ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΛΟΥ

XATZIKRIS7
Full Member

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΛΟΥ

Δημοσίευση από XATZIKRIS7 »

admin έγραψε:Φίλε καλοσώρισες και απο εμένα , ξεκινάς τώρα το κυνήγι και το σκοπευτήριο και σίγουρα θέλεις ένα όπλο σιδεροτσέφαλο να μάθεις πάνω του. Τα 500 που δίνει είναι λίγα για να σου εξασφαλ΄σιουν ένα ποιοτικό όπλο ας έν και μεταχειρισμένο. Η άποψη μου είναι να μαζέψεις ακόμη καμια΄350 ευρώ και να έχεις ένα διαθέσιμο ποσό 850 όπου βρίσκεις κάποια καλά μεταχειρισμένα όπλα sporting που κάνουν και για σκοπευτήριο και για κυνήγι ή ακόμη και κάποια καινούργια όπλα κυνηγετικά που θα μπορείς να τα χρησιμοποιε΄ςι στο σκοπευτήριο. Τώρ αόταν πηγαίνεις 2 φορές την βδομάδα σκοπευτήριο θα θέλεις το πιο λίγο 10 -15 ευρώ κάθε φορά για να παίζει μία πούλα. Κόψε το σκοπευτήριο για καμιά 20αρια΄φορές και πιάσε ένα όπλο καλύτερο να σου μείνει
καλως σας βρηκα καταρχιν
φιλε και τα 500 ευρω με το ζορι τα μαζεψα και ειναι τετοιες οι εποχες που δεν μπορεις. οποτε καλυτερα να παρω ενα φτηνο μεχρη τα 500 να μαθω καλα πανω του και να πηγαινω και λιγο σκοπευτηριο και σιγα σιγα περνω ενα καλο. ευχαριστω παντος
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Φίλε καμιά φορά το φθηνό είναι το ακριβό!!!!! Γύρεψε όπλο να σου κάθετε καταρχήν και το οποίο να είναι οκ απο θέμα ασφάλειας-κλειδιά-κάννες. Αν πάρεις ένα όπλο 500 και δέν σου κάθετε και θέλεις και 50-100 ευρώ αν το φέρεις πάνω σου και κανένα σέρβις , αν έχει και κανένα κουσούρη χωρίς να το καταλάβεις θα πιάσεις τα 800
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

XATZIKRIS7 έγραψε:
chrysanthos έγραψε:Φίλε καλως ορισες!
Εγω αγορασα το συγκεκριμενον οπλο (Baikal MP-233EA SPORTING) για 650 ευρω πριν 2 χρονια, δεν ξερω αν το πουλα καποιος για 500 ευρω (μπορει χωρις να βγαλει αποδειξη).

Το χρησιμοποιω και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο, το κακον οτι ειναι αρκετα βαρετον κοντα στα 4 κιλα (3,854 κιλα αν δεν με απατα η μνημη μου οταν το ζυγισα σε ηλεκτρονικη ζυγαρια). Για περπατιτο κυνηγι θα σου ειναι κουραστικον αλλα εγω εσυνηθεισατω λογο του οτι και τα αλλα μου οπλα ειναι αρκετα βαρετα.

Το καλο της ανθεκτικης του κατασκευης (φτηνιαρικη στην οψη και χοντροκομμενη) ειναι οτι αν σου ππεσει αν το χτυπησεις οτι κακουχια και αν περασει στο κυνηγιν δεν σε κοφτει και ιδιαιτερα, και ειναι ενας απο τους λογους που το αγορασα επειδη κυνηγω παντα σε κακοτοπιες περπατιτο.

Το σκωτωμα του ειναι παρα πολυ καλο. Το πηρα μαζι μου στο κυνηγι του ενδημικου πρωτη κυριακη χωρις να το ειχα καν δοκιμασει στο σκοπευτηριο, ουτε ενα φυσιγγιο μονο καθαρισμο του εκανα αρκετα καλο, με εντυπωσιασεν αφου τα πρωτα μου 3 φυσιγγια που εριξα μαζι του ηταν 3 περδικια παχουλλα κολλαριστα, τα πρωτα δυο ντουπλεξ κιολας.

Φυσιγγια πρεπει να δοκιμασεις διαφορα και να διαλεξεις οτι σε βολεψει... για πρωτη χρησιμοποιω φυσιγγιο το οποιο καμνω μονος μου, για δευτερη διαφορα αλλα(και κυπριακα και εξωτερικα) αναλογα με το θυραμα. Δεν του αρεσουν τα φυσιγγια που φκαλλουν ψιλες πιεσεις, δισκολευκεται στο ανοιμα μετα τη βολη.
Αν αποφασισεις να το παρεις να σου τα αναλυσω λεπτομερος.

Τωρα για το τι θα αγορασεις η αποφαση ειναι δικη σου, υπαρχουν και αλλα φτηνα οπλα τα οποια εχουν και light or ultralight γραμμες που ισως να σε βολεψουν καλυτερα, μπορει να βρεις και κατι σε μεταχηρισμενο που να σε ικανοποιει... καλες επιλογες!
καλως σας βρηκα

ευχαριστω φιλε χρυσαθε για την βοηθεια σου κρατησα για λιγο ενα μπαικαλ σπορτινκ εκανα και λιγες βολε και μου φανηκε αρκετα καλο ξερεις κανενα που εχει μπαικαλ σπορτινκ γυρο στα 500 ευρω

Σου εστειλα προσωπικο μηνυμα.
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Συν του οτι αυτο που ψαχνεις να πιασεις 500 οταν θα θελεις να το δωσεις να πιασεις αλλο καλο δεν θα πουλιετε με τιποτε . που σημαινει θα τα εχεις και αυτα τζιαμε να καθουντε . φιλε καμε λιγο κρατι και πιασε κατι καλο απο την αρχη .
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Φίλε μου ΧΑΤΖΙΚΡΙΣ7, το baikal είναι ένα πολυ καλό όπλα για τα λεφτά του. Έχει τα μειονεκτήματα του και τα πλεονεκτήματα του όπως και τα περισσότερα όπλα άλλωστε. Δυστηχώς στην Κύπρο δεν τα εκτιμούμε όπως σε άλλες χώρες. Υπάρχουν όπλα που είναι πολύ ακριβότερα αλλά η ποιότητα τους είναι πιο κάτω απο την ποιότητα του baikal. Στην Κύπρο μας αρέσουν περισσότερο τα σκαλίσματα. Το ξαναλέω ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ειναι καλό όπλο. Θα ήταν καλύτερο σίγουρα, να έπερνες ένα beretta ή browning μιας και λες ότι θα πηγαίνεις κάθε βδομάδα σκοπευτήριο. Ένα baikal που ζύγισα προχθές το βάρος του ήταν 3520 γραμμάρια. Είναι αρκετά βαρύ. Σιγουρέψου ότι το κοντάκι του είναι στα μέτρα σου. Αυτό μετρά περισσότερο από όλα τα άλλα.
XATZIKRIS7
Full Member

mouzouris έγραψε:Φίλε μου ΧΑΤΖΙΚΡΙΣ7, το baikal είναι ένα πολυ καλό όπλα για τα λεφτά του. Έχει τα μειονεκτήματα του και τα πλεονεκτήματα του όπως και τα περισσότερα όπλα άλλωστε. Δυστηχώς στην Κύπρο δεν τα εκτιμούμε όπως σε άλλες χώρες. Υπάρχουν όπλα που είναι πολύ ακριβότερα αλλά η ποιότητα τους είναι πιο κάτω απο την ποιότητα του baikal. Στην Κύπρο μας αρέσουν περισσότερο τα σκαλίσματα. Το ξαναλέω ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ειναι καλό όπλο. Θα ήταν καλύτερο σίγουρα, να έπερνες ένα beretta ή browning μιας και λες ότι θα πηγαίνεις κάθε βδομάδα σκοπευτήριο. Ένα baikal που ζύγισα προχθές το βάρος του ήταν 3520 γραμμάρια. Είναι αρκετά βαρύ. Σιγουρέψου ότι το κοντάκι του είναι στα μέτρα σου. Αυτό μετρά περισσότερο από όλα τα άλλα.
ευχαριστω φιλε εχεις δικαιο οτι στην κυπρο δεν εκτιμανε σχεδον καθολου το μπαικαλ και βρισκουν δικαιολογιες για τις θερμοκρασιες και οτι δεν σκοτωνει τοσο καλα οσο τα αλλα
XATZIKRIS7
Full Member

φιλε χρυσαθε δεν μπορω να σου στειλω private message διοτι ειμαι νεο μελος και δεν με αφηνει
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

<<Το χρησιμοποιω και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο, το κακον οτι ειναι αρκετα βαρετον κοντα στα 4 κιλα (3,854 κιλα αν δεν με απατα η μνημη μου οταν το ζυγισα σε ηλεκτρονικη ζυγαρια). Για περπατιτο κυνηγι θα σου ειναι κουραστικον αλλα εγω εσυνηθεισατω λογο του οτι και τα αλλα μου οπλα ειναι αρκετα βαρετα.>>

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ? :shock: :shock: :shock:

ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ G3....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΑΦΡΥ :D :D :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

chrysanthos έγραψε:
XATZIKRIS7 έγραψε:
chrysanthos έγραψε:Φίλε καλως ορισες!
Εγω αγορασα το συγκεκριμενον οπλο (Baikal MP-233EA SPORTING) για 650 ευρω πριν 2 χρονια, δεν ξερω αν το πουλα καποιος για 500 ευρω (μπορει χωρις να βγαλει αποδειξη).

Το χρησιμοποιω και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο, το κακον οτι ειναι αρκετα βαρετον κοντα στα 4 κιλα (3,854 κιλα αν δεν με απατα η μνημη μου οταν το ζυγισα σε ηλεκτρονικη ζυγαρια). Για περπατιτο κυνηγι θα σου ειναι κουραστικον αλλα εγω εσυνηθεισατω λογο του οτι και τα αλλα μου οπλα ειναι αρκετα βαρετα.

Το καλο της ανθεκτικης του κατασκευης (φτηνιαρικη στην οψη και χοντροκομμενη) ειναι οτι αν σου ππεσει αν το χτυπησεις οτι κακουχια και αν περασει στο κυνηγιν δεν σε κοφτει και ιδιαιτερα, και ειναι ενας απο τους λογους που το αγορασα επειδη κυνηγω παντα σε κακοτοπιες περπατιτο.

Το σκωτωμα του ειναι παρα πολυ καλο. Το πηρα μαζι μου στο κυνηγι του ενδημικου πρωτη κυριακη χωρις να το ειχα καν δοκιμασει στο σκοπευτηριο, ουτε ενα φυσιγγιο μονο καθαρισμο του εκανα αρκετα καλο, με εντυπωσιασεν αφου τα πρωτα μου 3 φυσιγγια που εριξα μαζι του ηταν 3 περδικια παχουλλα κολλαριστα, τα πρωτα δυο ντουπλεξ κιολας.

Φυσιγγια πρεπει να δοκιμασεις διαφορα και να διαλεξεις οτι σε βολεψει... για πρωτη χρησιμοποιω φυσιγγιο το οποιο καμνω μονος μου, για δευτερη διαφορα αλλα(και κυπριακα και εξωτερικα) αναλογα με το θυραμα. Δεν του αρεσουν τα φυσιγγια που φκαλλουν ψιλες πιεσεις, δισκολευκεται στο ανοιμα μετα τη βολη.
Αν αποφασισεις να το παρεις να σου τα αναλυσω λεπτομερος.

Τωρα για το τι θα αγορασεις η αποφαση ειναι δικη σου, υπαρχουν και αλλα φτηνα οπλα τα οποια εχουν και light or ultralight γραμμες που ισως να σε βολεψουν καλυτερα, μπορει να βρεις και κατι σε μεταχηρισμενο που να σε ικανοποιει... καλες επιλογες!
καλως σας βρηκα

ευχαριστω φιλε χρυσαθε για την βοηθεια σου κρατησα για λιγο ενα μπαικαλ σπορτινκ εκανα και λιγες βολε και μου φανηκε αρκετα καλο ξερεις κανενα που εχει μπαικαλ σπορτινκ γυρο στα 500 ευρω

Σου εστειλα προσωπικο μηνυμα.
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

Φιλε σε χαιρετω γυρευω και γω το συγγεκριμενο μοντελλο απο που το πηρες αν επιτρεπετε? ο εισαγωγεας τον μπαικαλ δεν το φερνει παντος. εισαι ευχαριστημενος με το συγγεκριμενο οπλο ? ευχαριστω εκ των προτερον
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”