Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Breda Pegaso έγραψε:Εκαταλαβες κυριε? Δυσφημιζεις τους περτικαριες εσυ! 8-) Συγχαρητηρια για το λαγουδακι και προπαντος στο σκυλο σου.

Αλλα εξεχασα εμεις ειμαστε του μικτου κυνηγιου.

Παντος εγω εμεινα πιστος. Ατομικο αποτελεσμα σημερα.
ΡΕ μεγαλε μα που εκαμες τουτο το παιχνιδι ουλο και εμας εμεινε μας ο ψοφος :lol: ??? Πιανεις προαγογη αμεσος!!! :)
ε φιλε συνχαρητιρια μονο στους 2 σκυλους εγω εν τον επαιξα, εκρατουσαν μαλαι εγω πουπισω τους μεσα στα πικνα και επεταχτηκεν κατω μεσα στον ποταμο και επαιξεν τον ο παρεας που ηταν 30 μετρα δεξια μου μες το καθαρο την ωρα που επεταχτηκεν εξω...
και συνχαρητηρια στον αρφο μου τον μιτσιν που επαιξεν τον αλλο μες την κουτση... επειασεν που τα αιματα μου γαμωτα :lol: !
σημερα εμαθα πως εν 13 χρονον ακομα και οχι 14 που νομιζα :lol: !!!
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

ωραια μερα και σημερα... και απολαυσα το νεο μου οπλο!!
DSCF4174.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εν εσιει σημασια ποιος τον επαιξε. Σημασια εσιει οτι τον επιασετε για τους σκυλους παραπανω.

Ο μιτσης παντος εχει μελλον!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

εν τα αιματα ρε λαλο σου το μηλο που εν να πεσει???:lol:
ε ναι ρε φιλε ξερω το πως συνμασια εχει πως τον επειαμε! αν δεν εμεινησκεν κατω ο παρεας απλα ηταν ναν ακομα 1ς προβουρημενος λαος!
εμαραζοσα που εν επειαμε καμιαν κοταν που ηταν ο σκοπος μας αλλα ατε τι να καμουμε αφου ζεμεις γαμωτα επαιξαμε τον λαο πρωι πρωι και ετακοσαμε τα ουλλα μετα! για να καταλαβεις εκοψαμε επειαμε στο χωρκο που ηταν ο παπας μου 1 ωρα δρομο για να δουμε πως εν αληθεια του μιτσι :lol: και μολις ειδαμε οτι ειχαμε 2 λαους μπροστα μας απλουμενους και 1 συκλα μανηταρκα κοκκινα εκατσαμε στα λουκανικα και εν εταραξαμεν που ζιαμε :lol: !
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Το καλλυττερο πραμα επιασες το λαο σου παεις εσσο!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

sotiris!129 έγραψε:εν τα αιματα ρε λαλο σου το μηλο που εν να πεσει???:lol:
ε ναι ρε φιλε ξερω το πως συνμασια εχει πως τον επειαμε! αν δεν εμεινησκεν κατω ο παρεας απλα ηταν ναν ακομα 1ς προβουρημενος λαος!
εμαραζοσα που εν επειαμε καμιαν κοταν που ηταν ο σκοπος μας αλλα ατε τι να καμουμε αφου ζεμεις γαμωτα επαιξαμε τον λαο πρωι πρωι και ετακοσαμε τα ουλλα μετα! για να καταλαβεις εκοψαμε επειαμε στο χωρκο που ηταν ο παπας μου 1 ωρα δρομο για να δουμε πως εν αληθεια του μιτσι :lol: και μολις ειδαμε οτι ειχαμε 2 λαους μπροστα μας απλουμενους και 1 συκλα μανηταρκα κοκκινα εκατσαμε στα λουκανικα και εν εταραξαμεν που ζιαμε :lol: !

ΣΩΤΗΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΝΟΣ .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
sotiris!129

o μιτσις που εθελεν να τον φωτογραφισω τωρα με την σοδια του και τον πρωτο του λαον! εχει που το πρωι εν λαλει αλλην κουβενταν! :lol: εφατσισεν μου 49 φορες ως τωρα "εσυ επαιξες λαον στα 13 σου???" εκατσαμεν πανω ρε Rai !!! εν ζε 2.5kg o ψοφος! επιαμε ζιαμε ανενιας ταχα οκ ζε αληθκεια να μας λαλει επαιξαμεν ζεμεις αρα εν θα αντρεπουμαστεν, παμε ζιαμε ηταν ο διπλασιος ο δικος του !! εγιρεφκαμε τρυπα να χοστουμεν :lol: :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

sotiris!129 έγραψε:o μιτσις που εθελεν να τον φωτογραφισω τωρα με την σοδια του και τον πρωτο του λαον! εχει που το πρωι εν λαλει αλλην κουβενταν! :lol: εφατσισεν μου 49 φορες ως τωρα "εσυ επαιξες λαον στα 13 σου???" εκατσαμεν πανω ρε Rai !!! εν ζε 2.5kg o ψοφος! επιαμε ζιαμε ανενιας ταχα οκ ζε αληθκεια να μας λαλει επαιξαμεν ζεμεις αρα εν θα αντρεπουμαστεν, παμε ζιαμε ηταν ο διπλασιος ο δικος του !! εγιρεφκαμε τρυπα να χοστουμεν :lol: :lol: :lol:

και παλι μπραβο και στον μικρο της πααρεας μας :P
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

sotiris!129 έγραψε:o μιτσις που εθελεν να τον φωτογραφισω τωρα με την σοδια του και τον πρωτο του λαον! εχει που το πρωι εν λαλει αλλην κουβενταν! :lol: εφατσισεν μου 49 φορες ως τωρα "εσυ επαιξες λαον στα 13 σου???" εκατσαμεν πανω ρε Rai !!! εν ζε 2.5kg o ψοφος! επιαμε ζιαμε ανενιας ταχα οκ ζε αληθκεια να μας λαλει επαιξαμεν ζεμεις αρα εν θα αντρεπουμαστεν, παμε ζιαμε ηταν ο διπλασιος ο δικος του !! εγιρεφκαμε τρυπα να χοστουμεν :lol: :lol: :lol:
καλα να σου καμει ο μητσις ...ενεν καλικας σαν εσενα :lol: :lol: :lol: :lol:
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

έχω θα "σιχαρω" τον συνονόματο και τα αλλα παιδιά από το forum που πήγα και είχαν επιτυχίες σήμερα θα ευχηθώ καλή συνεχεια αλλα κάρπωση δεν γράφω
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”