ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε Απολλον μου, πρην 3-4 χρονια πρωτη κυριακη της φασας εκοψα χωρις τοπο!
πιανω τον πατερα του κολητου μου που ζινος παντα βρισκει μου λυση και εν ποιο αρωστος που μενα στο κυνηγι και επεια μαζι του!
φκενουμε κατα τες 4 στο βουνο και βλεπω ακομα 4 συνχωριανους μου εκει μεγαλητερους μου καμια 10ρκα χρονια που τον καρτερουσαν!
ΕΕΕΕ ναμπον ρε ο Σωτηρελλος που τον ηβρες?
ε λαλει τους ο μιτσις εν ειχε που να παει και εφερατον μαζι μας!
ε καλα ρε που εν να τον βαλουμε αφου εν εχει ποστο!
ρε λαλει τους τουτος ζε μες το αυτοκινητο να τον κλειδοσουμε εν να παιξει παραπανω μας στο τελος της μερας!!!
εν ξερω αν ενοαν πως ειμαι καλος κυνηγος εν ξερω αν ενοαν πως ειμαι κολος παντος στο τελος της μερας επαιξα τες ποιο πολλες :lol: !!!
αρα ηντα στην φουκουν ηντα πας το βουνον μεν αχονεσε για μενα εγω εν να τα κανονισω :D
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Anthimos έγραψε:
πανικος έγραψε:σημερα μειωθηκαν οι τζικλες αν και ψες εξω εκαναν πανυγηρι απο το περασμα :!:
σημερα κτυπησα 6 τζικλες 11 τραχιλες .πηρα πρωτη φορα το νεο μου αποκτημα τον ΤΟΖ 34 για τζικλα μου αρεσε πολυ γρηγορες βολες ωραιο σκοτωμα :D
Πανικο , απο την εμπειρια σου μπορεις να μας πείς αν θα ειναι καλοχρονια για τις τζικλες / τρασιλες?? Εν απλα συμπτωση οτι μπηκαν πουλια ή ειναι καλός οιωνός για την χρονια??
φιλε ανθιμε οση εμπειρια και να εχω κανεις δεν ξερει αν θα ειναι καλοχρονια το μονο που μπορω ναπω ειναι οτι καθε χρονο απο 10 -15 του νοεμβρη μετα τις πρωτες καλες βροχες κτυπω καλα πουλια για 2-3 εμερες μετα χανονται μεχρι τις επομενες βροχες που θα εινα φετος 21-25 νοεμβρη.πουλια θα εχει τις επομενες 2-3 μερες οπως και τραχηλες.τον δεκεμβριο παλι το ιδιο βροχες και πουλια τις επομενες μερες που καθαριζει οκαιρος.ο δεκεμβριος ομως συνηθως απο την αρχη του μηνα μεχρι τις 20 ειναι νεκρα.
τωρα τον ιανουαριο απο 6με 15 του μηνα παντα παιρνουν χιλιαδες πουλια σε μερες που δεν μπορω να υπολογισω απλα παω καθε μερα μεχρι να τις πετυχω :D φεβραρη περπατημα σηκωτες σε συνδιασμο με αγρελια και ξυλα για το τζακι :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Καλησπέρα παιδιά :P
Οι τσίκλες μας τέλειωσαν πάλι εδώ :lol: ελάχιστα πουλιά και αυτά πιασμένα στις ελιές η στα βάτα :D
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Μια από τα ίδια και εδώ αγαπητέ φίλε. Πολύ λίγα έως ανύπαρκτα πουλιά. Εδώ δεν μας τέλειωσαν γιατί ποτέ δεν είχαμε. Λίγα πουλιά που χτυπήθηκαν σε μικρά μπασίματα, όπως πληροφορήθηκα έγιναν με κασετοφωνάκι. Η ίδια κατάσταση με εσάς δηλαδή.
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

εγώ αν είδα μιαν προστά μου τζίνι ήταν τζάι εν την έπαιξα καν
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

nature έγραψε:Μια από τα ίδια και εδώ αγαπητέ φίλε. Πολύ λίγα έως ανύπαρκτα πουλιά. Εδώ δεν μας τέλειωσαν γιατί ποτέ δεν είχαμε. Λίγα πουλιά που χτυπήθηκαν σε μικρά μπασίματα, όπως πληροφορήθηκα έγιναν με κασετοφωνάκι. Η ίδια κατάσταση με εσάς δηλαδή.

Ότι το χειρότερο είναι το κασετόφωνο , δεν το καταλαβαίνω γιατί το κάνουν για πέντε πουλιά παραπάνω ?

Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Στην Αταλαντη ειχε πουλακια .

απο καπανδριτι ελαχιστα πουλια παιδια :o

leoourris
Full Member

τσιχλες

Δημοσίευση από leoourris »

ρε παιδια ειδε κανενας τσιχλες στους κηνιγοτοπους εινε 18 νοεμπριου και κηνιγαω στο σταυροβουνι δεν εχω δη ουτε μια τσιχλα :( :(
stelios75
Full Member

Re: τσιχλες

Δημοσίευση από stelios75 »

4 άτομα επεξαμε 40 τσίκλες στα βρετσια.
panikkos9
Full Member

Re: τσιχλες

Δημοσίευση από panikkos9 »

Λεμεσο εφανηκαν καθολου?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”