Καλως σας βρηκα
-
- Full Member
Re: Καλως σας βρηκα
Με τη σειρα μου σε καλωσοριζω και εγω στην οικογενεια των κυνηγων, ακολουθα πιστα αυτα που σου ειπαν πιο πανω και θα γινεις ενας σωστος κυνηγος με παιδεια. Ακουε του τζιρι σου, κατι ενα ξερει παραπανω που σε ενα τζιαι εμενα, αλλωστε τζιαι εγω 22 ειμαι. Τζιαι μεν ξιαννεις οτι κανενας εν εμαθε πρωτα την πρακτικη τζιαι μετα τη θεωρια!! Καλες επιτυχιες φιλε μου!!1
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
μα ησουν ετσι στεριμενο του κυνηγιου?Artemis G. έγραψε:εν οκ ρε σωτο... ως δαμε ομως... εντζιε αναγκη να τον πιασεις που κοντα... κανει που σε εχουμε εσενα....sotiris!129 έγραψε: τουντον μιτσιν εσυμπαθισα τον! αν μαθει να μεν παιζει ζε τα ρεχτα περτιζια εν ναν μασιερην!
φιλε μου καλωσορισες και απο εμενα.... εγω στα 15 μου επικριζα πολλα με τον πατερα μου γιατι εν μου εγοραζε οπλο και ελαλλουν παντα που μεσα μου " εν τα ενα περπατω και να καμνω το αραπουι που κουβαλα πραματα " . ετσι εκοψα , εν εξαναπια .... στα 22 μου ευκαλα αδεια και αγορασα και ενα οπλο δικο μου ταχα ανεξαρτητος... θελω να καταληξω στο οτι ειμουν 22 χρονων και εν ειχα ιδεα... και τωρα ακομα μαθαινω... αρα απολαυσε τα ωραια και μαθε τα μυστικα τωρα που εισαι μικρος . οσο πιο σωστος κυνηγος μπορεις να γινεις....και η στιγμη που θα κρατας οπλο ενα ερτει σιγα σιγα....
γιατι εν μου ελαλες που τοτε να σε περναμε μαζι μας ???

αφησμε ζε τουτος ο μιτσις φαινεται να εχει μελλον εχει το σκουλουκουην μεσα του φαινεται

- Artemis G.
- Full Member
χαχαχαχαχαχαχsotiris!129 έγραψε:μα ησουν ετσι στεριμενο του κυνηγιου?
αφησμε ζε τουτος ο μιτσις φαινεται να εχει μελλον εχει το σκουλουκουην μεσα του φαινεται

σιγα να μεν σου ελαλουν ρε... αν ερκουμουν μαζι σου
1) εν θα επιανα Βeretta
2) εν θα ερβησκα χαρτουτσια να μου καμνει
3) εν θα εξερα τι εν ο λαος ή ο περτικος

4) οπου μουττη και βουνο ηταν να ημουν πανω
5) ουλλοι εν ηταν αχαπαροι....

το μονο θετικο οτι εν να ειμασταν 2 μεσα τουτο το φορουμ με τον ιδιο νου....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- lefteris
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:τουντον μιτσιν εσυμπαθισα τον! αν μαθει να μεν παιζει ζε τα ρεχτα περτιζια εν ναν μασιερηνB725 Sporting έγραψε:Νεος στο φορουμ, αλλα οχι απειρος, καθως ειμαι 17 χρονων, και ειμαι αρκετα εμπειρος στους Η/Υ ! Θα ηθελα καταρχας να σας χαιρετισω και να μοιραστω μαζι σας την πρωτη μου κυνηγετικη εξορμηση στην "πρωτη κυριακη" που ηταν την προπερασμενη βδομαδα.
ειμαι μιτσης, αλλα οπλο επεξα μονο λιες φορες γιατι εν υπερπροστατευτικος ο παπας μου.. την πρωτη κυριακη ηταν να παω με το θειο μου καρτερι φασσες, για να του τες σορευκω.. ! μεγαλος μου καιμος ηταν ο ανιψιος μου ο μιτσης, που εν 15, επειρεν οπλο μαζι του, τζαι ερωταν με πουντο δικο σου, τζαι λαλω του εν με αφηκεν ο τζιρης μου !
ξημερωνει κυριακη, παμε στο ποστο, και για κακη εικονα μερικων κυνηγων, (εθυμηθηκα τον αριστο οταν ελεγε σε ενα ποστ του, επια για φασσες αλλα εν εδωκα σημασια σε αλλο θηραμα) οι ενλογοι κυνηγοι τελος παντων, ηταν σιλαριες, τζαι μολις εφεξεν ο ηλιος αρκεψαν τζαι επεζαν τες απειραχτες φασσες σαν ετζιμουνταν, λες ταζι ηταν τζικλες... με αποτελεσμα να φαρασουν τα πουλια, διωχνοντας τα απο την περιοχη οπως μου εξηγησε ο θειος μου. το πρωι ο θειος μου εφανην τυχερος τζαι επεξεν 4-5, τες οποιες εγω δεν ειδα που εππεσαν, αλλα εδειχνε μ,ου τζαι εβρισκα τες . κατα την διαρκεια ο θειος μου εμαθενεν μου τεχνικες σκοποβολης, γενικα για φυσιγγια, τσοκ τα παντα, καθως ειμαι νεος στο κυνηγι. εξηγαν μου οτι εν αξιζει να πεξεις ενα πουλι στα 100 μετρα, γιατι εν κριμα οι αλλοι κυνηγοι που εν διπλα, να μεν πυροβολας χαμηλα κτλ κτλ... η μερα εκυλησεν χωρις ατυχηματα (αν και εχλιασα πας τες πευκοβελονες ευτυχος με μια τουμπα εκρατιστηκα πας τον αλλο πευκο με λιους μωλοπες..) με τον θειο μου να πιανει 14-15 πουλια, απο τα οποια μου εχαρισεν μερικα. απο αυτην την πρωτη μου εξορμηση απεκτησα πολλες γνωσεις, και ελπιζω πως ο καθε κυνηγος πατερας, να καμνει το ιδιο με τα δικα του παιδια. ο ανιψιος μου με δικο του οπλο επιασε 1 τζαι ως φυσικον εγω επεριπεζα τον !
καλα κυνηγια και καλη καρπωση σε ολους !
Θ.!
Να τον ακουις τον Σωτηρη τζαι ενα πεζεις 5-6 φραγκολινες τον χρονο

το ενα φερνει το αλλο....Artemis G. έγραψε:χαχαχαχαχαχαχsotiris!129 έγραψε:μα ησουν ετσι στεριμενο του κυνηγιου?
αφησμε ζε τουτος ο μιτσις φαινεται να εχει μελλον εχει το σκουλουκουην μεσα του φαινεται![]()
![]()
![]()
1) εν θα επιανα Βeretta
3) εν θα εξερα τι εν ο λαος ή ο περτικος![]()
![]()
5) ουλλοι εν ηταν αχαπαροι....![]()
ηταν να μαθεις ουλλες τες μουτες της κυπρου,
μουτες = περτιζια 3κοτσια μισοκιλα
ε αμαν τα εβλεπες τουτα ηταν να σου φενονται τα αλλα υποδιεστερα
ηταν να εχεις μαξιλαρκα που πουπουλλα φασας που ζινα που ηταν να ξιφτεριζα
ηταν να παρακαλας ζεσυ τον luis setter να σου καμει χαρτουτσιες μπας ζε δεις ασπρη μερα

ε lefterι εν ζεν ασχημα 5-6 φραγκολινες το χρονο εν ακριβος οσες πρεπει για τον μεζε ουτε πολλες ουτε λιες !
αν βαλεις και καμιαν 20-25 περτιζια και 20-25 φασες και καμιαν 200-250 ζικλες φκαλεις τον χρονο σου με μεζεκλικια

-
- Full Member
κοψε κατι κοψε κατιsotiris!129 έγραψε:το ενα φερνει το αλλο....Artemis G. έγραψε:χαχαχαχαχαχαχsotiris!129 έγραψε:μα ησουν ετσι στεριμενο του κυνηγιου?
αφησμε ζε τουτος ο μιτσις φαινεται να εχει μελλον εχει το σκουλουκουην μεσα του φαινεται![]()
![]()
![]()
1) εν θα επιανα Βeretta
3) εν θα εξερα τι εν ο λαος ή ο περτικος![]()
![]()
5) ουλλοι εν ηταν αχαπαροι....![]()
ηταν να μαθεις ουλλες τες μουτες της κυπρου,
μουτες = περτιζια 3κοτσια μισοκιλα
ε αμαν τα εβλεπες τουτα ηταν να σου φενονται τα αλλα υποδιεστερα
ηταν να εχεις μαξιλαρκα που πουπουλλα φασας που ζινα που ηταν να ξιφτεριζα
ηταν να παρακαλας ζεσυ τον luis setter να σου καμει χαρτουτσιες μπας ζε δεις ασπρη μερα![]()
ε lefterι εν ζεν ασχημα 5-6 φραγκολινες το χρονο εν ακριβος οσες πρεπει για τον μεζε ουτε πολλες ουτε λιες !
αν βαλεις και καμιαν 20-25 περτιζια και 20-25 φασες και καμιαν 200-250 ζικλες φκαλεις τον χρονο σου με μεζεκλικιαζεγω ειμαι πολλα του μεζε!

ε Σωτο 20-25 περτιζια ενεν τιποτε ουτε 2 καθε εξωρμισηsotiris.. έγραψε:
κοψε κατι κοψε κατι
20-25 φασες ενεν τιποτε παλε ουτε 1 καθε εξωρμιση
250 ζικλες ζε αν δενε τιποτε!
σκεφτου μονο οτι καθε πρωι πρην τον περτικο ετσι πας το ποφισημα να παιζεις 5-6 πουλια και που 8-12 πουλια τον καιρο τους πεεεεεε αστα να πανε! σκεφτου περσυ δεν τες επαιζα γιατι επιενα στες φασες και εκαμα 100 ζικλες ετσι πας το εν τες επαιζα

-
- Full Member
του χρονου ετιμαστου να σου παραδοσο μαθηματα που να εχω αδειαsotiris!129 έγραψε:ε Σωτο 20-25 περτιζια ενεν τιποτε ουτε 2 καθε εξωρμισηsotiris.. έγραψε:
κοψε κατι κοψε κατι
σκεφτου μονο οτι καθε πρωι πρην τον περτικο ετσι πας το ποφισημα να παιζεις 5-6 πουλια και που 8-12 πουλια τον καιρο τους πεεεεεε αστα να πανε! σκεφτου περσυ δεν τες επαιζα γιατι επιενα στες φασες και εκαμα 100 ζικλες ετσι πας το εν τες επαιζα

αμανα μου κοπελια σαστιτε 2 Σωτηριες 1 φορουμ εν χορειsotiris.. έγραψε:του χρονου ετιμαστου να σου παραδοσο μαθηματα που να εχω αδειαsotiris!129 έγραψε:ε Σωτο 20-25 περτιζια ενεν τιποτε ουτε 2 καθε εξωρμισηsotiris.. έγραψε:
κοψε κατι κοψε κατι
σκεφτου μονο οτι καθε πρωι πρην τον περτικο ετσι πας το ποφισημα να παιζεις 5-6 πουλια και που 8-12 πουλια τον καιρο τους πεεεεεε αστα να πανε! σκεφτου περσυ δεν τες επαιζα γιατι επιενα στες φασες και εκαμα 100 ζικλες ετσι πας το εν τες επαιζα![]()

αν λαλουν ζε τον αλλο τον μιτσι Σωτηρη εν να μας καμει ban ο Αρηστος