Οντως φιλε λουη εν πολλα υπουλες..επαθα το ιδιο πραμα εχτες. Εψιλοτζιλισα(ελαχιστα τζιε πολλα μικρο το υψος..σχεδον ελεγχομενο τζιλιμα μπορεις να το πεις) τζιε τελια την ωρα που ηταν να πατησω επιαστηκε το ποδι μου σε μια ριζα τζιε εστραμπουληξα το απο οτι φενεται..ηταν 9:30 περιπου και επειδη ειμουν ζεστος και πανω στην παγανια και την αδρεναλινη της μερας επερπατουν ως το σουρουπο με μικρες ενοχλησεις ωρες ωρες, εν εθεωρησα ηταν κατι σημαντικο.. Σημερα παω τζιε εν παω..εφτυχως ενεν κατι σοβαρο ομως εν να περασει...louisll έγραψε:Τα πιο σημαντικά απόλα εκτός από την πρόληψη ατυχημάτων είναι όντως η υπογλυκαιμία και η αφυδάτωση ειδικά με τον καιρό μας
Επίσης να καταλαμβαίνετε πότε οι ενδορφίνες σας παίζουν παιχνίδια
Ατυχήματα στο κυνήγι
-
- Full Member
Re: Ατυχήματα στο κυνήγι
Ειναι το χειρότερο όλων, πριν απο 6 χρόνια και ενω είχα συμπληρώσει περίπου 6 ώρες συνεχόμενο περπάτημα σε γκρεμια σε κάποια περιοχή του Κάμπου, έτοιμος να πεσω κάτω αφου δεν ένιωθα το σώμα μου και κυρίως τα πόδια μου, βρίσκω ένα κοπάδι πέρδικες και περνώ μια, ξαφνικά έβγαλαν τα πόδια μου φτερά και στην προσπάθεια μου να τις ακολουθήσω με το σκύλο, μέσα σε λιγότερο απο δέκα λεπτά μου βγήκε το αριστερό γόνατο!!!!!!marinos.a έγραψε:πότε οι ενδορφίνες μας παίζουν παιγνίδια;louisll έγραψε:Επίσης να καταλαμβαίνετε πότε οι ενδορφίνες σας παίζουν παιχνίδια
Λόγω απειρίας και πόνου δεν μπορούσα να το βάλω μόνος μου και περίμενα 20 λεπτα περιπου, μεχρι να βγει ο θείος το βουνό και να μου το βάλει στη θέση του!!!!
Απο τότε βάζω πάντα επιγονατιδες στο κυνήγι, τα γκρεμια δεν τα αλλάζω!!!!
- Breda Pegaso
Kαι γω το επαθα. Μια μερα περπατουσα, εβαλα πιεση και εκαμα αποτομη κινηση να βγω ανηφορο. Κατι ενοιωσα πλαι απο το γονατο. Τελος παντον εσυνεχισα κανονικα. Τις επομενες μερες δεν μπορουσα να πατησω την πεζινα και τα στοπερ του αυτοκινητου.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
Eνα αλλο πραμα που πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι και μου ετυχε 1-2 φορες χωρις ευτυχως συνεπειες, ειναι οταν κραταμε το οπλο και δουμε ενα θηραμα, (μπορει και χωρις θηραμα απλα να κραταμε το οπλο) και ειτε απο βιασυνη, ειτε απο μη συγκεντρωση και απο την κουραση...την ωρα που θα σηκωσουμε το οπλο μπαινει το δακτυλο για να πατησει τη σκανδαλη πιο γρηγορα απο οτι πρεπει και καθως θα σηκωσουμε το οπλο απο την κινηση θα μπει πιεση στη σκανδαλη και πεσει η ντουφεκια πριν κατσει το οπλο στον ωμο μας. Το δακτυλο μας δεν πρεπει ποτε να αγγιζει τη σκανδαλη πριν να κατσει το οπλο καλα στον ωμο μας και πριν να ειμαστε σιγουροι που πεζουμε. Καποτε αυτο το λαθος μπορει να γινει και απο τα αντανακλαστικα μας.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
να σας πω και εγώ τι μου εσινεβικε εχτές στο kinigi.to πρωί η ώρα 2 πήγα να πιάσω το πόστο μου για τις φάσσες και όπως επήγαινα μου λέει ο αδελφός μου μην πας γιατί κάποιος άλλος πηγαίνει και του λέω εν πειράζει ένα κάτσω "πουκατο" του.έπια λίγο πιο κάτω από τον άνθρωπο του είπα ότι είμαι εδώ και μου λέει εντάξει.ξημερώνει άρχισαν οι "σηιπεδιες" και ακούω σε κάποια φάση έπαιξες με ρε "επεχεσμε" βούρο παο πάνω ο άνθρωπος "ολογεματος".ήρθαν οι δικη του και "επιασαντον" και "επιραντον" νοσοκομείο.ήταν να ήμουν εγώ.μακάρι να γίνει καλά ο άνθρωπος.εσήκωσαν οι σκύλοι κάποιου κυνηγού έναν "περτικο" χαμηλά και epexenton και τον "περτικο" και τον άνθρωπο!!!!
- andreasana210326
virtualgreek έγραψε:Όντως καλό το θέμα.
Δεν μπορώ να τονίζω πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε, όχι μόνο από τους υπόλοιπους κυνηγούς, αλλά και από τον ίδιο μας τον εαυτό.
Γλιστρήματα, παραπατήματα κλπ προκαλούν τραυματισμούς οι οποίοι μας απομακρύνουν από το αγαπημένο μας άθλημα για το υπόλοιπο της κυνηγετικής περιόδου, αλλά στοιχίζουν πολύ περισσότερο με την πάροδο των χρόνων.
Πριν μία δεκαετία περίπου γλίστρησα σε βρεγμένο βράχο. Έπεσα επί τόπου γονατιστός. Είμουν ζεστός και δεν ένοιωσα πόνο. Μέχρι το βράδυ, το γόνατο μου έγινε καρπούζι. Σπασμένη επιγονατίδα και ρήξη μηνίσκου. Δέκα χρόνια αργότερα μετά από έντονη παγανιά, οι πόνοι επανέρχονται.
Πέρυσι, μετά από έντονη βροχόπτωση σε ορεινή περιοχή της Λεμεσού, υποχώρησε η δόμη στην οποία στεκόμουν. Κατρακύλησα ακόμη 2 δόμες. Αποτέλεσμα, εξάρθρωση ώμου και κάταγμα στον ώμο. Ένα χρόνο αργότερα και μετά από μακράς διαρκείας φυσιοθεραπεία, τα νέα του ορθοπεδικού είναι ότι ο ώμος δεν επανήλθε και δεν θα γίνει ποτέ όπως ήταν.
Μακρύα από τα σκοπευτήρια, και με ελαφρύ όπλο στο χέρι μέχρι να νοιώσω καλύτερα.
Το χειρότερο όμως είναι ότι μου έχει δημιουργηθεί υψοφοβία, και δεν μπορώ να κάνω τις παγανίες που έκανα παλιά σε απόκρημνα μέρη. Ο χρόνος θα δείξει.
Να θυμάστε τα λόγια της μάνας σας που σας έλεγε όταν είσασταν μικροί "Γιέ μου να προσέχεις!!"
Σ. Μακρής
Να θυμάστε τα λόγια της μάνας σας που σας έλεγε όταν είσασταν μικροί "Γιέ μου να προσέχεις!!"
+100000000000000
-
- Full Member
2 αχαμακκιες σήμερα εκινιγουσαν ανθούπολη ακριβώς διπλα το κιγκλίδωμα του δρόμου, δρόμος ο οποιος ήταν ακριβώς έξω που πυκνοκατοικημένη περιοχή τις ανθούπολης. Δρόμο παλεχορκου ακριβώς μετά το έλληνας DIY, απέναντι που το περίπτερο στο μικρό ανήφορο.
Ο ένας τουλάχιστον αντραπικε λίων και είχεν ανοιχτό το σηιπετο στον ωμο, ο άλλος ακάθεκτος. E κάνει ρε

Ο ένας τουλάχιστον αντραπικε λίων και είχεν ανοιχτό το σηιπετο στον ωμο, ο άλλος ακάθεκτος. E κάνει ρε

Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- AndreasDr
Η χειρότερη εξόρμηση της Ζωής μου η σημμερινή... Μετά απο τυχαία συνάντηση με γνωστό μας, στο βουνό την ώρα του μεσημεριανού και ενώ κουβεντιάζαμε, κατάφερε να πυροβολήσει το πόδι του... Αποτέλεσμα τωρά να βρίσκεται στο χειρουργίο να σώσουν όσα δάχτυλα μπορούν... Όλα σε κλάσματα δευτερολέπτων... Το κακό δέν χρειάζεται παραπάνο χρόνο, τα είπαμε και τα ακούσαμε 100000 φορές αλλά τα κατανοούμε μόνο ότα το ζήσουμε!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
AndreasDr έγραψε:Η χειρότερη εξόρμηση της Ζωής μου η σημμερινή... Μετά απο τυχαία συνάντηση με γνωστό μας, στο βουνό την ώρα του μεσημεριανού και ενώ κουβεντιάζαμε, κατάφερε να πυροβολήσει το πόδι του... Αποτέλεσμα τωρά να βρίσκεται στο χειρουργίο να σώσουν όσα δάχτυλα μπορούν... Όλα σε κλάσματα δευτερολέπτων... Το κακό δέν χρειάζεται παραπάνο χρόνο, τα είπαμε και τα ακούσαμε 100000 φορές αλλά τα κατανοούμε μόνο ότα το ζήσουμε!

-
- Full Member
Περαστικά στο συνάδελφο, όταν μπορέσεις φίλε γράψε λίγο περισσότερο πως έγινε απλά για να παραδειγματιζόμαστε όλοι μας και να καταλαβαίνουμε ότι είναι όπλα που κρατάμε στα χέρια. Πάλι καλά που δεν ήταν μοιραίο για τη ζωή του. Περαστικά και πάλι.