Laurona έγραψε:Καλυτερα ΤΙΠΟΤΕ παρα να τους καλλικωνεις ρε Ανθιμε.
Εδιουν σας ουλλα τα πουλια που επια, για να πιανα εστω ενα που τζινους που εφκαλαμεν και εν εμπορεσα να παιξω για τζινον που καλλικωσα μεστα μαθκια μου....
Γαιυτο οσο πατε εσσω και κρατατε και θηραμα, οτι και να ειναι και εισαστε καλα, Δοξασυ ο Θεος να λαλειτε ρε φιλε.
ΚΑΙ ΔΕΧΟΥΜΑΙ ΑΝΤΑΛΑΓΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΜΕΙ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΩΝΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΩ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑ...
ΟΧΙ ΒΛΑΓΚΑΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ......ΣΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ, ΠΑΛΕ ΕΝΘΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΣΩ.
+1AU-79 έγραψε:Laurona έγραψε:Καλυτερα ΤΙΠΟΤΕ παρα να τους καλλικωνεις ρε Ανθιμε.
Εδιουν σας ουλλα τα πουλια που επια, για να πιανα εστω ενα που τζινους που εφκαλαμεν και εν εμπορεσα να παιξω για τζινον που καλλικωσα μεστα μαθκια μου....
Γαιυτο οσο πατε εσσω και κρατατε και θηραμα, οτι και να ειναι και εισαστε καλα, Δοξασυ ο Θεος να λαλειτε ρε φιλε.
ΚΑΙ ΔΕΧΟΥΜΑΙ ΑΝΤΑΛΑΓΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΜΕΙ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΩΝΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΩ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑ...
ΟΧΙ ΒΛΑΓΚΑΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ......ΣΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ, ΠΑΛΕ ΕΝΘΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΣΩ.
Χρυσανθε πατα το κουμπακι "διαγραφη καλλικοματος" απο τη μνημη σου και εννα παν ολα καλα ωσπου το σκεφτεσαι χαλιεσαι περιτου...
φιλε οντως η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο! προσπαθα να τα ξεχασεις οσο γινεται! οσο για το λαγο, επειδη κινειται στο εδαφος μας ξεγελα η ταχυτητα του, σε συγκριση με τα πουλλια, που δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο δειχνει!! εν θελει πολλη προσκοπευση!!!Laurona έγραψε:Εσπασα ρε Αντωνη, εκαμα πουζαν καταλαβεις.
Περτιτζια , μπαμ και κατω, ορτυκια, ντουπλε, γενικα σηκωτω πουλλιν, ωσπου να καμει φρου, γινετε φρουφρου, ο λαος ιντα αναφεντα ενι και χανω τον?
Εν και εν ενας ρε φιλε,,,,,εν και εν ενας.....
Το οπλο καθετε μου, σκοπευτηριον δισκος του λαου.....εαν ηταν οι δισκοι του λαου, λαοι ηταν να ταισω την Κυπρο, τι στα αναθεμα......ειπα ενθα γραφω μα εγραψα για να μου πειτε εσεις, τι σκατα παθαινω!!!
ουλλη μερα καμνετε δοκιμες και τσιακκαρετε τσιοκ και μετρατε σκαγια....ε πετε μου ρε κοπελια, γιατι εν τους κουτσιω τους λαους.
Τζιε μεν μου πειτε οτι εν παω συχνα στο σκοπευτηριο, γιατι εννα μεν πιασει ο πελλαρος ααα. Ουτε το ενα τριτον τον τζινιον εν παει σκοπευτηριο μα τους λαους που φκαλουν πιανουν τους