ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
-
- Full Member
Re: ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ
Στο Savino rock bar στη Λάρνακα Μαρίνο (απέναντι από το bar είναι το live stage, καμία σχέση με συναυλία μια παρέα όλοι).
http://www.facebook.com/savinorockbar?ref=ts&fref=ts
http://www.facebook.com/savinorockbar?ref=ts&fref=ts
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
- APOLLON_1
άκυρο από εμενα δυστυχώς από τεταρτη θα είμαι αγγλία μέχρι το σάββατο άρα μην με υπολογίζεται για την πρώτη συνάντηση
EPANIEL POWER
-
- Full Member
[quote="admin"]Εισηγούμε Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου[/quote
Ειδικα στις 7/12 εχω φουλ υποχρεωσεις! Ψηφισα για Σαββατο.
Ειδικα στις 7/12 εχω φουλ υποχρεωσεις! Ψηφισα για Σαββατο.
-
- Full Member
+1english setter έγραψε:ταπεινή μου άποψη
ειδικά αυτό το μήνα δεν νομίζω να πετύχει αυτή η συνάντηση
Ισως θα ηταν καλητερα να γινει και εκτος Παρασκευης Σαββατου πολλες οι υποχρεωσεις αυτες τις μερες. Ας γινει καμια Τριτη η Πεμπτη.
- πανικος
παιδια εδω και μερες παρακολουθω αυτο το θεμα για την συναντηση και συζητηση των μελων του φορουμ για το μελλον του κυνηγιου και δημιουργια μιας οργανωσης οπως κοπ-δαζ απο νεα μελη και κοσμο που ενδιαφερεται πραγματικα για το κυνηγι.Σωστα ολα αυτα και ο ενθουσιασμος καλος ,με το να λεμε ομως μεσα και εγω ,και να περιμενουμε να εχουμε κατι θετικο με τον ενθουσιασμο και με το να λεμε καιρος να αλλαξει κατι τιποτε δεν γινεται.
ΕΔΩ την μερα της συναντησης και δεν καταφεραμε να την βρουμε !
ΔΕΝ προσπαθω απογοητευσω κανεναν ουτε να ε4ιμαι απαισιοδοξος απλα η γνωμη μου ειναι να γινει η συναντηση απο τα ατομα που ειναι υπευθυνα για το φορουμ πρωτα να παρθουν αποφασεις να πουν ποια μελη ενδιαφερονται να εχουν μια διευθυντικη θεση σε αυτο που προσπαθουν να οργανωσουν και μετα αφου δημοσιευσουν τισ αποφασαεις τους στο φορουμ να γινει δημοψηφισμα απο τα μελη αν συμφωνουν και οτι θα στηριξουν με τη ψηφο τους αυτα που θα ανακοινωθουν απο τους διαχειριστες του φορουμ να γινει επισημα εγραφη του οργανισμου-εταιρειας με εγραφα στο κρατος και ολα τα εξοδα να γινονται με ενα κοστος εγραφης μελους σε αυτο τον οργανισμο απο εμας που θα εγραφουμε μεχρι να γινουμε παραπανω απο 9000 μελη που ειναι η κοκ-δαζ και να παρουμε την εξουσια
ΕΔΩ την μερα της συναντησης και δεν καταφεραμε να την βρουμε !
ΔΕΝ προσπαθω απογοητευσω κανεναν ουτε να ε4ιμαι απαισιοδοξος απλα η γνωμη μου ειναι να γινει η συναντηση απο τα ατομα που ειναι υπευθυνα για το φορουμ πρωτα να παρθουν αποφασεις να πουν ποια μελη ενδιαφερονται να εχουν μια διευθυντικη θεση σε αυτο που προσπαθουν να οργανωσουν και μετα αφου δημοσιευσουν τισ αποφασαεις τους στο φορουμ να γινει δημοψηφισμα απο τα μελη αν συμφωνουν και οτι θα στηριξουν με τη ψηφο τους αυτα που θα ανακοινωθουν απο τους διαχειριστες του φορουμ να γινει επισημα εγραφη του οργανισμου-εταιρειας με εγραφα στο κρατος και ολα τα εξοδα να γινονται με ενα κοστος εγραφης μελους σε αυτο τον οργανισμο απο εμας που θα εγραφουμε μεχρι να γινουμε παραπανω απο 9000 μελη που ειναι η κοκ-δαζ και να παρουμε την εξουσια

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- 'petros'
Εγω αισθανομαι οτι το μονο που θα καταφερουμε ειναι να δημιουργησουμε ακομα 1 Κυνηγετικο Συλλογο των 200-300 ατομων ο οποιος θα ειναι ''ενεργος'' αλλα ''χωρις περιοχη''
Θα προσφερουν ατομα που τους το επιτρεπουν οι ελευθερες ωρες τους και η πουγκα τους την σημερινα δεδομενα και οχι ολοι οσοι αγαπουν το κυνηγι και την αποφυγη της πορειας που κανει τα τελευταια χρονια
Κυριες ενεργειες θα ειναι:
1.)καταπολεμιση επιβλαβων
2.)Τοποθετηση ,καθαρισμο,γεμισμα ποτηστρων
3.)προσπαθεια για αυξηση των θηραματων με σπορες
Τωρα ολα αυτα που μπορουν να γινουν δεν ξερω!
Θα παμε σε 1 χωριο η διαφορες τοποθεσιες σε καποιο καμπο η βουνο και να τα εφαρμοσουμε απο μονοι μας? δεν νομιζω να μας επιτραπει κατι τετοιο και σε πολλες περιπτωσεις θα ερθουμε σε αντιπαραθεση με αλλους τοπικους κυνηγετικους συλλογους εκτος και αν συνεργαστουν
Ωραιες οι σκεψεις και ανταποκριση απο ολους μας αλλα τωρα μιλα η αγανακτιση για ελλειψη του θηραματος απο: (οι αρρωστιες ,η λαθροθηρια, μεγαλος αριθμος κυνηγων, επιβλαβη κτλ..)
Θα ηταν πιο εφαρμοσιμο πιστευω να φτιαχναμε καποιο πακετο με:
1.)λυσεις για εμπλουτισμο των βιοτοπων πχ καταπολεμιση επιβλαβων με σωστο τροπο,
2.)παραπονα που εχουμε πχ απο νομοθεσιες(Να φτιαξουν 1 σχεδιο το οποιο να μην αφηνει παραθυρα σε κανενα)
3.) κοκ&δαζ (Να κανει σωστα τα καθηκοντα του γιατι καπου αφησε το θεμα στους Κυνηγετικους συλλογους και εγυραν πισω ησυχοι)
4.)Να αυξησουν ποινες στους λαθροθηρες και οχι με γελεια ποσα ,
5.)Ταμειο θηρας -να ζητησουμε αμεσες αλλαγες στους τροπους που διαχειριζονται τα λεφτα των κυνηγων οι διαφοροι αρμοδιοι πχ απελευθερωσεις και να καμουν επιτελους αυτα που επρεπε να εκαμναν εξω στη φυση
6.)και αλλα πολλα
Σε ολα τα πιο πανω να σταλουν στη βουλη σε υπουργεια και οπου αλλου πρεπει και να παρουμε και απαντησεις
πρεπει και να ειναι οι υπογραφες ολων μας με ονομασια Hunt&shoot η οτι αλλο ονομα θελετε και με αυτο το τροπο να τους δειξουμε οτι ειμαστε και εμεις εδω και απαιτουμε λυσεις &ενεργειες απο ολους.
Στην πορεια μπορει να ενσοματοθουν και πολλοι αλλοι και απο 200-300 υπογραφες να γινουν δεκαπλασιες
Ταπεινη προσωπικη μου γνωμη
Θα προσφερουν ατομα που τους το επιτρεπουν οι ελευθερες ωρες τους και η πουγκα τους την σημερινα δεδομενα και οχι ολοι οσοι αγαπουν το κυνηγι και την αποφυγη της πορειας που κανει τα τελευταια χρονια
Κυριες ενεργειες θα ειναι:
1.)καταπολεμιση επιβλαβων
2.)Τοποθετηση ,καθαρισμο,γεμισμα ποτηστρων
3.)προσπαθεια για αυξηση των θηραματων με σπορες
Τωρα ολα αυτα που μπορουν να γινουν δεν ξερω!
Θα παμε σε 1 χωριο η διαφορες τοποθεσιες σε καποιο καμπο η βουνο και να τα εφαρμοσουμε απο μονοι μας? δεν νομιζω να μας επιτραπει κατι τετοιο και σε πολλες περιπτωσεις θα ερθουμε σε αντιπαραθεση με αλλους τοπικους κυνηγετικους συλλογους εκτος και αν συνεργαστουν
Ωραιες οι σκεψεις και ανταποκριση απο ολους μας αλλα τωρα μιλα η αγανακτιση για ελλειψη του θηραματος απο: (οι αρρωστιες ,η λαθροθηρια, μεγαλος αριθμος κυνηγων, επιβλαβη κτλ..)
Θα ηταν πιο εφαρμοσιμο πιστευω να φτιαχναμε καποιο πακετο με:
1.)λυσεις για εμπλουτισμο των βιοτοπων πχ καταπολεμιση επιβλαβων με σωστο τροπο,
2.)παραπονα που εχουμε πχ απο νομοθεσιες(Να φτιαξουν 1 σχεδιο το οποιο να μην αφηνει παραθυρα σε κανενα)
3.) κοκ&δαζ (Να κανει σωστα τα καθηκοντα του γιατι καπου αφησε το θεμα στους Κυνηγετικους συλλογους και εγυραν πισω ησυχοι)
4.)Να αυξησουν ποινες στους λαθροθηρες και οχι με γελεια ποσα ,
5.)Ταμειο θηρας -να ζητησουμε αμεσες αλλαγες στους τροπους που διαχειριζονται τα λεφτα των κυνηγων οι διαφοροι αρμοδιοι πχ απελευθερωσεις και να καμουν επιτελους αυτα που επρεπε να εκαμναν εξω στη φυση
6.)και αλλα πολλα
Σε ολα τα πιο πανω να σταλουν στη βουλη σε υπουργεια και οπου αλλου πρεπει και να παρουμε και απαντησεις
πρεπει και να ειναι οι υπογραφες ολων μας με ονομασια Hunt&shoot η οτι αλλο ονομα θελετε και με αυτο το τροπο να τους δειξουμε οτι ειμαστε και εμεις εδω και απαιτουμε λυσεις &ενεργειες απο ολους.
Στην πορεια μπορει να ενσοματοθουν και πολλοι αλλοι και απο 200-300 υπογραφες να γινουν δεκαπλασιες
Ταπεινη προσωπικη μου γνωμη
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- andreasana210326
φιλε Πετρο θα συμφωνησω μαζι σου.
ολα αυτα που ειπεσ να επισυμανθούν και να συντακτουν εκφραστικα σωστα με ιδεεσ και λυσεισ ευστοχεσ και σωστα διατυπωμενεσ. Nα γραφτουν ολα σε μια επιστολη και να μαζευτουν υπογραφεσ που 8α υποστηριζουν δυναμικα τα γραφομενα τησ επιστολησ...και να σταλει σε ολα τα αρμοδια τμηματα.
ολα αυτα που ειπεσ να επισυμανθούν και να συντακτουν εκφραστικα σωστα με ιδεεσ και λυσεισ ευστοχεσ και σωστα διατυπωμενεσ. Nα γραφτουν ολα σε μια επιστολη και να μαζευτουν υπογραφεσ που 8α υποστηριζουν δυναμικα τα γραφομενα τησ επιστολησ...και να σταλει σε ολα τα αρμοδια τμηματα.
- andreasana210326
Μια συναντηση ομως απο ολα τα ενδιαφερομενα ατομα του φορουμ 8α ηταν καλο να γινει......
- andreasana210326
ετσι οπωσ το φανταζομαι εγω......μεσω τησ επιστολησ και των μαζικων υπογραφων που 8α μαζευτουν....8α ασκηθει ασφυκτικη πιεση στουσ αρμοδιουσ....και 8α φανει η αγανακτηση, ο προβληματισμοσ και η καταντια στα ολα κυνηγετικα δρωμενα....ετσι ωστε να κινητοποιηθουν και να δραστηριοποιη8ουν οι υπευθυνοι που απλα βραζουν τισ καρεκλεσ και δεν εχουμε αποτελεσματικοτητα και λυσεισ στα προβληματα που ταλανιζουν το τομεα αυτο.