φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από LAGOS »

Καλημέρα παίδες,
Εϊχαμε ξαναβρεί μαύρο λαγό στην συγκεκριμένη περιοχή κατα την διάρκεια των αναγνωρίσεων και καλλικώσαμε και ένα πέρσι γιαυτό δεν ξαφνιαστήκαμε καθόλου. Η ιχνηλασία και το ξεφώλιασμα δεν είχαν καμιά διαφορά απο τους άλλους. Οι μαύροι λαγοί ήταν 2(ζευγάρι) και κάθονταν σε απόσταση 200 περίπου μέτρων ο ένας απο τον άλλο. Δυστηχώς, ο αρσενικός προσηκώθηκε και δεν καταφέραμε να του ρίξουμε. Το χειρότερο όμως είναι οτι κυοφορόυσε ενα κατάμαυρο λαγουδάκι το οποίο θα γεννιόταν σε μια βδομάδα περίπου.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε admin εχτος απο φωτογραφιες μπορουμε να βαλουμε και video οχι απο youtube αλλα δικα μας ?
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

θα ήταν ωραία! από κυνήγι αλλά και από προσωπικά βίντεο από εκπαιδευτικά σκύλων...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

επιρα σημερα το σκυλο πρωτη φορα μετα το κυνηγι βολτα και εφκαλα πρωτη φορα που περνω καμερα μαζι μου μια φερμα φραγγολινας που εκαθετουν μες τα ποθκια μου σχεδον :mrgreen: μια ωρα ειχα ομως εν επερπατισα πολλα
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

Δημοσίευση από panayiotis »

Φιλε Σωτηρη παντως ακουετε πολλα καλη η ιδεα σου και αν γινεται τουτο γιατι οι
Ατε να καμεις εσυ την αρκη και μετα βαλουμε και εμεις δικα μας
HUNTING FOR EVER
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Σαν ιδεα ακουετε πολλα καλη αλλα αυξανωντε τσε τα ρισκα να σας κλεπσουν τους σιηλλους για να σας τους πσατσεπσουν. :idea: :idea: :idea:
sotiris!129

ε φιλε μου ο δικος μου ο σκυλος ζιματε ποξω που την πορτα μου ζε να θελουν να τον κλεπσουν ας κοπιασουν εχω 2 οπλα ενα πσαροτουφεκο ζε ενα τοξο διακοσμιτικο αλλα νομιζω ετσι φασις παιζει θεμας :lol:
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

HUNTER έγραψε:Σαν ιδεα ακουετε πολλα καλη αλλα αυξανωντε τσε τα ρισκα να σας κλεπσουν τους σιηλλους για να σας τους πσατσεπσουν. :idea: :idea: :idea:

ΠΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΙΤΟ ΔΙΚΕΟ ΕΧΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙ ΚΑΛΕΣ ΓΡΑΜΕΣ POINTER AGGLIKO ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΗ 3 ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΙΨΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΙΧΙΑΤΟΥ ΤΑ ΒΡΗΣΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΘΑΡΟΕΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΛΟΝΕ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΙΧΑΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΝ ΣΚΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΛΟΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
andros
Full Member

Δημοσίευση από andros »

αμα κρατούμε το στόμα μας κλειστό τζαι δεν χουμιζούμαστε τα κατορθώματα των σκύλων μας τότε δεν τραβούμε την προσοχή κανενός τζαι έχουμε την κελλέ μας ήσυχη ;)

τωρά ρε φιλέ εν τζαι να έρτει κάποιος να σου κλέψει τους σκύλους σου επειδή εν καθαρόαιμοι τζαι έχουν χαρκιά τούτοι πους τους κλέφκουν δεν χτυπούν στα τυφλά μην ξεχνάς οτι οι παραπάνο κλέφκουν τους για να τους μοσχοπουλήσουν σε ανιποψίαστους πελάτες άρα γνωρίζουν εκ τον προτέρον την κυνηγετική τους αξία και δυστυχός όταν σε βάλουν στο μάτι δεν γλιτώνεις με τίποτε :x
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Ετσι ειναι οπως τα λεει ο φιλος Andros ειναι το μεγαλο μας στομα που φταιει που κανουμε διαφημηση το σκυλο μας
dont shoot fast...shoot good
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”