Breda Vega Lusso
Re: Breda Vega Lusso
ε Λουι αθημασε ζινο το breda του παπα μου που εφερε ζινη την μερα ζε εκαμες τον γιαλλην ηντα μοντελο ειναι?
ζινο το οπλο εκυνηγισε Τουρκους το 74 για να καταλαβεις !
- LOUIS SETTER
- Full Member
VEGA SPECIALsotiris!129 έγραψε:ε Λουι αθημασε ζινο το breda του παπα μου που εφερε ζινη την μερα ζε εκαμες τον γιαλλην ηντα μοντελο ειναι?
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
το breda vega lusso υπαρχη και σε polychoke 67 kai 71 εκατοστα και σε sporting 71 kai 76 εκατοσταbeagle mania έγραψε:Ε φιλε εχει το ο παπας μου τουτο το.οπλο τζαι εν πολυτσοκ πως γινετε ? Τζαι ειδα το τωρα ξανα εν breda vega lusso
- Artemis G.
- Full Member
παιδια το breda vega lusso εν τουτο που μοιαζει με ενα μοντελο beretta ?
κατι , καπου ετσι ακουσα....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Ναι φιλε ειναι εκεινο . το ειχα καποτε .Artemis G. έγραψε:παιδια το breda vega lusso εν τουτο που μοιαζει με ενα μοντελο beretta ?
-
- Full Member
Έχει το τζάι ο τζίρης μου τζίνο, τζάι με τζίνο τζίνια ως τώρα. έδωσεν του το ένας γερος βοσκός πριν πολλά χρονια που του χρωστούσε λεφτά.LOUIS SETTER έγραψε:VEGA SPECIALsotiris!129 έγραψε:ε Λουι αθημασε ζινο το breda του παπα μου που εφερε ζινη την μερα ζε εκαμες τον γιαλλην ηντα μοντελο ειναι?
τζάι πάντα μαλώνουμε για την ηλικία του όπλου

Ξέρει κανένας να μας πει περίπου τι χρονιες έβγαιναν?
Πάντως είναι αρκετών χρονων τζάι ούτε ένα service δεν το επήρε, μονο καθάρισμα, είναι όπως το καινούριο που έξω. οι κάννες του για τες χαρτουτσιες που έπαιξαν τόσα χρονια είναι όπως την πόμπα.
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- virtualgreek
- Moderator
Marinos έγραψε:Έχει το τζάι ο τζίρης μου τζίνο, τζάι με τζίνο τζίνια ως τώρα. έδωσεν του το ένας γερος βοσκός πριν πολλά χρονια που του χρωστούσε λεφτά.LOUIS SETTER έγραψε:VEGA SPECIALsotiris!129 έγραψε:ε Λουι αθημασε ζινο το breda του παπα μου που εφερε ζινη την μερα ζε εκαμες τον γιαλλην ηντα μοντελο ειναι?
τζάι πάντα μαλώνουμε για την ηλικία του όπλου![]()
![]()
![]()
Ξέρει κανένας να μας πει περίπου τι χρονιες έβγαιναν?
Πάντως είναι αρκετών χρονων τζάι ούτε ένα service δεν το επήρε, μονο καθάρισμα, είναι όπως το καινούριο που έξω. οι κάννες του για τες χαρτουτσιες που έπαιξαν τόσα χρονια είναι όπως την πόμπα.
Γράφει κάτω από τις κάννες.
Έχει ένα κωδικό, δύο χαρακτήρες. Πχ. ΒΝ, ΑΖ κλπ.
Βρες τον κωδικό και θα σου πούμε την ηλικία του.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
AF φιλε Σάββα
ευχαριστώ
ευχαριστώ
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- virtualgreek
- Moderator
Marinos έγραψε:AF φιλε Σάββα
ευχαριστώ
1980
Σ. Μακρης
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...