sotiris!129 έγραψε:ΔΕΝ μιλω για Κυνηγετικο συνλογο που στο τελος της μερας θα γινει ενας ακομα καφενες!
αλλα για Συνδεσμο,, πως εχουν Συνδεσμο οι αγελαδοτροφοι και οποτε γινει κατι παν εξω που το προεδρικο
πως εχει συνδεσμο η κουτση Μαρια και οποτε της καμει κατι καμει απεργειες, ετσι και εμεις 50 000 κυνηγιοι ειναι αδιανοητο να μην εχουν Συνδεσμο αναγνωρισμενο απο την Κοινονια!
κυπριακη ομοσπονδια κυνηγιου. (Κ.Ο.Κ)
φιλε μου εξακολουθω να επιμενω...
sotiris!129 έγραψε: 50 000 κυνηγιοι ειναι αδιανοητο να μην εχουν Συνδεσμο αναγνωρισμενο απο την Κοινονια!
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Ανδρέας και Μελανη στην Ακτη Κυβερνητη- (Thalassa)
Εχει αιθουσα συνεδριάσεων με ουλλα τα τερκαστα ...αν ειναι να μην φάμε να πιουμε ενα καφε και οσα ηταν να πληρωναμε στο φαι να τα δωσουμε για την αιθουσα ( μαλλον πολυ πιο φτηνα) και να κάμουμε την "συνεδριαση" μας
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Σίγουρα θα ειναι και λίγο παναϊρι, σίγουρα ο νους μου εν πας το φαϊ ιδικά αν παίζει να εχει και χοχλιους μπουμπουριστους.
Η άποψη μου ειναι οτι στην πρώτη συγκέντρωση πρέπει να δούμε πρώτα πρώτα ΠΡΑΚΤΙΚΑ πλέων πόσοι είμαστε, να καταγράψουμε τις συμμετοχές και να να αντιληφθούμε τις συγκλήσεις για να βγει χοντρικά η κεντρική ιδέα.
Ειναι παρα μα παρα πολυ δύσκολο να γινει συζήτηση με 30-40 άτομα αλλα όταν μαζευτούμε και γνωριστούμε θα ανατεθούν και κάποιες δουλειές σε κάποιους για να παραχθεί καλύτερη δουλειά στην δεύτερη συγκέντρωση ή σε αυτο το θεμα στο φόρουμ.
Θεωρώ οτι ειναι αδύνατο να καταλήξουμε σε τελικές αποφάσεις σε μια νύχτα που το 70% δεν θα γνωρίζετε καν μεταξύ του.
Αρτέμη ειναι δύσκολο για μενα αλλα νομίζω και για πολλούς άλλους να προλάβουμε να είμαστε στη Μονη η ωρα 8:00-8:30 και να προλαβουμε να φαμε και να σαστουμε κιόλας.
Το φαγητό δεν ειναι αυτοσκοπός αλλά μάλλον ανάγκη.
και ξέρεις τι λένε οι εγγλεζοι. If you can't fight it, enjoy it!
παιδιά αν εχει κάποιος αλλος διαφορετική άποψη παρακαλώ να την εκφράσει, απλα ειπα να το κουντισω λιγο μιας και κοντεύουν οι μέρες
Anthimos έγραψε:Ανδρέας και Μελανη στην Ακτη Κυβερνητη- (Thalassa)
Εχει αιθουσα συνεδριάσεων με ουλλα τα τερκαστα ...αν ειναι να μην φάμε να πιουμε ενα καφε και οσα ηταν να πληρωναμε στο φαι να τα δωσουμε για την αιθουσα ( μαλλον πολυ πιο φτηνα) και να κάμουμε την "συνεδριαση" μας
Ρε ο Ανδρεας και Μελανή καμνει καλαμάρι που φκαλλει ναμι.... Σοβαρευτου
Anthimos έγραψε:Ανδρέας και Μελανη στην Ακτη Κυβερνητη- (Thalassa)
φιλε Ανθιμε εγω προτιμω τουτη την ιδεα.... να σας πω την αληθεια εμενα μεσα στην ταβερνα με 40 ατομα θυμιζει μου κατι σαν μπατσελορ παρτυ
Μαρινο εχεις δικαιο δεν αντιλεγω για το φαι... τζιε σιγουρα για τις ωρες... καποιοι ενα δυσκολευτουν και αλλους ενα τους βολευει....
If you can't fight it, enjoy it!
αλα κυπριακα.... if you can φαεις !!!! να φαεις!
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ