Κυνήγι Σερβίας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Κυνήγι Σερβίας

Δημοσίευση από admin »

Στις 13-16 Δεκεμβρίου εγώ μαζί με τον συνάδελφο Τσικλοκτόνο θα μεταβούμε στην Σερβία για σκοπούς κινηματογράφισης κυνηγίου λαγού-φασιανού-παπύρας. Θα πάμε μαζί με ένα γκρούπ . Μιλώντας με τον διοργανωτή μας είπε ότι υπάρχουν κενές ακόμη 4 θέσεις . Αν κάποιος ενδιαφέρεται για να συμμετέχει θα χαρούμε να πάμε σαν ομάδα για να κάνουμε και μια καλή ταινία. όποιος ενδιαφέρεται μπορεί αν εποικινωνήσει μαζί μου μέσο π.μ Το κόστος του ταξιδιού υπολογίζεται κοντά στα 1100-1200 μαζί με όλες τις άδεις και τα θηράματα τα οποία φέρνεις μαζί σου Κύπρο το ταξίδι είανι Χαράματα Πέμπτης με Κυριακή Απόγευμα και κνηγάμε 3 γεμάτες μέρες
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: Κυνήγι Σερβίας

Δημοσίευση από Phinix »

αχχχχχχχχχχχχχ
πολλα θα ηθελα αλλα μολις ηρταμε απο κυνηγι ρουμανια
του χρονου με το καλο
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

πάντως αν ψάχνετε για πρωταγωνιστή τούτη τη φορά ερκουμαι δωρεάν :lol:
Si vis pacem, para bellum
diomedes
Full Member

Δημοσίευση από diomedes »

admin έγραψε:Στις 13-16 Δεκεμβρίου εγώ μαζί με τον συνάδελφο Τσικλοκτόνο θα μεταβούμε στην Σερβία για σκοπούς κινηματογράφισης κυνηγίου λαγού-φασιανού-παπύρας. Θα πάμε μαζί με ένα γκρούπ . Μιλώντας με τον διοργανωτή μας είπε ότι υπάρχουν κενές ακόμη 4 θέσεις . Αν κάποιος ενδιαφέρεται για να συμμετέχει θα χαρούμε να πάμε σαν ομάδα για να κάνουμε και μια καλή ταινία. όποιος ενδιαφέρεται μπορεί αν εποικινωνήσει μαζί μου μέσο π.μ Το κόστος του ταξιδιού υπολογίζεται κοντά στα 1100-1200 μαζί με όλες τις άδεις και τα θηράματα τα οποία φέρνεις μαζί σου Κύπρο το ταξίδι είανι Χαράματα Πέμπτης με Κυριακή Απόγευμα και κνηγάμε 3 γεμάτες μέρες

Φίλε admin πες τους να σου εξηγήσουν καλύτερα για τα θηράματα γιατί ένας φίλος πήγε τον Οκτώβρη και ακόμα καρτερουν εκείνα που έπαιξαν με φορτωτική. Επειδή η Σερβία εν εκτός Ε.Ε εν μπορείς να τα φέρεις μές τες βαλίτσες. Επειδή εν κρέας εκτός Ε.Ε . ρωτάτε τους ξανά.
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

Δεν μπορω να στειλώ π.μ
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

diomedes έγραψε:
admin έγραψε:Στις 13-16 Δεκεμβρίου εγώ μαζί με τον συνάδελφο Τσικλοκτόνο θα μεταβούμε στην Σερβία για σκοπούς κινηματογράφισης κυνηγίου λαγού-φασιανού-παπύρας. Θα πάμε μαζί με ένα γκρούπ . Μιλώντας με τον διοργανωτή μας είπε ότι υπάρχουν κενές ακόμη 4 θέσεις . Αν κάποιος ενδιαφέρεται για να συμμετέχει θα χαρούμε να πάμε σαν ομάδα για να κάνουμε και μια καλή ταινία. όποιος ενδιαφέρεται μπορεί αν εποικινωνήσει μαζί μου μέσο π.μ Το κόστος του ταξιδιού υπολογίζεται κοντά στα 1100-1200 μαζί με όλες τις άδεις και τα θηράματα τα οποία φέρνεις μαζί σου Κύπρο το ταξίδι είανι Χαράματα Πέμπτης με Κυριακή Απόγευμα και κνηγάμε 3 γεμάτες μέρες

Φίλε admin πες τους να σου εξηγήσουν καλύτερα για τα θηράματα γιατί ένας φίλος πήγε τον Οκτώβρη και ακόμα καρτερουν εκείνα που έπαιξαν με φορτωτική. Επειδή η Σερβία εν εκτός Ε.Ε εν μπορείς να τα φέρεις μές τες βαλίτσες. Επειδή εν κρέας εκτός Ε.Ε . ρωτάτε τους ξανά.
Τους ρώτησα απο Ιανουάριο αλλάζει ο νόμος και τους αφήνουν αλλά και πρίν έφερναν οι μόνοι που είχαν πρόβλημα ήταν ένα γκρούπ το οποίο είχε 151 λαγούς και 6 ελάφια και τους έκαναν πρόβλημα . Αλλά θα έρθουν τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Fanos έγραψε:Δεν μπορω να στειλώ π.μ
Έστειλές μου και σου απάντησα
Fanos
Full Member