Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Σήμερα πήγαμε για λαγό με την παρέα , δεν τον βρήκαμε ομως πήραμε τελικά απο ενα περδίκι. Παντως μέσα στα κρατονια με πευκα σηκώσαμε καμια 15ρια περδίκια φυσικά οχι σε κοντινές αποστάσεις. Δεν είδαμε καμιά αλλη παγανιά στα ψηλά , υπήρχαν αρκετοί κυνηγοί στα χαμηλά, ισιοτόπια καθαρα και αυτό λόγο της ζέστης δεν ανεβήκαν πάνω. Πιστεύω οτι αυριο με τις βροχές το θήραμα θα κρύψει ,θα πλησιάζετε και η κάρπωση θα είναι καλύτερη, γιαυτό μην απογοητεύεστε την Κυριακή θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Φωτογραφία0291.jpg
σημερα ηταν καλο το κυνηγι λογο υγρασιας στο εδαφος.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

Καλητερη μερα σημερα και λογω καιρικων συνθηκων (εβρεξε χτες).
Συνολο 3 οπλα 7 πεδικια και καμποσες κατρατζυλες!!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

n3ktar έγραψε:Καλητερη μερα σημερα και λογω καιρικων συνθηκων (εβρεξε χτες).
Που έβρεξε χθες φίλε :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Nikos έγραψε:
spidis έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:ΕΓΩ 1 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ Η ΩΡΑ 12 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΠΕΡΤΙΚΟ" ΣΕ 3 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ
ΤΖΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΕΣ 11.00 ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΠΝΙΣΑΜΕ. ΕΣΙΗ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΧΑΤΑ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Όντως ρε παιδιά, απογοητευτική η κατάσταση, μιλώ πάντα για τισ περιοχές για τις οποίες εξόρμησα προσωπικά με την παρέα και πάντα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Περπάτημα απο το χάραμα για να δω τρία περδίκια, τα δύο σε απογορευτικές βολές και το 3ο το πήρα, με ωραία επαναφορά απο το σκυλί μου :D :D αυτο ήταν το τόπ!!
Απογευματινή βόλτα με αποτέλεσμα ακόμα ένα περδίκι.
Όντως οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες και τα πουλιά δεν στέκονται, πρεπει να δεχτουν μεγάλη πίεση.
Ας ελπίσουμε ότι θα μας βρέξει και θα μας κάνει το κυνήγι μας πιο ευχαριστο. :) :)
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

LEFKIOS έγραψε:
n3ktar έγραψε:Καλητερη μερα σημερα και λογω καιρικων συνθηκων (εβρεξε χτες).
Που έβρεξε χθες φίλε :?: :?: :?: :?:
Πιτσιλια φιλε Λευκιε. Περιοχη αγρου.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

english setter έγραψε:από την κυριακή το βραδυ μέχρι και χθες βραδυ η ψυχολογική πίεση που μου ασκήθηκε από άτομα που με περιβάλλουν δεν περιγράφεται , άθελα τους φυσικά γιατί δεν γνωρίζουν , μα πως γίνετε ο παναής να μεν έπαιξε τίποτε την κυριακή που όπου κάτσει τζάι όπου σταθεί η έννοια του να είναι το κυνήγι τζαι οι σχυλοι
τζάι ο ένας έπαιξε 8 περτικους τζάι ο άλλος 10 , τζάι , τζάι , τζάι .......
έλα ντε πως γίνετε αυτό .
η μονη διαφορα όμως είναι ότι ο ένας τζάι ο άλλος επαίξαν οτι επαίξαν γύρο που τες κλούβες τζάι του χρόνου ποιον , ο παναής όμως θα παίζει μέχρι το τέλος τις σεζόν .
να είμαι πάλι σήμερα το απόγευμα στο κατακόρυφο βουνό τζάι να βλέπω κάτω χαμηλά σε μια κλούβα να παρκαρουν με τι σειρά ο ένας πίσω που τον άλλο να φακκουν ένα γύρο τζαι να φεύκουν γιατί εν εισχε τίποτε , που να εσχει ? αφου εφάντους ούλλους τιν κυριακή ,
το βουνό όμως που με γ@..σε την κυριακή σήμερα με αντάμειψε με ένα λαγό και ένα περδίκι , ιχνηλασία από το νεαρό νέο μέλος τις οικογένειας luna από τον φίλο κώστα DMK αλλα τελείωμα με φερμα από την lady , εδώ μίλησε η εμπειρία , κώτσιο μου η επαναφορά αποκλειστικα δικη τις :D
το πρωί ακόμα 2 περδίκια με τα ραντάρ που ακούνε στα oνόματα magia και bella σε περιοχή που με έστειλε
ο Δημήτρης Σάββα ( το τυχερό μου αστέρι :lol: η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται ) ήμουν ο μοναδικός στη περιοχή που κατάφερα να πιάσω 2 περδίκια μεταξύ 10 ατόμων περίπου που είδα

τελειώνοντας θέλω να στείλω το μήνυμα σε όλους τους φίλους που έχουν ακόμα άπειρα σκυλιά να μην απαγοητεύονται και με την υπομονή , επιμονη και αγάπη θα έρθουν καλύτερες μέρες

έφυα , πάω να πιο τα ποτά μου :lol: :lol: :lol:

Μπράβο φιλούι μου.... :D :D
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Η φωτογραφία απο ένα φίλο. Το λαγουδάκι είναι ζωντανό.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

χαλια ρε παιδια. Νέκρα. Εξαφανιστηκαν ουλλα. εγινε 11 η ωρα να ριξω πανω σε 2 περδικια που επετασαν απο τα 50 μετρα απλα για να λεω οτι εριξα. κανονικα σημερα δεν επρεπε καν να χαραμισω ουτε φυσιγγι. αλλα ατε αφου επερπατουσαμε 5 ωρεσ και δεν ειδαμε φτερο. ο παπασ μου ουτε το εκαπνισε το οπλο. αρχισαμε τα ιδια τα περσινα. το πρωι βρηκαμε μια μαλαη του λαγου, και λεω καλυτερα που δεν εχει περδικια να μην μπαινω στο πειρασμο....αλλα σε μια φαση η μαλαη σταματουσε συνεχεια σε ενα σημειο και μετα τπτ. μαλλον τη πρωτησ κυριακησ λαγοσ που καρπω8ηκε απο αλλουσ κυνηγουσ. σε γενικεσ γραμμεσ τελειωσαμε τη παγανια κατα τισ 12 με ετσι καιρο, και εκτοσ απο τα 2 περδικια που ειδα στισ 11....τπτ αλλο. νεκροταφειο. το μονο καλο φανηκαν λιγεσ τζικλεσ και δινουν καλα σημαδια για τη συνεχεια αν τισ κρατησει ο καιροσ....αλλα ακομα ειναι νωρισ. το κα8ε πραμα στο καιρο του.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

andreasana210326 έγραψε:το πρωι βρηκαμε μια μαλαη του λαγου, και λεω καλυτερα που δεν εχει περδικια να μην μπαινω στο πειρασμο....αλλα σε μια φαση η μαλαη σταματουσε συνεχεια σε ενα σημειο και μετα τπτ. μαλλον τη πρωτησ κυριακησ λαγοσ που καρπω8ηκε απο αλλουσ κυνηγουσ.
καλα εσας πιανουν οι σκυλλοι σας μαλαι λαου της κυριακης? σημερα εν τεταρτη, εν ναι κυριακη!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”