Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από cynergy »

Την κυριακη που περασε.δεν πηγαμε λογο δουλειας σημερα μετα απο κουραστικη παγανια 3 περδικια αλλα.επροσηκονουντα
dont shoot fast...shoot good
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

sotiris.. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ατε εν να σας πω την αληθκεια γιατι εσας τους 2 συνπαθω σας!
επαιξα 2 αρκοσιρους αλλα για να μεν ζηλεψει κανενας εν τους εφκαλα φωτογραφια :lol: !!!
που ζαιρος που μονο εγω επαιζα θηραμα δαμεσα και δεν εζηλεφκε κανενας... τοτε ημασταν ολοι happy :D :D :D επαιζα εγω εβλεπεται εσεις :D :D :D !!!
που τον καιρο που σας εμαθα 2 κολπα και αρκεψεν και επαιζεν ουλο το φορουμ αρκεψεται και τες ζηλειες!
αλλα καλα λαλουν αναγιος τον κολλιο να σου φκαλει τα μαθκια σου :lol: :lol: :lol:
ποτε ηταν εγινετουν τουτο το πραμα ??? :o :o :o :lol:
εν ησουν γραμμενος τοτε :D !!!
εν οι κουβεντα που ακουεις "τον ζαιρον μου επαιζα..." :lol: :lol: :lol:
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

cynergy έγραψε:Την κυριακη που περασε.δεν πηγαμε λογο δουλειας σημερα μετα απο κουραστικη παγανια 3 περδικια αλλα.επροσηκονουντα
εγώ παιδιά είπα δεν θα ξαναγράψω κάρπωση και αυτό κάνω φτάνει που ξέρω εγώ τι έπαιξα μου φτάνει
θα βάλω μονο αν πάμε παρέα 10 άτομα xaxaxa και σπάσουμε το ρεκόρ του αλλου φυσικά θα πάω όσο πιο μακριά γίνετε από την επαρχία μου να κάμω αλλου την ζημια καμια πάφο "ασπουμε"
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

sotiris NIKOLAOU έγραψε:
cynergy έγραψε:Την κυριακη που περασε.δεν πηγαμε λογο δουλειας σημερα μετα απο κουραστικη παγανια 3 περδικια αλλα.επροσηκονουντα
εγώ παιδιά είπα δεν θα ξαναγράψω κάρπωση και αυτό κάνω φτάνει που ξέρω εγώ τι έπαιξα μου φτάνει
θα βάλω μονο αν πάμε παρέα 10 άτομα xaxaxa και σπάσουμε το ρεκόρ του αλλου φυσικά θα πάω όσο πιο μακριά γίνετε από την επαρχία μου να κάμω αλλου την ζημια καμια πάφο "ασπουμε"

ε σωτηρη........μεν καμεισ οπωσ το μωρο ρε φιλε..... :D βαλε καμια φωτο και εσπαρκωσα να δω κανενα λαγο σκοτωμενο. μεν τουσ βαλεισ ουλλουσ...βαλε ενα μονο :D ατε περιμενουμε
troll
Full Member

Δημοσίευση από troll »

Captain τα μανιτάρια που έχουμε στη Κύπρο είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε στην Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές το πρωί σε μία πού δύσκολη περιοχή στην ορεινή Λεμεσό 2 λαγοί και οι δύο προσηκωμένοι, το ίδιο σκηνικό και στις δύο περιπτώσεις σε διαφορετικές περιοχές. Μαλαή ο σκύλος , δυνάμωμα της μαλαής και μετα μουντάρισμα στην λατσιά έξοδος με δίωξη απο την άλλη πλευρά λαός πουθενά. Αφού εκατακόπηκα καλά καλά ΄μές τους γκρεμούς πήγα δουλειά. Το απόγευμα με τους άλλους σκύλους για περδίκια. Προσηκώνουνται που τουλάχιστο 400 μέτρα μακριά . ήμασταν 3 άτομα και αναγκαστίκαμε να ανοίξουμε πολύ μεταξύ μας μπάς και καταφέρουμε να πέξουμε κανένα. Στάθηκε αδύνατο να μας βάλουν κοντά παρά το γεγονός ότι είδαμε καμιά 30αριά πουλιά και 2-3 μόνα τους. Το πιο σπαστικό που προσηκώστηκε και μια μπεκάτσα απο τα 100 μέτρα.. Τελικα΄χθές μας έμεινε το περπάτημα
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

solon loyka έγραψε:
AndreasDr έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:εγώ προσωπικά δεν έβαλα φέτος ούτε 1 φωτό διότι κάποιοι θα το δουν αλλιώς εν ξέρω ρε παιδιά αλλα παλιά "εμπεναμε" ακούαμε και καμια σοβαρή κουβέντα εχερόμασταν να βλέπουμε ο ένας τον άλλο και τα αποτελέσματα ύστερα άρχισαν οι ζήλιες "αρκεψαν" οι τσακωμοί οι μιση δεν μπαίνουν πλέον δεν ξέρω
+1000
+100000000
ΤΟ ΠΟΛΛΗ- ΠΟΛΛΗ ΝΑ ΜΠΕΙ(ΓΡΑΦΤΕΙ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΕΖΟΝ 8-)
κοπελια μα σοβαρομιλουμε τωρα δεν βαζουμε φωτογραφιες γιατι θα αρχισουν οι ζηλιες και οι τσακωμοι :o
να βαζουμε τες φωτογραφιες οπως παντα να κανουμε τα αστεια μασ τα πειραγματα και αυτοι που ζηλευουν ας σπασουν που τη ζηλεια τι μασ νιαζει στα αρχ....α μας,ειναι καταντια ρε παιδια εδω που φτασαμε να μην κανουμε κατι που θελουμε και που παντα το καναμε γιατι καποιοι ειναι πικροχολοι και ζηλιαρηδες εχει και ξυδι να πιουν :idea:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

κοπελια μα σοβαρομιλουμε τωρα δεν βαζουμε φωτογραφιες γιατι θα αρχισουν οι ζηλιες και οι τσακωμοι
να βαζουμε τες φωτογραφιες οπως παντα να κανουμε τα αστεια μασ τα πειραγματα και αυτοι που ζηλευουν ας σπασουν που τη ζηλεια τι μασ νιαζει στα αρχ....α μας,ειναι καταντια ρε παιδια εδω που φτασαμε να μην κανουμε κατι που θελουμε και που παντα το καναμε γιατι καποιοι ειναι πικροχολοι και ζηλιαρηδες εχει και ξυδι να πιουν

+100000000
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

οι λίγοι είναι πάντοτε εκείνοι που καταστρέφουν τους πολλούς όποιος θέλει και θα κάνει κάτι γιατί το νιώθει να το κάνει όποιος θέλει να παίξει το παιχνίδι των λίγων πάλι ας το κάνει. Χαίρομαι να βλέπω φωτογραφίες απο δικά μας άτομα τωρά όποιο έν βρήκαν θήραμα ας βάλουν κανένα μανιτάρι!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

english setter έγραψε:μόνο τα μανιτάρια μας σώζουν φέτος :lol:
φιλε μου ωραιο θυραμα μπραβο :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”