φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
- LAGOS
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
Καλημέρα παίδες,
Εϊχαμε ξαναβρεί μαύρο λαγό στην συγκεκριμένη περιοχή κατα την διάρκεια των αναγνωρίσεων και καλλικώσαμε και ένα πέρσι γιαυτό δεν ξαφνιαστήκαμε καθόλου. Η ιχνηλασία και το ξεφώλιασμα δεν είχαν καμιά διαφορά απο τους άλλους. Οι μαύροι λαγοί ήταν 2(ζευγάρι) και κάθονταν σε απόσταση 200 περίπου μέτρων ο ένας απο τον άλλο. Δυστηχώς, ο αρσενικός προσηκώθηκε και δεν καταφέραμε να του ρίξουμε. Το χειρότερο όμως είναι οτι κυοφορόυσε ενα κατάμαυρο λαγουδάκι το οποίο θα γεννιόταν σε μια βδομάδα περίπου.
Εϊχαμε ξαναβρεί μαύρο λαγό στην συγκεκριμένη περιοχή κατα την διάρκεια των αναγνωρίσεων και καλλικώσαμε και ένα πέρσι γιαυτό δεν ξαφνιαστήκαμε καθόλου. Η ιχνηλασία και το ξεφώλιασμα δεν είχαν καμιά διαφορά απο τους άλλους. Οι μαύροι λαγοί ήταν 2(ζευγάρι) και κάθονταν σε απόσταση 200 περίπου μέτρων ο ένας απο τον άλλο. Δυστηχώς, ο αρσενικός προσηκώθηκε και δεν καταφέραμε να του ρίξουμε. Το χειρότερο όμως είναι οτι κυοφορόυσε ενα κατάμαυρο λαγουδάκι το οποίο θα γεννιόταν σε μια βδομάδα περίπου.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
ε admin εχτος απο φωτογραφιες μπορουμε να βαλουμε και video οχι απο youtube αλλα δικα μας ?
- Breda Pegaso
θα ήταν ωραία! από κυνήγι αλλά και από προσωπικά βίντεο από εκπαιδευτικά σκύλων...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
επιρα σημερα το σκυλο πρωτη φορα μετα το κυνηγι βολτα και εφκαλα πρωτη φορα που περνω καμερα μαζι μου μια φερμα φραγγολινας που εκαθετουν μες τα ποθκια μου σχεδον
μια ωρα ειχα ομως εν επερπατισα πολλα

- panayiotis
- Full Member
Φιλε Σωτηρη παντως ακουετε πολλα καλη η ιδεα σου και αν γινεται τουτο γιατι οι
Ατε να καμεις εσυ την αρκη και μετα βαλουμε και εμεις δικα μας
Ατε να καμεις εσυ την αρκη και μετα βαλουμε και εμεις δικα μας
HUNTING FOR EVER
-
- Full Member
Σαν ιδεα ακουετε πολλα καλη αλλα αυξανωντε τσε τα ρισκα να σας κλεπσουν τους σιηλλους για να σας τους πσατσεπσουν.

ε φιλε μου ο δικος μου ο σκυλος ζιματε ποξω που την πορτα μου ζε να θελουν να τον κλεπσουν ας κοπιασουν εχω 2 οπλα ενα πσαροτουφεκο ζε ενα τοξο διακοσμιτικο αλλα νομιζω ετσι φασις παιζει θεμας 

- APOLLON_1
HUNTER έγραψε:Σαν ιδεα ακουετε πολλα καλη αλλα αυξανωντε τσε τα ρισκα να σας κλεπσουν τους σιηλλους για να σας τους πσατσεπσουν.![]()
![]()
ΠΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΙΤΟ ΔΙΚΕΟ ΕΧΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙ ΚΑΛΕΣ ΓΡΑΜΕΣ POINTER AGGLIKO ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΗ 3 ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΙΨΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΙΧΙΑΤΟΥ ΤΑ ΒΡΗΣΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΘΑΡΟΕΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΛΟΝΕ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΙΧΑΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΝ ΣΚΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΛΟΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ
EPANIEL POWER
- andros
- Full Member
αμα κρατούμε το στόμα μας κλειστό τζαι δεν χουμιζούμαστε τα κατορθώματα των σκύλων μας τότε δεν τραβούμε την προσοχή κανενός τζαι έχουμε την κελλέ μας ήσυχη
τωρά ρε φιλέ εν τζαι να έρτει κάποιος να σου κλέψει τους σκύλους σου επειδή εν καθαρόαιμοι τζαι έχουν χαρκιά τούτοι πους τους κλέφκουν δεν χτυπούν στα τυφλά μην ξεχνάς οτι οι παραπάνο κλέφκουν τους για να τους μοσχοπουλήσουν σε ανιποψίαστους πελάτες άρα γνωρίζουν εκ τον προτέρον την κυνηγετική τους αξία και δυστυχός όταν σε βάλουν στο μάτι δεν γλιτώνεις με τίποτε

τωρά ρε φιλέ εν τζαι να έρτει κάποιος να σου κλέψει τους σκύλους σου επειδή εν καθαρόαιμοι τζαι έχουν χαρκιά τούτοι πους τους κλέφκουν δεν χτυπούν στα τυφλά μην ξεχνάς οτι οι παραπάνο κλέφκουν τους για να τους μοσχοπουλήσουν σε ανιποψίαστους πελάτες άρα γνωρίζουν εκ τον προτέρον την κυνηγετική τους αξία και δυστυχός όταν σε βάλουν στο μάτι δεν γλιτώνεις με τίποτε

- cynergy
- Full Member
Ετσι ειναι οπως τα λεει ο φιλος Andros ειναι το μεγαλο μας στομα που φταιει που κανουμε διαφημηση το σκυλο μας
dont shoot fast...shoot good