Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

sotiris!129 έγραψε:εγω στον λαο περκει τον παιξω γλιορα φετος να πνασω να μεν βουρω οπως περσυ :lol:
Εγω εκαμα την εχτες την προσπαθεια μου! Που δαμε τζιαι δα αν ερτει ηρτεν... :)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

Υ.Γ.
5 της κλουβας δεν καμνουν 1 αρκο περτικο.[/quote]

+100000000000
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Καλησπερα σας,3 ατομα..4 περδικια+1ορτυκι,τζαι ενας φιακκασ απαιχτος το πρωι!
demetris21
Full Member

Δημοσίευση από demetris21 »

Καλησπέρα σας.

3 Περδίκια, απο λαγό τίποτα.
Μια σχετικά απογοητευτική πρώτη εξόρμηση, και όχι απο θήραμα το οποίο σε γενικές γραμμές ήταν ικανοπηιτικό. Προσοχή φίλοι μου στα φίδια τα οποία βγήκαν και παλι στο γυρο με αυτή τη ζέστη που επικρατεί. Μου δάγκωσε τη σκύλα στο λαιμό το απόγευμα μα ευτυχως την προλάβαμε και σήμερα το σκυλί είναι ήδη καλύτερα.
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

δυο λαγούς δυο φρακολινε ο αδελφός μου
ένα λαγό εγώ και τρία περδίκια
και ένα λαγό ο νεοκλής
αλλα θα έπρεπε να πάρουμε πολύ περισσότερα αλλα μπήκα μπροστά μας οι "περτικαριες" τζάι "εσαντανοσα" μας την δουλειά
Άβαταρ μέλους
LauronaCasa
Full Member

Δημοσίευση από LauronaCasa »

Ε Σωτήρη μου μα εβάλαν σε στο μάτι να σε πιάσουν μέσα?..Μια στο αρτεμης μια δαμέσα τι γίνεται μαζί σου..σπέρνεις το πανικό μες τα φόρουμ :lol: ... Μεν βάλλεις φωτογραφίες εννα σου πιαν την άδεια στο τέλος.. :lol:
Το κυνήγι δεν είναι ασχολία ...είναι τρόπος ζωής
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε Laurona μου ξερεις ηνταλος παει η κουβεντα ... αποντα φτανει ο Ανθιμος καμει τα κρεμασταρκα :lol: :lol: :lol: ...
εγω ειμαι happy που την πρωτη μου εξωρμηση,οχι τοσο για την καρπωση ζινη εν παντα σταθερη :lol: αλλα για το οτι ο σκυλος εδιορθωσε τα καποια μικρολαθακια που τοσα χρονια εκαμε, με αρκετη δουλεια ειδα τα λαθη αυτα να χανουνται, ερκετε στο αυτοκινητο οποτε του φοναξω, φερνει μου τα περτιζια αμεσως χωρις να τα κρατα και να παιζει κανενα 10 λεπτο,
περσυ το πρωτο μου περτιζη εκαμε 1 δεκαπενταλεπτο να μου το δοσει καταλαβενω ηταν που την χαρα του που μετα που ενα χρονο επιασε περτικο στο στομα του, αλλα ζινη την ωρα να τον βουρω πας τα ακαμοτα για να μου τον δοσει εσπασαν τα νεβρα μου! φετος ουτε του ειπα κατι ηρτεν μονος του και εξαπολησε τον μες τα ποθκια μου, εχεις τον λογο μου ηρτεν το χαμογελο ως τα αυκια μου :D :D :D
δεν ξεμακριζει πας το απομα του περαν τον 30 μετρον αμα κρατα μαλαι, και σταματα βλεπει που ειμαι και μετα προχορα μιλω σου διαφορα που την γη ως τον ουρανο σε σχεση με τα πρωτα 1-2 χρονια!
που την καρπωση εχαρηκα μονο τα 2 περτιζια γιατι εκαμε τελεια δουλεια ο σκυλος και εμειναν να τα κουντησει και την φραγκολινα γιατι ηταν τερας/αρσενηκια ηταν ο σκοπος που επεια ζιαμε που το προι και εγινε απογευμα να την εβρω και ο σκυλος μολις την ηβρεν εκαμε ακριβος οτι τοοοοσα εκπαιδευτικα εμαθε να καμει + την τελεια επαναφορα!
τουτη την φωτογραφια εφκαλεν την ο συντροφος μολις ηρτεν ο σκυλος και εφεικεν την μες τα ποθκια μας μετα που 10 λεπτα που την εψαχνε μες τα καλαμια... αφεικεν μας την ζιαμε ειπα του 1 sit εκατσε και ουτε της εξαναζισε :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
dolite
Full Member

Δημοσίευση από dolite »

Anthimos έγραψε:Αποτέλεσμα της ομάδας μας ( Anthimos, marinos.a, kypros)
ΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

dolite έγραψε:
Anthimos έγραψε:Αποτέλεσμα της ομάδας μας ( Anthimos, marinos.a, kypros)
ΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ
Που το είδες αυτό;;

η υπηρεσία θήρας στο διάταγμα κυνηγίου για αυτή την σεζόν λέει ξεκάθαρα

το ΚΟΤΑ για τους λαγούς είναι 2, για τα περδίκια 5 για τις φραγκολίνες 1 και
απεριόριστο για τα άλλα θηράματα

Capture.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΚΟΤΑ.
ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΩΣΗΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΤΑ.
Π.Χ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΚΑΙ 3 ΠΕΡΔΙΚΙΑ. :idea:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”