ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΛΩΝ 2011
-
- Full Member
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΛΩΝ 2011
ΠΑΙΔΕΣ ΧΑΙΡΕΤΩ,
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΖΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΒΗΚΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΖΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΒΗΚΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ.
-
- Full Member
Re: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΛΩΝ 2011
εγω αρκεψα και παιρνω τους που την μερα που ετελιωσεν το κυνηγι τζαμε που εκυνηγουν και φενεται εγλιτωσαν παρα πολλοι λαγοι αφου καθε φορα βγαζω 1-2
- cynergy
- Full Member
το διαταγμα βγηκε εμενα μου το εδωσε ο προεδρος του κυνηγετικου μασ συλλογου αλλα το βρισκεισ και στα κατα τοπους γραφεια της υπηρεσιας θυρας
dont shoot fast...shoot good
-
- Full Member
ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ WEBSITE ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.antonisn έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΧΑΙΡΕΤΩ,
-
- Full Member
editor έγραψε:ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ WEBSITE ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.antonisn έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΧΑΙΡΕΤΩ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- Hunter25
- Full Member
ευχαριστούμε για την ανάρτηση τον περιοχών για εκπαίδευση σκύλων αλλα αν γνωρίζετε υπάρχει και κάποιος χάρτης για αυτές τις περιοχές ?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
oxi δέν υπάρχειHunter25 έγραψε:ευχαριστούμε για την ανάρτηση τον περιοχών για εκπαίδευση σκύλων αλλα αν γνωρίζετε υπάρχει και κάποιος χάρτης για αυτές τις περιοχές ?
Προσέχουμε...για να έχουμε
δηλαδη επιτρεπεται η δεν επιτρεπεται, επιδη εν να παω αβριο γιαυτο!
-
- Full Member
Επιτρεπεται ρε φιλε. Οι χαρτες με τις περιοχες υπαρχουν στο ταμειο θυρας. Οι περιοχες ειναι μικρες και οι σκυλλοι πολλοι. Εχει 4 χρονια διουν τις ιδιες και επαραξιλοσαν τες. Τελοσπαντων μακαρι να τουτα τα προβληματα μαςsotiris!129 έγραψε:δηλαδη επιτρεπεται η δεν επιτρεπεται, επιδη εν να παω αβριο γιαυτο!
- AndreasDr
Φίλε μου επία προχτές στο Ταμείο Θήρας στη Λευκωσία και έπιασα χάρτι, όντως οι περιοχές που επιτρέπουν είναι οι ίδιες με τις προηγούμενες χρονιές εχτός απο 1-2 που άλλαξαν. Εδώσαν 1-2 νέες περιοχές οι οποίες με βάση τα όσα ακούω θα γίνεται χαμός το σαββατοκυρίακο. Πάλε καλά που είναι και οι νεκρές ζώνες επιτρεπόμενες αφού τουλάχιστον τσιαμέ βρίσκουμε θήραμα. Ήδη άκουσα για καταγγελίες που έγιναν σε συναδέλφους που εφκάλαν τους σκύλλους τους σε περιοχές που δεν είναι στο χάρτι. 85 ευρώ για κάθε σκύλλο έννεν αδιάφορο ποσό.
Καληνύχτα σας,
Αντρέας

Καληνύχτα σας,
Αντρέας
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....