ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
- kypros
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
καλησπερα και χρονια πολλα,
εδοκιμασε κανενας τισ ιλιονα τορτο 32 γρ το κουτι που εχει την τζηκλα σε φοτογραφια πανω? το φισσιγιο ειναι διαφανες με μπλε γραμματα.
εδοκιμασε κανενας τισ ιλιονα τορτο 32 γρ το κουτι που εχει την τζηκλα σε φοτογραφια πανω? το φισσιγιο ειναι διαφανες με μπλε γραμματα.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Κυπρο χρονια πολλα .αν μιλας για την 32 με ταππα λιλα πακετο εδικιμασα την , και πιο παλλια την 30 την κιτρινη και μου αρεσαν .kypros έγραψε:καλησπερα και χρονια πολλα,
παντος τωρα τελευταια ακουσα πολλους που παιζουν ιλιονα και ειναι ευχαριστημενοι.
- kypros
φιλε το κουτι ειναι πρασινο με κιτρινα γραμματα. οντος και εγο επεξα ιλιονα περσι και μου αρεσαν πολυ.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ
ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΕΣ RIO 28g SKEET 50 ΕΥΡΩ Η ΚΑΣΣΙΑ.
ΕΧΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΕΡΤΗ ΗΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΤΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΑΘΟΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΣΙΑ.
ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΕΣ RIO 28g SKEET 50 ΕΥΡΩ Η ΚΑΣΣΙΑ.
ΕΧΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΕΡΤΗ ΗΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΤΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΑΘΟΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΣΙΑ.
- XS^PRESTIGE
- Full Member
RIO ΤΙΣ ΜΠΛΕ; ειναι€45 η κασια. Λευκωσια τοσα τις πιανω....
The best there is
- LAGOS
- Full Member
Nobel Sport 28gr Sporting κόκκινες με μαύρα γράμματα.
Ξέρει τες κανένας?
Ξέρει τες κανένας?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Breda Pegaso
Επαιζα τις εγώ για αρκετο καιρό τις NOBEL SPORT SPORTING 28.
Εν καλά φυσίγγια αλλά κάμνουν σε καλές μέρες και μετα τις 9:00. Υπο άλλες συνθήκες δεν έχουν καλό σκότωμα. Τούτον το συμπέρασμα εύκαλα εγώ.
Εν καλά φυσίγγια αλλά κάμνουν σε καλές μέρες και μετα τις 9:00. Υπο άλλες συνθήκες δεν έχουν καλό σκότωμα. Τούτον το συμπέρασμα εύκαλα εγώ.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Συμφωνω μαζι σου . θελουν καλη μερα διχως συνεφια .Breda Pegaso έγραψε:Επαιζα τις εγώ για αρκετο καιρό τις NOBEL SPORT SPORTING 28.
περσι την μια κυριακη εξιουριζε και την αλλη στον ιδιο τοπο εγεμωνεν ο τοποσ φτερα και επεφτα ζωντανες ( ειχε συνεφια και μασιετουν να βρεξει)
- Breda Pegaso
Ενα φυσίγγιο που άρκεψα να παίζω πέρσυ και άρεσε μου για το ότι ειναι σταθερό είναι το Victory Super Sporting 32 gr No 9. Παίζω το πάντα για 2η ντουφεκιά στο 3 τσιοκ.
Παίζει το κανένας άλλος;
Παίζει το κανένας άλλος;
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- LAGOS
- Full Member
Φίλε μου έπαιζα το και εγώ. Είναι τρομερό φυσίγγιο αλλα κατ εμένα το καλύτερο φυσίγγιο για δεύτερη είναι το Victory Trap 32 gr. Υστερεί όμως στις κοντινές βολές.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για τα Νοbel Sport.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για τα Νοbel Sport.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..