Και είμαστε εδώ πάλι 1 χρόνο μετά... έπιασα το οπλούι μου, με λιγοστή προετοιμασία επεία την 2η μου πρώτη κυριακη, τζαι ήταν η πρώτη με το όπλο... φάσσες πρέπει να εσημάθκιασα καμια 20αρκά, έπεξα 1, τζαι έν την ήβρα !
θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο παράπονο τζαι ένα συγγνώμη για όσους εξιτίμασα που μέσα μου την ώρα του πρωινού.... εν γίνετε ρε φίλε να πάεις σε ένα τοπο να τζινηήσεις τζαι να έρκετε ο άλλος μες τα @@ σου ! να σου πέζει τα πουλιά που ήταν πάνω, σου, να σε περιπέζει γιατι εν κουτσιάς(άσχετα αν δεν ξέρει ότι εν είμαι έμπειρος ακόμα ) τζαι το τελευταίο να τες παίζουν ΜΙΣΟ ΟΥΡΑΝΑ ! βρίσκει με το γιέμα...
σαν πρώτη μου εξόρμηση επέρασα πολλά καλά, χρειάζεται υπομονή και χρόνος μέχρι να μάθω να σκοπεύκω τζαι απο ότι νομίζω σάσμα το κοντάκι μου...
είναι όλα στον άνθρωπο μέσα του, να πάει, να πέξει πουλιά, να δίξει οτι εν ανώτερος που τον άλλον γάρο δίπλα του (συγγνώμη γαίδαροι που σας έβαλα σαν παράδειγμα).
παραλάβαμε μια κύπρο που δεν προσφέρεται πλέον για κυνήγι. προσπαθούμε να τη διατηρήσουμε όσο γίνεται... ε λοιπόν τίποτε δεν γίνετε....