καθολου.

Στα πουλια οπως εννα σικωστουν σκεπαζω και πεζω.

Στον λαο ομως που εν χαμε η κινηση και εχει εμποδια , ρασια κλπ, σικωνω την κκελε μου που το κοντακι για να τον βλεπω, αφου χανετε συνεχεια μεστα πυκνα που τζινιο........τι λαλειτε, στεκει τουτο που εσκεφτηκα?

Σαζετε?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Laurona έγραψε:ουλλη μερα καμνετε δοκιμες και τσιακκαρετε τσιοκ και μετρατε σκαγια....ε πετε μου ρε κοπελια, γιατι εν τους κουτσιω τους λαους.
Τι πρακτικά θέλεις ρε Χρύσανθε να σου πει κάποιος που μες το φόρουμ εκτός απο το να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς;;;

Ατε ειπε σου και ο 682 λιγότερη προσκοπευση.

Τι περιμένεις να ακούσεις αλλο ρε κουμπάρε, άλλαξε ακίδα, πηεννε σε κοντακα, φώναξε που παεις ρε βλαγκαρε?

Αμα παεις με γεματι τη μπουκάλα (με χάλια ψυχολογία) τι ειναι ποιο πιθανό να συμβεί?
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

RΑΙ Εχεις Π.Μ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Άλλαξες όπλο?
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Laurona έγραψε:Μετα που εσπασα καμποσο νομιζω ηβρα το και θελω να μου πει ο Σαββας η αλλος που μπορει να ξερει.

Στο οπλο οταν εμωμιζω βλεπω ΜΟΝΟ ΑΚΙΔΑ.εχω πανω το easy hit το κυνηγετικο.
Δεν βλεπω καθολου ριγα.

Δηλαδη το θηραμα σκεπαζεται με την ακιδα και πεζω στην κινηση της προσκοπευσης, δεντο βλεπω καθολου.

Στα πουλια οπως εννα σικωστουν σκεπαζω και πεζω.

Στον λαο ομως που εν χαμε η κινηση και εχει εμποδια , ρασια κλπ, σικωνω την κκελε μου που το κοντακι για να τον βλεπω, αφου χανετε συνεχεια μεστα πυκνα που τζινιο........τι λαλειτε, στεκει τουτο που εσκεφτηκα?

Σαζετε?
Εάν ο "νούρος του σκύλου ισιώνει" τότε φτιάχνεται και το πρόβλημα σου. :)

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ κοινό. Ψηλώνεις το κεφάλι για να δεις καθαρά τον στόχο με αποτέλεσμα το υποσυνείδητο σου να εφάπτει την ακίδα με τον στόχο ενώ έχεις το κεφάλι ψηλά. Αποτέλεσμα η ντουφεκιά να πάει πάνω από το στόχο. Στην Αγγλική είναι γνωστό ως "Head Lifting".

Υπάρχουν 2 λύσεις.
1. Κρατάς το κεφάλι σφυνομένο πάνω στο κοντάκι
2. Ψηλώνεις το κοντάκι σου 2-3 χιλ. και αλλάζεις πλήρως τον τρόπο που σημαδεύεις. Θα σημαδεύεις πλέον σκοπευτικά και όχι κυνηγετικά. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον το κοντάκι είναι πιο ψηλό (και η ρήγα θα φαίνεται ανηφορική) το όπλο θα κτυπά από μόνο του πιο ψηλά. Εσύ θα πρέπει να μάθεις να σημαδεύεις πλέον με τα μάτια και όχι με την ακίδα, και ο στόχος σου να φαίνεται καθαρά πάνω από την ακίδα. Με λίγα λόγια να σημαδεύεις κάτω από το θήραμα. Είναι δύσκολο, αλλά όταν καταφέρεις και το μάθεις θα είσαι σε πολύ πιο ευνοϊκή θέση, θα πυροβολάς πιο γρήγορα και θα έχεις περισσότερες επιτυχίες.

Τέλος, να προσθέσω ότι η ακίδα που έχεις δεν βοηθά καθόλου. Δεν την συνιστώ σε κανένα.

Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ο λαος θωρητικα ειναι πιο ευκολος στοχος απο τα πουλια. Ψυχολογικα και υποσεινηδητα εχουμε τον μες το νου μας οτι εν το μεγαλο και σημαντικο θηραμα της κυπρου και αγχωνουμαστε παραπανω που το κανονικο. Ο μεσος κυνηγος του λαγου και ο ενας που κυνηγα πουλια στην κυνηγετικη του καριερα δεν ειναι χορτασμενος απο βολες σε λαγους και δεν εχει αυτη την οικιοτητα με το αντικειμενο. Και ενας εμπειρος κυνηγος ο οποιος βγαζει αρκετους λαγους το χρονο θα καλλικωσει αλλα συνηθως θα ειναι πιο ψυχραιμος οταν δει λαγο... Αυτη ειναι η γνωμη μου. Νο1 Ψυχραιμια.

Επισης ψυχραιμια σε ολα τα κοντινα θηραματα. Εγω προσωπικα θεωρω πιο δυσκολο ενα κοντινο θηραμα παρα ενα μεσης αποστασης.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ κοινό. Ψηλώνεις το κεφάλι για να δεις καθαρά τον στόχο με αποτέλεσμα το υποσυνείδητο σου να εφάπτει την ακίδα με τον στόχο ενώ έχεις το κεφάλι ψηλά. Αποτέλεσμα η ντουφεκιά να πάει πάνω από το στόχο. Στην Αγγλική είναι γνωστό ως "Head Lifting".

Υπάρχουν 2 λύσεις.
1. Κρατάς το κεφάλι σφυνομένο πάνω στο κοντάκι

Σ. Μακρής[/quote]

ΜΑΛΙΣΤΑ
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

marinos.a έγραψε:
Laurona έγραψε:ουλλη μερα καμνετε δοκιμες και τσιακκαρετε τσιοκ και μετρατε σκαγια....ε πετε μου ρε κοπελια, γιατι εν τους κουτσιω τους λαους.
Ε Χρυσανθε μου που το παιξιμο ενος λαγου εν φενεται ο καλος σκοπευτης οσο και αν λεν παπαριες μερικοι....Απλα στο παιξιμο του λαγου φενεται ο ψυχραιμος και ο σιασιουρης.

Ο λαγος ειναι μια ματσα τριχες που σε μια αποσταση λογικη 30-35 μετρων ποση προσκοπευση να θελει :?: Απλα συγκεντρωθου απεβαλε το αγχος που προηγουμενες καλλιτζες τραβα την σκανδαλη....

Τουτο που χρειαζεσαι δεν μπορει να σου το λυσει ο καλητερος δασκαλος σκοποβολης...Αλλα ο ψυχολογος του σκοπευτη!

Οι να αρκεψεις τα χαπια και τους Μικελλιδιες τωρα :lol:
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Laurona έγραψε:Καλυτερα ΤΙΠΟΤΕ παρα να τους καλλικωνεις ρε Ανθιμε.

Εδιουν σας ουλλα τα πουλια που επια, για να πιανα εστω ενα που τζινους που εφκαλαμεν και εν εμπορεσα να παιξω H για τζινον που καλλικωσα μεστα μαθκια μου....

Γαιυτο οσο πατε εσσω και κρατατε και θηραμα, οτι και να ειναι το θηραμα και εισαστε και καλα, Δοξασυ ο Θεος να λαλειτε ρε φιλε.

ΚΑΙ ΔΕΧΟΥΜΑΙ ΑΝΤΑΛΑΓΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΜΕΙ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΩΝΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΩ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑ...

ΟΧΙ ΒΛΑΓΚΑΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ......ΣΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ, ΠΑΛΕ ΕΝΘΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΣΩ.
Φιλέ μου laurona να κοπιάσεις όποτε θέλεις, τζιαι έτσι που θωρώ τον καμό σου τζιαι τον πόνο σου, έθελω να κάμουμε ανταλλάγη υπηρεσιών. Εν που λόου μου.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

AU-79 έγραψε:
marinos.a έγραψε:
Επειδη βλεπω σε παραθεση το πιο πανω που ειπα συνεχεια, τονιζω οτι δεν ηταν ειρωνικο, μακαρι να ειχα τις γνωσεις και το χρονο να εκαμνα και εγω δοκιμες.Ηταν γιατι πραγματι πιστευω οτι κατι ξερουν οι φιλοι που τις κανουν και τους ρωτησα.

Ακολουθως ξαναδιεβαζοντας τα ποστ μου, και μετα απο μηνες που εκαμα να γραψω, φαινετε καπως επιθετικο, ειδικα προς τονΜαρινο αλλα δενειναι ετσι, ΜΑΡΙΝΟ απολογουμαι φιλε καμια σχεση, εγραφα και σκεφτουμουν τον λαο να μου λαλει ''ΑΤΕ ΓΕΙΑ'' παλε ρε φιλε.

Ξερεις την εκτιμηση και τον σεβασμο μου, ειμαστε φιλοι απο παλια, και σιγουρα δεν ηθελα να σε στεναχωρησω, στο λεω καμια σχεση, φανηκε καπως επιθετικο λογω της εντασης εκεινη την ωρα.

Οσοι με γνωρισαν ξερουν οτι την ειρωνεια την απεχθανομαι, απλα καμια φορα τα γραπτα παρεξιγουνται και ειναι κριμα.

Απολογουμαι ξανα.

Ευχαριστω τα παιιδα που βοηθησαν και τον Σαββα που παντα εν διπλα μας.

ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Κυριε Γιωργο Μουζουρη, οταν ειμουν στην εφηβεια , και ειχες το μαγαζι κοντα στο τσιρειο σταδιο, ειμουν ολη μερα στο μαγαζι σου.Εχει 16-17 χρονια εν νομιζω να με θυμασε τωρα :D
Μου ειχες δωσει μιαν παρατζιελια τοτε που κρατω μεχρι σημερα.

Ευχαριστω για την προσφορα σου παντως, θα το ψαξω ακομη λιγο και μετα εαν δεν βρω λυση θα ερθω.
Απλα δως μου ωσ την Κυριακη, να δω τι θα γινει :)

Hunting is passion......
Passion is point......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”