ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ.....Seminole spreader choke....
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ.....Seminole spreader choke....
Μήπως υπάρχει κάποιος συνάδελφος ο οποίος έχει στην κατοχή του αυτά τα τσοκ?Η και άλλης Μάρκας φτάνει να είναι διασποράς.
Αν υπάρχει, θα ήθελα αν είναι δυνατόν και έχει την καλοσύνη να έρθουμε σε επικοινωνία.
Μπορεί να μου στείλει το τηλεφωνο το σε πμ....
Αν υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι έχουν κάνει δοκιμές(οι ίδιοι) και έχουν κάποια στοιχεία περί του θέματος και θέλουν να τοποθετηθούν πολύ ευχαρίστως...η βοήθεια θα είναι μεγάλη ..απλά θέλω να διαπίστωσω αν η αγορά,πραγματικά......άξιζει να γίνει!!!
Αν υπάρχει, θα ήθελα αν είναι δυνατόν και έχει την καλοσύνη να έρθουμε σε επικοινωνία.
Αν υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι έχουν κάνει δοκιμές(οι ίδιοι) και έχουν κάποια στοιχεία περί του θέματος και θέλουν να τοποθετηθούν πολύ ευχαρίστως...η βοήθεια θα είναι μεγάλη ..απλά θέλω να διαπίστωσω αν η αγορά,πραγματικά......άξιζει να γίνει!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- kanaris
- Full Member
Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ.....Seminole spreader choke....
φιλε σολων καλησπερα! λοιπον απο περσι ηθελα να το αγορασω και τελικα το πηρα φετος στην εκθεση. το δοκιμασα και σχηματισα γνωμη πριν το κτνηγι σε χαρτονια. ειπα να μην πω τιποτε στο forum για να μην επιρεασω κοσμο. μιας ομως και ανοιξες το θεμα να πω τη γνωμη μου. ξεκαθαριζω οτι δεν εχω κανενα μα κανενα συμφερον! εγω ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ πληρως!!! δοκιμασα 3 φυσιγγια ταπα (NSI GOLDEN WING 34 gr, NSI CLASSICA 32 gr- κυκλοφορει και σε ταπα φετος, RC WHITE PAPER 34 gr) ολες 7αρι νουμερο. αποστασεις 10,15,20,25,30 μετρα. αποτελεσματα πολυ πιο συγκεντρωτικα και με κακη κατανομη σε σχεση με το 5 τσοκ μου. νευριασα, πεταξα τα χαρτονια και το ξανα φυλαξα στο ερμαρι και ειπα οτι πεταξα τα λεφτα που εδωσα να το παρω. το οπλο μου ειναι beretta 687 με αυλους 18,3 κια 18,4solon loyka έγραψε:Μήπως υπάρχει κάποιος συνάδελφος ο οποίος έχει στην κατοχή του αυτά τα τσοκ?Η και άλλης Μάρκας φτάνει να είναι διασποράς.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
X2
Το αγόρασα πέρσι και εγώ αυτό Σόλωνα...ίσως παρασυρόμενος από λόγια άλλων σε Ελληνικό φόρουμ...τα αποτελέσματα είναι ακριβώς όπως τα λέει και ο φίλος πιο πάνω...το πούλησα τελικά στην Ελλάδα!!!
Πιο κλειστή ντουφεκιά από το 5 μου...με φυσίγγια που έχουν πιστονάκι...με τάππες είχε ελαφρώς(πολύ ελαφρώς) πιο μεγάλο κύκλο από το 5 μου αλλά τα σκάγια που άνοιγαν κάπως τον κύκλο αυτό ήταν διάσπαρτα και κάπως ανεξέλεγκτα που δεν πιστεύω να έδιναν κάποιο αποτέλεσμα στο κυνήγι.
Το αγόρασα πέρσι και εγώ αυτό Σόλωνα...ίσως παρασυρόμενος από λόγια άλλων σε Ελληνικό φόρουμ...τα αποτελέσματα είναι ακριβώς όπως τα λέει και ο φίλος πιο πάνω...το πούλησα τελικά στην Ελλάδα!!!
Πιο κλειστή ντουφεκιά από το 5 μου...με φυσίγγια που έχουν πιστονάκι...με τάππες είχε ελαφρώς(πολύ ελαφρώς) πιο μεγάλο κύκλο από το 5 μου αλλά τα σκάγια που άνοιγαν κάπως τον κύκλο αυτό ήταν διάσπαρτα και κάπως ανεξέλεγκτα που δεν πιστεύω να έδιναν κάποιο αποτέλεσμα στο κυνήγι.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
- Full Member
ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΟ S687L 18.4, ΕΚΑΜΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ, ΤΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ. ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΤΟΣ 4 ΣΤΑ 5 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΜΕ ΣΕΜΙΝΟΛ ΚΑΙ WHITE PAPER
- kypros
Ρε κοπελια μα εσχιει κανενα που εν παιζει white paper σε τουντη σελιδα?
πραγματικα αν κατσει να την θκιαβασει καποιος εν να νομισει οτι εν της RC to hunt and shoot!!

Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Breda Pegaso
Σημαινει επιασε πολλα η διαφημιση που της εκαμες!kypros έγραψε:Ρε κοπελια μα εσχιει κανενα που εν παιζει white paper σε τουντη σελιδα?πραγματικα αν κατσει να την θκιαβασει καποιος εν να νομισει οτι εν της RC to hunt and shoot!!
Εμενα ακομα εν με επεισες, εγω πεζω την white του ψημολοφιτη!

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες....το αποτέλεσμα που βγάνει είναι ότι, πάντα υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά θα προσπαθήσω να μιλήσω με κάποιους από σας για περισσότερες λεπτομέρειες.....κάι......δοκιμές 

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Φίλε μπορείς να μου δώσεις ξανά το τηλέφωνο σου σε παρακαλώspidis έγραψε:ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΟ S687L 18.4, ΕΚΑΜΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ, ΤΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ. ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΤΟΣ 4 ΣΤΑ 5 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΜΕ ΣΕΜΙΝΟΛ ΚΑΙ WHITE PAPER
-
- Full Member
99-460961 ΠΙΑΣΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣsolon loyka έγραψε:Φίλε μπορείς να μου δώσεις ξανά το τηλέφωνο σου σε παρακαλώspidis έγραψε:ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΟ S687L 18.4, ΕΚΑΜΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ, ΤΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ. ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΤΟΣ 4 ΣΤΑ 5 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΜΕ ΣΕΜΙΝΟΛ ΚΑΙ WHITE PAPER
- giorgos80
εγω εσυρα 5-6 την κυριακη και δεν μου αρεσε καθολουkypros έγραψε:Ρε κοπελια μα εσχιει κανενα που εν παιζει white paper σε τουντη σελιδα?πραγματικα αν κατσει να την θκιαβασει καποιος εν να νομισει οτι εν της RC to hunt and shoot!!
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη