ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
-
- Full Member
Re: ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
Εγω εχω στην τραπεζα κυπρου αλλα δεν καλυπτει σκυλλο.και η τραπεζα κυπρου ειναι μαζι με την ασφαλεια ατυχηματων.αν εχει καμια ασφαλιστικη που καλυφκει σκυλλους,εγω παω βουρητος
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Πραγματικά λίγες φορές συμβαίνει να σου σπάσει το κοντάκι αλλά σε τέσσερις περιπτωσεις φέτος οι πελάτες μου έφτιαξαν καινούργιο κοντάκι ( και στα μέτρα τους !!) χωρίς να πληρώσουν τίποτε. Και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε δεν είναι εύκολο να βρεις έτσι ξαφνικά 500 ευρώ. Έχουν καλύψει τα έξοδα και για βαφές κανών και για γδαρσίματα στα κοντάκια.
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Χθες παρουσιάστηκε πρόβλημα με κάποιον που κτύπησε τις κάνες του και έγδαρε τα ξύλα του και η ασφάλεια δεν τον πληρώνει αν και γραφει πάνω στο συβμόλαιο "ασφάλεια όπλου". Ο λόγος είναι ότι έπρεπε να γράφει μάρκα και νούμερο όπλου και την εκτιμημένη αξία. Λογικό, αλλά γιατί δεν τον ενημερώσαν εξαρχής. Αφού δεν τον καλύπτει γιατί έγραφε "ασφάλεια 'όπλου" και πλήρωνε τόσα χρόνια. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας μας πει.
Ελέξτε τα συμβόλαια σας.
Ελέξτε τα συμβόλαια σας.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙΣ ....ΜΑΡΚΑ-ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!