ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Απάντηση
pampos
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Δημοσίευση από pampos »

Ρε κοπελια χτες επεζα ολυμπια 28γ 9νουμερο κ ηταν το κατι αλλο ολη μερα,ειδικα το απογευμα.δοκιμασα και τις victory mirage αλλα 8ελουν λιγι ζεστη.μιλοθμε απιστευτες βολες.πολυ ψηλα κ κοντινες και με τις 2 μαρκες.εντυποσιαστικα!!!το οπλο μου ειναι miroku mk60 4-2.εκατσαν του απιστευτα!
Άβαταρ μέλους
mariosgeri
Full Member

Δημοσίευση από mariosgeri »

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΕΠΑΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΛΙΝΑ ΤΙΣ ΙΛΙΟΝΑ 32GR TORDO ΤΑΠΠΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΟΝ ΛΑΚΤΙΣΜΑ..
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Breda Pegaso έγραψε:Ενα φυσίγγιο που άρκεψα να παίζω πέρσυ και άρεσε μου για το ότι ειναι σταθερό είναι το Victory Super Sporting 32 gr No 9. Παίζω το πάντα για 2η ντουφεκιά στο 3 τσιοκ.

Παίζει το κανένας άλλος;
επεξα τες πολλα χρονια πραγματικα πολυ καλες!! νμζ στο κρυο αποδιδουν πολυ καλυτερα ...επεζα τες τες εποχες που στην τζικλαν εφορουσαμεν τζακετ κι τρικο και κουκκουλλα και ηταν μαχαιρι

για μακρινες περσι επεζα τες olympia super trap 7,5 μπλε και επεξα extra special trap 7,5 πρασινες.. και ενθουσιαστικα
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

mariosgeri έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΕΠΑΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΛΙΝΑ ΤΙΣ ΙΛΙΟΝΑ 32GR TORDO ΤΑΠΠΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΟΝ ΛΑΚΤΙΣΜΑ..
φιλε μου ειναι το κουτι που ειναι πρασινο με μια τζικλα απο εξω? το φισιγγιο ειναι διαφανεσ με μπλε γραματα? σε τι ιπσομετρο το επεξες?
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

E KYPRO TOYTO EINAI TO ΠΑΚΕΤΟ
Picture camera 076.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:E KYPRO TOYTO EINAI TO ΠΑΚΕΤΟ
Picture camera 076.jpg
ναι φιλε μου ειναι καλες τουτες τις επεξα περσι και ηταν πολλα καλες. ομως ο μαριος λεει οτι ειναι τις τορτο που επεζε. τουτες ειναι οι κρους οχι οι τορτο νομιζω
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΠΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΜΝΩ ΛΑΘΟΣ .
Η ΤΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΠΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΕΣ Η ΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΠΠΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΥΚΛΟΥΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΦΕΚΙΑΣ (ΔΗΘΕΝ).
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΠΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΜΝΩ ΛΑΘΟΣ .
Η ΤΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΠΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΕΣ Η ΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΠΠΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΥΚΛΟΥΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΦΕΚΙΑΣ (ΔΗΘΕΝ).
ελεξα τες τωρα γιατι εχω και απο τις διο. δεν εχουν την ιδια πιριτιδα. η ταπα ειναι ακριβως η ιδια
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Victory sporting τα κοκκινα , τα κιτρινα με πρασινο και πορτοκαλι τα sporting και τα trap της victory ποτε τα παιζετε;
The best there is
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΕΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΝ ΠΡΟΤΙ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΖΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΙ ΔΕΝ ΤΙΝ ΑΛΛΑΖΙΣ ΜΕ ΤΠΤ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΡΟ ΠΕΖΟ ΜΟΝΟ 1 ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΝ ΑΛΛΑΖΟ ΠΟΤΕ VICTORY SKEET KITRINES 32GR ΦΙΣΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΙΝ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΙΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙΣ ΠΕΡΝΙΣ ΚΑΙ 2-3 ΧΑΡΤΟΥΤΣΕΣ ΕΝ ΕΚΑΜΕΣ ΤΠΤ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΡΟΤΙ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΙΣ ΜΙΝ ΤΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ :)
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”